Antalya Büyükşehir Belediyesi Halk Ekmek Fabrikası üretime başladı
Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Döşemealtı’nda kurduğu EKDAĞ Halk Ekmek Fabrikası faaliyete geçti. Başkan Muhittin Böcek, üretime geçen Halk Ekmek Fabrikası’nı ziyaret ederek, “Lezzetli, sağlıklı, güvenilir ve ucuz ekmeği vatandaşlarımıza ulaştırmak bizim boynumuzun borcuydu. Hayırlı olsun” dedi.
En Çok Okunanlar
'Ben yılmam kardeşim, ben yıldırırım!'
Silivri'de tutuklu bulunan İBB Başkanı ve CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu, sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. İmamoğlu, videolu paylaşımında, "Beni ne kadar yıldırmaya çalışsalar da ben söyleyeyim! Ben yılmam kardeşim! Ben yıldırırım!" ifadelerini kullandı.
'Yeni Başkanlık’ isimli paralel bir belediye yapılanması tespit ettik'
CHP’li Deniz Yavuzyılmaz, AKP döneminde İstanbul Büyükşehir Belediyesi içinde “Yeni Başkanlık” isimli paralel bir yapının kurulduğunu ve İBB kaynaklarının vakıflar üzerinden bu yapıya aktarıldığını öne sürdü. Yavuzyılmaz “İBB’nin nasıl soyulduğunu belgeleriyle açıklayacağız” diyerek yarın belgeleriyle paylaşacağını duyurdu.