Cumhuriyet
Gündem Yazarlar Siyaset Ekonomi Dünya Spor Yaşam Cumhuriyet TV Reklamsız Cumhuriyet Cumhuriyete Özel
13°C Az bulutlu İstanbul
Cumhuriyet'in Egesi Kültür Sanat Gurme Yerel Gündem Eğitim Bilim ve Teknoloji Sürdürülebilirlik eGazete Resmi İlanlar
Dolar 43,77
Euro 51,53
Sterlin 58,85
Bitcoin 4.841.076,34
Gram Altın 7.095,68
Gündem Yazarlar Siyaset Ekonomi Dünya Spor Yaşam Cumhuriyet TV Reklamsız Cumhuriyet Cumhuriyete Özel
Cumhuriyet Daily
Cumhuriyet TV
Cumhuriyet'in' Egesi
Cumhuriyet Kitap
Cumhuriyet Pazar
Pazar Yazıları
Gurme
Keşfet
Bütün Cumhuriyet arşivi her yerde ve her an yanınızda! İster telefondan, ister bilgisayardan.
  • Cumhuriyet Arşiv
  • 1930 Yılından Bugüne
  • 5.485.115+ Haber Kupürü
App Store Google Play
50 BİN +
İndirme
Size En
Uygun Paketi
Seçin
4.5
değerlendirme
Abonelik
Seçeneklerini
İnceleyin
Edebiyatın ve Kültürün Nabzı

Kitap dünyasına açılan kapınızı aralayın! En sevdiğiniz kitapları indirimli fiyatlarla keşfedin ve hayal gücünüzü genişletin.

İncele

Menü

Giriş Yap Kayıt Ol
eGazete Giriş
Okuma Listem
Gündem
Yazarlar
Çizerler
Resmi İlanlar
Siyaset
Ekonomi
Dünya
Spor
Yaşam
Cumhuriyet'in Egesi
Kültür Sanat
Cumhuriyet Pazar
Sürdürülebilirlik
Cumhuriyet Kitap
Gurme
Sağlık
Bilim ve Teknoloji
Moda
Eğitim
Gezi
Çevre
Otomotiv
İş Dünyası
Astroloji
Hava Durumu
Namaz Vakitleri
Cumhuriyet
Cumhuriyete Özel Giriş Yap
Cumhuriyet Daily Cumhuriyet TV Cumhuriyet'in Egesi Cumhuriyet Kitap Cumhuriyet Pazar Pazar Yazıları Gurme Keşfet
eGazete Giriş
Okuma Listem
Gündem
Yazarlar
Çizerler
Siyaset
Ekonomi
Dünya
Spor
Yaşam
Cumhuriyet'in Egesi
Kültür Sanat
Cumhuriyet Kitap
Moda
Cumhuriyet Pazar
Gurme
Bilim ve Teknoloji
İş Dünyası
Haberler Deprem Güçlendirme Derneği
İstanbul'da deprem riskli konutlar 'güçlendirme' ile kurtarılabilir mi? İstanbul'da deprem riskli konutlar 'güçlendirme' ile kurtarılabilir mi? Deprem Güçlendirme Derneği (DEGÜDER) Başkanı Sinan Türkkan'a göre İstanbul'daki riski binaların yarısı güçlendirme çalışmaları ile depreme dayanaklı hale getirilebilir.
Bina dayanıklılık testi talebinde patlama: 20 bin TL’den başlıyor Bina dayanıklılık testi talebinde patlama: 20 bin TL’den başlıyor Kahramanmaraş merkezli depremler sonrası bina dayanıklılık testine talepte yüzde 100'ü aşan artış görülürken, detaylı rapor bir ayda çıkıyor ve bina başına maliyet 20 bin liradan başlıyor.
5 milyon konut için güçlendirme çağrısı: DEGÜDER 3 maddeye dikkat çekti! 5 milyon konut için güçlendirme çağrısı: DEGÜDER 3 maddeye dikkat çekti! Türkiye genelinde 6-7 milyon riskli konuttan bahsedildiği ve şiddetli bir depremde hasar alması beklenen bu konutların 5 milyonunun güçlendirmeyle kurtarılabileceğine dikkat çeken Deprem Güçlendirme Derneği Başkanı Türkkan, "Doğru zemin, doğru malzeme ve doğru sistem bir araya geldiğinde asla çökme olmaz" ifadelerini kullandı.
Depremleri önceden tahmin etmek mümkün mü? Depremleri önceden tahmin etmek mümkün mü? Deprem riski taşıyan alanlarda 'tahminler' yapmak mümkün olsa da hava tahminleri gibi kesin yorumlar yapmak mümkün değil.
Son dakika: Van'da 4.2 büyüklüğünde deprem! Son dakika: Van'da 4.2 büyüklüğünde deprem! AFAD tarafından yapılan açıklamaya göre, merkez üssü Van'ın Tuşba ilçesi olan bir deprem meydana geldi. Saat 11.01'de meydana gelen depremin 4.2 büyüklüğünde olduğu açıklandı.
İstanbul'da 600 bin konut için güçlendirme çağrısı İstanbul'da 600 bin konut için güçlendirme çağrısı Deprem Güçlendirme Derneği Başkanı Sinan Türkkan "Şiddetli bir depremde 600 bin hane için acil barınma ihtiyacı doğacak. Bunların çok hızlı bir şekilde mutlaka güçlendirilmesi lazım" derken Türkiye İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Küçükoğlu "Ülkemiz için deprem riski çok büyük, binalarımızı inceletip mutlaka güçlendirelim" dedi.

En Çok Okunanlar

CHP'li belediye başkanı hastaneye kaldırıldı
CHP'li belediye başkanı hastaneye kaldırıldı CHP'li Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, kalp krizi kalp krizi şüphesiyle hastaneye gitti. Köse hastanede hastanede anjiyo olurken, tedavisi yoğun bakımda devam ediyor.
Koruma polisine şemsiye taşıttığı görüntüler tartışılmıştı: Kaymakamdan açıklama
Koruma polisine şemsiye taşıttığı görüntüler tartışılmıştı: Kaymakamdan açıklama Erzincan Tercan'ın kurtuluş günü etkinliklerinde koruma polisine şemsiye taşıtan Kaymakam Duman açıklama yaptı.
Satışı yasaklandı, piyasadan toplatılıyor!
Satışı yasaklandı, piyasadan toplatılıyor! Ticaret Bakanlığı, TAYGA adlı mobilya markasına ait iki farklı masanın satışını yasaklama kararı aldı. Güvensiz olarak işaretlenen ürünler, piyasadan toplatılacak.
İsimler belli oldu: Süper Lig takımlarının yöneticileri gözaltında!
İsimler belli oldu: Süper Lig takımlarının yöneticileri gözaltında! Son dakika haberi... İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen "futbolda bahis soruşturması" kapsamında bu sabah 33 kişi hakkında gözaltı kararı verildi. Son olarak, haklarında gözaltı kararı verilen isimler de belli oldu.
O hamle Türkiye'nin kaderini değiştirecek!
O hamle Türkiye'nin kaderini değiştirecek! Küresel ekonomide dengeler değişirken Çin, para birimi yuanı rezerv para haline getirmek için hamlelerini hızlandırdı. Doların yıllardır süren hakimiyetini hedef alan bu stratejiyle birlikte Türkiye’nin de dahil olduğu finansal işbirlikleri ve Çin tahvilleri yeni dönemin en kritik başlıkları haline geldi. Peki Çin Yuanı'nın rezerv para haline gelmesi küresel ve Türkiye ekonomisini nasıl etkiler? İşte ayrıntılar...
 İlk kez oy kullanacak gençlerin tercihi belli oldu
İlk kez oy kullanacak gençlerin tercihi belli oldu PİAR Araştırma’nın 2028 seçimlerinde ilk kez oy kullanacak 15-20 yaş grubuyla yaptığı ankete göre, genç seçmenlerin parti tercihinde CHP ilk sırada yer aldı. Gençlerin en beğendiği milletvekillerinde ise Mahmut Tanal öne çıktı.
5 kişi tutuklandı, 12 kişiye adli kontrol!
5 kişi tutuklandı, 12 kişiye adli kontrol! Son dakika gelişmesi... Ünlülere yönelik gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonlarında adliyeye sevk edilen 21 kişiden aralarında Murat Dalkılıç, Kaan Tangöze, Kemal Doğulu ve İsmail Hacıoğlu'nun olduğu 4 kişi serbest bırakıldı. Barış Talay, Dilara Kırmıt, Ramazan Bayar, Tolga Kulakçı, Tolga Sezgin tutuklandı.
İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı belli oldu
İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı belli oldu Son dakika haberi... Akın Gürlek'in Adalet Bakanı olarak atanmasının ardından İstanbul'un yeni Cumhuriyet Başsavcısı Fatih Dönmez oldu.
Hemen Reklam Ver
Reklamsız Cumhuriyet
eGazete Giriş
Mesafeli Satış Sözleşmesi Teslimat ve İade Şartları
Gizlilik Politikası Yayın İlkeler İletişim Künye
© Tüm Hakları Saklıdır · 2010
Hemen Reklam Ver
  • Reklamsız Cumhuriyet
  • eGazete Giriş
  • Mesafeli Satış Sözleşmesi
  • Teslimat ve İade Şartları
App Store Google Play
© Tüm Hakları Saklıdır · 2026
Gizlilik Politikası Yayın İlkeler İletişim Künye