Trabzon bu değil

15 Ağustos 2016 Pazartesi

Trabzonspor çok ciddi kabuk değişimi yaşıyor. Bir taraftan eskileri tasfiye ederken, diğer taraftan da nokta transferlerle iskelet kadroyu oluşturmaya çalışıyor...

Bordo Mavili takım Bursa karşısında daha hazır gözüktü. Ancak ilginç bir şekilde golleri bulan Yeşil Beyazlılar oldu.

Savunmanın merkezinde Durica yararlı bir transfer. Uğur veya Yumlu ile bu bölgede sorun yaşanmaz. Gazete sayfalarını sağ bek transferi süslüyor. Ancak asıl sorun sol bekte. İbanez’in savunması çok zayıf. Bu oyuncu “sol önde daha etkili olur” izlenimi verdi. Öyle görünüyor ki sezon boyu sol ve sağ bek ihtiyacı çok konuşulacak.

Kanatlarda yer değiştirerek oynayan Castillo ve Yusuf, hareketli ama bereketsizdi. Özellikle Castillo’nun top becerisi çok yüksek. Hücuma zenginlik katacak. Yusuf dağınıklığını hazırlık maçlarında bırakmalı.

Orta alanda Okay’ı çok daha üzerine koymuş buldum, beğendim. Ön libero sorunu yaşanmayacak gibi... Önazi’nin hem teknik kapasitesi çok yüksek, hem de mücadeleci. İlerde Muhammet Demir’in fizik gücü yetersiz. Santrafor arkasında daha başarılı olur. N’Doye bu alanda formayı kapabilir. 3-0’a bakarak kimse karamsarlığa kapılmasın. “Acaba geçen yıl ki durum devam mı edecek” diye endişelenmesin... Trabzonspor’un çok üst düzey oturmuş bir kadrosu yok. Ancak ligde iyi işler yapacak oyuncu zenginliğine sahip.

Şu anda en büyük ihtiyacı uyum. Bu da zamana bağlı...



Yazarın Son Yazıları Tüm Yazıları

Trabzonspor vurgun yedi 22 Haziran 2020

Günün Köşe Yazıları