I Am Groot Disney+'ta ikinci sezonuyla dönüyor

Guardians of the Galaxy serisinin sevilen karakterlerinden Groot'u ele alan 'I Am Groot' adlı orijinal Disney+ dizisinin ikinci sezonu Eylül ayında Marvel tutkunları ile paylaşılacak.

Yayınlanma: 07.08.2023 - 11:48
I Am Groot Disney+'ta ikinci sezonuyla dönüyor
Abone Ol google-news

Guardians of the Galaxy'deki Flora Colossus'un rol aldığı kısa film koleksiyonu I Am Groot, 6 Eylül 2023'te Disney+'ta ikinci sezonuyla geri dönecek.

I Am Groot'un ikinci sezonu beş bölümden oluşacak ve onu "Guardians'ın uzay gemilerinde evreni ve ötesini keşfederken, yeni ve renkli yaratıklar ve ortamlarla yüz yüze -ya da burun buruna- gelirken" göreceğiz.

I Am Groot'un ikinci sezonunun fragmanında Groot'un yeni maceralarından bazı kesitler yer alıyor: dondurma kamyonu uzay gemisiyle karşılaşma, Marvel's What If... ?, Groot'un sıcak kakao yapması, Groot'un burnunun çıkması ve daha fazlası.

Disney ayrıca I Am Groot'un yeni sezonu için bir poster paylaştı ve posterde tedirgin görünümlü bir Groot'un yavru bir kuş için bir tür yuva görevi gördüğü görülüyor.

Vin Diesel bir kez daha Groot'u seslendirecek ve Kristen Lepore hem yazar hem de yönetmen olarak geri dönecek. Dizinin yeni fragmanı da paylaşıldı:


İlgili Haberler

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler