Koruk nedir, koruk suyu veya ekşisi nasıl yapılır?
Koruk, henüz tam olarak olgunlaşmamış üzümlere verilen bir isimdir. Özellikle Ege Bölgesi’nde yapılan koruk suyunu serinletici etkisiyle meşrubat niteliğinde de tüketmemiz mümkün olduğu gibi zeytinyağlılarda ekşi bir tat vermesi amacıyla da kullanabiliriz.
En Çok Okunanlar
Emniyet duyurdu... O polis görevden alındı!
Eskişehir'de kaydedilen görüntülerde bir trafik polisi terör örgütü PKK lideri Öcalan ve yürütülen "Terörsüz Türkiye" sürecini eleştirdi. Tepki gösteren videonun yayılmasının ardından Emniyet'ten açıklama geldi. Emniyet, sürece tepki gösteren polis memurunun açığa alınarak soruşturma başlatıldığını duyurdu.