Antalya Emlakçılar Odası'ndan yüksek kiralara karşı iki öneri
Hem yurtiçinden hem yurtdışından göç alan Antalya’da yüzde 25 kira artış sınırlamasının kaldırılmasıyla kira fiyatları tavan yaptı. Ev kirasını karşılayamayanlar nedeniyle emlak ilan sitelerinde kiralık oda ilanlarının sayısı çoğaldı. Antalya Emlakçılar Odası ise kira fiyat artışına karşı iki çözüm önerisi sunuyor: Lojman sistemine dönülmesi ve kira rayiç bedellerinin belirlenmesi.
En Çok Okunanlar
Soruşturma başlatıldı: Rahmi Koç'tan 'özür' geldi
Son dakika haberi... İzmir'deki Amerikan Hastanesi'nin açılışında anlattığı 'Kürt kadın fıkrası' tepki çeken iş insanı Rahmi Koç hakkında soruşturma başlatıldı. Gelişmeyi, Adalet Bakanı Akın Gürlek duyurdu. Öte yandan Rahmi Koç, söz konusu 'fıkrası' için özür diledi.
'Bu memlekete ne yüzle geldin, demokrasi düşmanı!'
CHP lideri Özgür Özel, Mustafapaşa Meydanı'nda düzenlenen Nevşehir Ürgüp Mustafapaşa Beldesi Halk Buluşması'na katıldı. Burada isim vermeden Akın Gürlek'i eleştiren Özel, "Sen bu millete seçim için ne yüzle geldin? Seçilmiş belediye başkanlarına hakaret eden, görevinden uzaklaştıran demokrasi düşmanı hadi oradan" dedi.
İmamoğlu'ndan 'Özgür Özel' mesajı: Çağrı yaptı
Tutuklu İBB Başkanı ve CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu, CHP'nin seçilmiş Genel Başkanı Özgür Özel'e bir destek mesajı paylaştı, çağrı yaptı. İmamoğlu, "Bu yürüyüş; adaletin, liyakatin, özgürlüğün, geleceğin yürüyüşüdür. Hep birlikte, Genel Başkanımız
Özgür Özel ile birlikte yürüyelim arkadaşlar" dedi.