Cumhuriyet
Gündem Yazarlar Siyaset Ekonomi Dünya Spor Yaşam Cumhuriyet TV Reklamsız Cumhuriyet Cumhuriyete Özel
32°C Açık İstanbul
Cumhuriyet'in Egesi Kültür Sanat Gurme Yerel Gündem Eğitim Bilim ve Teknoloji Sürdürülebilirlik eGazete Resmi İlanlar
USD 40,26
EUR 47,00
GBP 54,17
BTC 4.306.794,30
gram-altin 4.310,90
Gündem Yazarlar Siyaset Ekonomi Dünya Spor Yaşam Cumhuriyet TV Reklamsız Cumhuriyet Cumhuriyete Özel
Cumhuriyet Daily
Cumhuriyet TV
Cumhuriyet'in' Egesi
Cumhuriyet Kitap
Cumhuriyet Pazar
Pazar Yazıları
Gurme
Keşfet
Bütün Cumhuriyet arşivi her yerde ve her an yanınızda! İster telefondan, ister bilgisayardan.
  • Cumhuriyet Arşiv
  • 1930 Yılından Bugüne
  • 5.485.115+ Haber Kupürü
App Store Google Play
50 BİN +
İndirme
Size En
Uygun Paketi
Seçin
4.5
değerlendirme
Abonelik
Seçeneklerini
İnceleyin
Edebiyatın ve Kültürün Nabzı

Kitap dünyasına açılan kapınızı aralayın! En sevdiğiniz kitapları indirimli fiyatlarla keşfedin ve hayal gücünüzü genişletin.

İncele

Menü

Giriş Yap Kayıt Ol
eGazete Giriş
Okuma Listem
Gündem
Yazarlar
Çizerler
Resmi İlanlar
Siyaset
Ekonomi
Dünya
Spor
Yaşam
Cumhuriyet'in Egesi
Kültür Sanat
Cumhuriyet Pazar
Sürdürülebilirlik
Cumhuriyet Kitap
Gurme
Sağlık
Bilim ve Teknoloji
Eğitim
Gezi
Çevre
Otomotiv
İş Dünyası
Astroloji
Hava Durumu
Namaz Vakitleri
Cumhuriyet
Cumhuriyete Özel Giriş Yap
Cumhuriyet Daily Cumhuriyet TV Cumhuriyet'in Egesi Cumhuriyet Kitap Cumhuriyet Pazar Pazar Yazıları Gurme Keşfet
eGazete Giriş
Okuma Listem
Gündem
Yazarlar
Çizerler
Siyaset
Ekonomi
Dünya
Spor
Yaşam
Cumhuriyet'in Egesi
Kültür Sanat
Cumhuriyet Kitap
Cumhuriyet Pazar
Gurme
Bilim ve Teknoloji
İş Dünyası
Haberler Mine G. Kırıkkanat
FRANSA’DA ‘MUHTIRA’ FRANSA’DA ‘MUHTIRA’ Fransa’da yirmi emekli generalin 21 Nisan’da Cumhurbaşkanı Emanuel Macron ve hükümetini “Yöneticilerimize onurlu bir dönüş için” başlığı altında yurtseverlik değerlerini savunmaya çağırdığı bildirinin sarsıntıları sürerken yayımlanan ikinci bildiri siyasal arenada bomba etkisi yaptı.
DÖRT DÖRTLÜK SKANDAL! DÖRT DÖRTLÜK SKANDAL! Kamoyuna “İkinci Abdülhamit’in rüya projesi” olarak duyurulan Filyos Vadi Projesi’ne ait sır perdesi, CHP’li Ünal Demirtaş’ın ısrarlı soruları sonucu belgeleriyle aralandı. Limanın ihale bedelinin devirde dörde katlandığı ve endüstri bölge işletmesinin, tek bakan imzasıyla mazisi altı günlük şirkete verildiği ortaya çıktı.
ESİN KAYNAĞI FRANSA ESİN KAYNAĞI FRANSA Türkiye Cumhuriyeti yurttaşlarına Türk demek faşistlik, Türkiyeli demek demokratlık diye sunulduğunda, henüz 2005 yılıydı ve Türkiye’de Saddam’ın saldırılarından kaçan Iraklı Kürtler dahil 75 milyonluk bir ülke için gayet kabul edilebilir oranda, 1milyon 400 bin göçmen vardı.
GÖÇEN DÜNYA DÜZENİ GÖÇEN DÜNYA DÜZENİ Tıpkı kendi dilinden başka diller öğrenen, başka kültürlerle zenginleşen ve ülkesini dünya çapında düşünüp yeniliklerle buluşturan insanlar gibi toplumların da birbiriyle karışmasında, kaynaşmasında yarar vardır.
GÖÇEN DÜNYA DÜZENİ GÖÇEN DÜNYA DÜZENİ Türk doktorun yerine İranlı doktor, Türk öğretmenin yerine Suriyeli öğretmen, Türk kuryenin yerine Afgan kurye istihdam ederek yerel emekçilere ‘küresel’ hadleri bildiriliyor!
GÖÇEN DÜNYA DÜZENİ GÖÇEN DÜNYA DÜZENİ Takvimlerin 2000 tarihini göstermesine henüz yirmiş beş yıl vardı. Fransız düşünür ve devlet adamı André Malraux, yaklaşmakta olan yeni yüzyıl hakkında ilk kehaneti savurdu: “21. yüzyıl dinsel olacak ya da olmayacak.” Sonradan dinsel demedim, manevi dedim dese de aynı kapıya çıkıyordu...
Paris’in anaerkil simgesi Paris’in anaerkil simgesi Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, günlerdir beklenen ulusa sesleniş kaydını yeni bitirmişti. Sarı Yelekliler isyanını bastırmak için tüm ülkede 15 Ocak’ta açılan “Büyük Ulusal Tartışma”nın sonucu olarak alınacak önlemleri açıklayacaktı.

En Çok Okunanlar

İmamoğlu hakkında karar: Siyasi yasak gelecek mi?
İmamoğlu hakkında karar: Siyasi yasak gelecek mi? Tutuklanan ve görevden uzaklaştırılan İBB Başkanı ve CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu'nun İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Akın Gürlek'e yönelik sözleri nedeniyle açılan davada karar verildi.
O savcının ‘masası’ ortaya çıktı!
O savcının ‘masası’ ortaya çıktı! CHP Genel Başkanı Özgür Özel, yaptığı konuşmada isim vermeden İstanbul’da görevli bir savcının masasına ‘Beyaz Toros’ koyduğunu söylemiş ve “Sen kime ne gösteriyorsun masaya beyaz Toros koyarak? Sen kimi tehdit ediyorsun?” demişti. O savcının masasının fotoğrafı ortaya çıktı. CHP milletvekili Sezgin Tanrıkulu, söz konusu fotoğrafı paylaşıp, AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ve Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'a seslendi.
CHP lideri Özgür Özel'e 3. jet soruşturma!
CHP lideri Özgür Özel'e 3. jet soruşturma! CHP lideri Özgür Özel hakkında Silivri’de yapmış olduğu konuşma nedeniyle “kamu görevlisine hakaret” ve “tehdit” suçlarından re’sen soruşturma başlatıldı. Söz konusu soruşturma, Özel hakkında açılan üçüncü soruşturma oldu.
İngiltere, Türkiye üretimli çikolata markası için toplatma kararı aldı
İngiltere, Türkiye üretimli çikolata markası için toplatma kararı aldı İngiltere, Türkiye'de üretilip yurt dışına satılan "Neosis Schokolade Love of Dubai" adlı çikolatayı yer fıstığı uyarısı bulunmadığı gerekçesiyle geri çağırdı. Ürün, alerji riski nedeniyle market raflarından toplatılıyor.
Buldan'dan açıklama, Bahçeli'den 'Ben ahrazım' yanıtı!
Buldan'dan açıklama, Bahçeli'den 'Ben ahrazım' yanıtı! DEM Parti İmralı Heyeti, Meclis'te MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile bir araya geldi. Bahçeli, heyeti kapıda karşıladı. Görüşme sonrası tek açıklama Pervin Buldan'dan geldi. Bahçeli kendisinden açıklama bekleyen basına "Ben ahrazım" yanıtını verdi.
'Vatandaşın derdi çok dediğimizde...'
'Vatandaşın derdi çok dediğimizde...' CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Silivri'de tutuklu bulunan gazeteci Fatih Altaylı'nın Youtube kanalına konuk oldu. Özel, burada yaptığı konuşmada AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın CHP Genel Merkezi ziyaretinde konuşulan konuları açıkladı. Özel ayrıca erken seçim için tarih verdi.
İmamoğlu'na ve Karalar'a selam yolladı
İmamoğlu'na ve Karalar'a selam yolladı Son dakika haberi... Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun tutuklanmasının ardından başkanvekili seçilen Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ın da tutuklanması üzerine yeni TBB başkanvekili Vahap Seçer seçildi.
Erdoğan'dan 'veda toplantısı'
Erdoğan'dan 'veda toplantısı' Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Bakanlar Kurulu’nu ilk kez Perşembe günü toplama kararı alması üzerine, kulislerde 'kabine değişikliği iddiaları gündeme taşındı. Toplantı sonrası Erdoğan'ın bakanlarla bir akşam yemeği planladığını aktaran Gazeteci Osman Diyadin "Cuma akşamı yeni kabineyi bekleyebiliriz" dedi.
Hemen Reklam Ver
Reklamsız Cumhuriyet
eGazete Giriş
Mesafeli Satış Sözleşmesi Teslimat ve İade Şartları
Gizlilik Politikası Yayın İlkeler İletişim Künye
© Tüm Hakları Saklıdır · 2010
Hemen Reklam Ver
  • Reklamsız Cumhuriyet
  • eGazete Giriş
  • Mesafeli Satış Sözleşmesi
  • Teslimat ve İade Şartları
App Store Google Play
© Tüm Hakları Saklıdır · 2025
Gizlilik Politikası Yayın İlkeler İletişim Künye