10 yıl süren araştırma ezber bozdu:
Dünyanın en saygın eğitim kurumlarından London School of Economics'in araştırmasına göre, sağlıklı bir yaşam için her gün 10 bin atmak şart değil. İyi bir hareket etme alışkanlığı edinen herkes, ömrüne ömür katabilir. Peki, ömrü üç yıl kadar uzatmak için haftada en az kaç adım atmak gerekir?
En Çok Okunanlar
Tahran vuruldu, Tel Aviv’de patlamalar!
İsrail ordusu, Tahran’daki hedeflere yönelik “geniş çaplı bir saldırı dalgası” başlattığını duyurdu. İran devlet medyası başkentin farklı noktalarında patlamalar yaşandığını ve Mehrabad Havalimanı’nda yangın çıktığını bildirirken, İran’ın İsrail’e füze saldırısı düzenlediği, Tel Aviv’de patlama sesleri duyulduğu aktarıldı.
‘Bu, Irak’ta çok kanlı bir çatışmaya yol açabilir’
ABD Başkanı Donald Trump’ın İranlı Kürtlerle ilgili sözlerini değerlendiren gazeteci-yazar İslam Özkan, “Kuzey Irak’ta yer alan bu grupların, el altından bile olsa İran’a geçişlerinin oldukça zor olduğunu düşünüyorum. Eğer bu gruplar bir şekilde İran’a sızmayı başarırsa felaket senaryoları tetiklenebilir. İran, IKBY’ye balistik füze yağdırabilir, Irak’ta çok kanlı bir Kürt-Şii iç çatışması çıkabilir” ifadelerini kullandı.