Cumhuriyet
Gündem Yazarlar Siyaset Ekonomi Dünya Spor Yaşam Cumhuriyet TV Reklamsız Cumhuriyet Cumhuriyete Özel
Cumhuriyet'in Egesi Kültür Sanat Gurme Yerel Gündem Eğitim Dünya Kupası Sürdürülebilirlik eGazete Resmi İlanlar
Gündem Yazarlar Siyaset Ekonomi Dünya Spor Yaşam Cumhuriyet TV Reklamsız Cumhuriyet Cumhuriyete Özel
Cumhuriyet Daily
Cumhuriyet TV
Cumhuriyet'in' Egesi
Cumhuriyet Kitap
Cumhuriyet Pazar
Pazar Yazıları
Gurme
Keşfet
Bütün Cumhuriyet arşivi her yerde ve her an yanınızda! İster telefondan, ister bilgisayardan.
  • Cumhuriyet Arşiv
  • 1930 Yılından Bugüne
  • 5.485.115+ Haber Kupürü
App Store Google Play
50 BİN +
İndirme
Size En
Uygun Paketi
Seçin
4.5
değerlendirme
Abonelik
Seçeneklerini
İnceleyin
Edebiyatın ve Kültürün Nabzı

Kitap dünyasına açılan kapınızı aralayın! En sevdiğiniz kitapları indirimli fiyatlarla keşfedin ve hayal gücünüzü genişletin.

İncele

Menü

Giriş Yap Kayıt Ol
eGazete Giriş
Okuma Listem
Gündem
Yazarlar
Çizerler
Resmi İlanlar
Siyaset
Ekonomi
Dünya
Spor
Yaşam
Cumhuriyet'in Egesi
Kültür Sanat
Cumhuriyet Pazar
Sürdürülebilirlik
Cumhuriyet Kitap
Gurme
Sağlık
Bilim ve Teknoloji
Moda
Eğitim
Gezi
Çevre
Otomotiv
İş Dünyası
Astroloji
Hava Durumu
Namaz Vakitleri
Cumhuriyet
Cumhuriyete Özel Giriş Yap
Cumhuriyet Daily Cumhuriyet TV Cumhuriyet'in Egesi Cumhuriyet Kitap Cumhuriyet Pazar Pazar Yazıları Gurme Keşfet
eGazete Giriş
Okuma Listem
Gündem
Yazarlar
Çizerler
Siyaset
Ekonomi
Dünya
Spor
Yaşam
Cumhuriyet'in Egesi
Kültür Sanat
Cumhuriyet Kitap
Moda
Cumhuriyet Pazar
Gurme
Bilim ve Teknoloji
İş Dünyası
Haberler buğday alım fiyatı
TMO makarnalık ve ekmeklik buğday, arpa ne kadar oldu? TMO makarnalık ve ekmeklik buğday, arpa ne kadar oldu? Tarım ve Orman Bakanlığı, TMO hububat alım fiyatlarını açıkladı. Ekmeklik ve makarnalık buğday ile arpa fiyatlarına ek olarak temel destek, planlı üretim desteği ve sertifika tohum kullanım desteği de sağlanıyor. Peki, TMO makarnalık ve ekmeklik buğday, arpa ne kadar oldu? Hububat alım ücretleri ne zaman yatacak?
Üreticiye kötü haber Üreticiye kötü haber TMO Tekirdağ Başmüdürü Bihter Demiral, “Dünya piyasalarında buğday tonu 280 dolar, biz 320 dolar fiyat verdik. Bugün fiyat artırımına gerek olduğunu düşünmüyorum” dedi.
CHP’li Bakırlıoğlu: Buğday, üreticinin elinde kaldı CHP’li Bakırlıoğlu: Buğday, üreticinin elinde kaldı CHP Manisa Milletvekili Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu, buğday üreticilerinin Toprak Mahsulleri Ofisi’nden satış için randevu alamadığını aktararak, “TMO 2023 yılı ekmeklik buğday alım fiyatını 8.250 lira olarak açıkladı 1.000 lira pirim ile birlikte 9.250 lira. Fakat bu fiyatlardan buğday satan üretici yok” dedi.
TMO’dan 100 bin tonluk arpa ithalatı TMO’dan 100 bin tonluk arpa ithalatı Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) 455 bin ton yemlik arpa ihalesinde alıma başlarken Avrupalı ticaret kaynakları ilk etapta 100 bin ton arpa aldığını belirtti.
Dünya kısıtlama getiriyor Dünya kısıtlama getiriyor Dünyadaki pek çok ülke tarım ürünlerinin ihraç edilmesine kısıtlama getirirken Türkiye'de tarım sektörü, 9 aylık dış satımını 24,5 milyar dolara taşıyarak, Cumhuriyet tarihinin ocak-eylül dönemi ihracat rekorunu kırdı.
Yozgat TMO’da buğday ve arpa alım taban fiyatları belirlendi Yozgat TMO’da buğday ve arpa alım taban fiyatları belirlendi Yozgat’ta Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO), arpa ve buğday alım taban fiyatlarını belirledi. Buna göre arpa fiyatı destekle birlikte 6 lira 20 kuruş, ekmeklik buğday 7 lira 45 kuruş, makarnalık buğday ise 7 lira 90 kuruş olarak açıklandı.
Hububat desteğinde son müracaat tarihi belirlendi Hububat desteğinde son müracaat tarihi belirlendi Toprak Mahsulleri Ofisi’ne (TMO) arpa ve buğday ürünlerini satan ve bu satışlarını belgelendiren çiftçilere buğday için kilogram başına 1 TL, arpa için ise 50 kuruş destekleme ödemesi yapacak. Üreticilerin hububat desteklerinden yararlanabilmeleri için son müracaat tarihi 16 Eylül.
TMO buğday ve arpa alım fiyatlarını artırdı TMO buğday ve arpa alım fiyatlarını artırdı Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, Toprak Mahsulleri Ofisinin (TMO), hububat alım fiyatlarını ton başına buğdayda 400 lira, arpada 200 lira artırdığını bildirdi.

En Çok Okunanlar

Bilgi Üniversitesi neden kapandı?
Bilgi Üniversitesi neden kapandı? Bilgi Üniversitesi'nin faaliyet izni Resmi Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararı ile kaldırıldı. Bilgi Üniversitesi neden kapandı? Bilgi Üniversitesi'nin sahibi kim? Bilgi Üniversitesi öğrencilerine ne olacak?
Kemal Kılıçdaroğlu üç ismi azletti
Kemal Kılıçdaroğlu üç ismi azletti Son dakika haberi... CHP’de mahkemeyle göreve getirilen Kemal Kılıçdaroğlu’nun ilk hamlesi, partinin üç avukatını görevden almak oldu. Kılıçdaroğlu, CHP Genel Merkezi avukatları Çağlar Çağlayan, Mehmetcan Keysan ve Hazar Kardaş'ı azletti. Karara ilişkin Cumhuriyet'e konuşan Çağlar Çağlayan, sabah saat 08.30 itibarıyla görevden alındığının kendisine tebliğ edildiğini söyledi.
SGK uzmanı İsa Karakaş'tan temmuz zammı için yeni tahmin
SGK uzmanı İsa Karakaş'tan temmuz zammı için yeni tahmin Memur ve emekli maaş zammı için mayıs ve haziran enflasyon verileri beklenirken, zam oranlarına ilişkin yeni tahminler gündeme geldi. Sosyal Güvenlik Başuzmanı İsa Karakaş, nisan ayı enflasyonunun beklentileri yukarı çektiğini belirterek temmuz zammına ilişkin dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu.
Kılıçdaroğlu ile yaptığı görüşmeyi anlattı: 'Sokağı görüyor musun?'
Kılıçdaroğlu ile yaptığı görüşmeyi anlattı: 'Sokağı görüyor musun?' CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin genel merkezinde toplanan kalabalığa seslendi. Özel, burada yaptığı açıklamada, "CHP milletin partisidir. Atanmış kayyumlar bu partiyi yönetemezler. CHP'yi AKP'nin butlan kolları yönetemez, yönettirmeyiz" ifadelerini kullandı. Özel, Kılıçdaroğlu ile yaptığı görüşmeyi de anlattı.
'Serum kullandı...'
'Serum kullandı...' Kemal Kılıçdaroğlu'nun Basın Danışmanı Atakan Sönmez, mutlak butlan kararı sonrası Kılıçdaroğlu'nun genel başkanlık görevine başladığını söyledi. Sönmez, Kılıçdaroğlu'nun sağlık durumuna ilişkin de konuştu.
YSK, 'mutlak butlan' için toplanıyor
YSK, 'mutlak butlan' için toplanıyor YSK, CHP'nin 'mutlak butlan' kararına yaptığı itiraz başvurusunun ardından bugün itirazı görüşerek karara bağlaması bekleniyor.
Özgür Özel ile Kemal Kılıçdaroğlu telefonda görüştü
Özgür Özel ile Kemal Kılıçdaroğlu telefonda görüştü Son dakika haberi... CHP Genel Başkanı Özgür Özel, mutlak butlan kararı sonrası bugün Kemal Kılıçdaroğlu ile telefonda görüştü.
Türkan Şoray'ın kızı gözaltına alındı
Türkan Şoray'ın kızı gözaltına alındı Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından ünlü isimlere yönelik yürütülen uyuşturucu soruşturmasında yeni bir operasyon dalgası başlatıldı. Yağmur Ünal, Eren Kesimer ve Semiha Bezek'in gözaltına alındığı öğrenildi.
Hemen Reklam Ver
Reklamsız Cumhuriyet
eGazete Giriş
Mesafeli Satış Sözleşmesi Teslimat ve İade Şartları
Gizlilik Politikası Yayın İlkeler İletişim Künye
© Tüm Hakları Saklıdır · 2010
Hemen Reklam Ver
  • Reklamsız Cumhuriyet
  • eGazete Giriş
  • Mesafeli Satış Sözleşmesi
  • Teslimat ve İade Şartları
App Store Google Play
© Tüm Hakları Saklıdır · 2026
Gizlilik Politikası Yayın İlkeler İletişim Künye