Adliye çıkışı vuruldu

Antalya'da annesiyle savcılığa ifade veren bir genç, şikayetçi olduğu kişi tarafından, adliye çıkışında tabancayla vurularak ağır yaralandı.

Yayınlanma: 04.06.2009 - 16:26
Abone Ol google-news

Henüz belirlenemeyen bir nedenle B.G. ile anlaşmazlık yaşayan ve aralarında husumet oluşan Alparslan Yılmaz (23), annesi Fikriye Yılmaz ile birlikte şikayet için Antalya Adliyesine geldi. İfadesinin ardından annesini beklemek için adliyenin arka tarafında park ettiği 06 SL 128 plakalı otomobilinin yanına giden Alparslan Yılmaz, bu sırada kendisine yaklaşan B.G. tarafından tabancayla vuruldu.

Saldırgan kaçarken, göğsüne ve boynuna üç kurşun isabet eden ve ağır yaralı halde saldırganın arkasından bir süre koşan Alparslan Yılmaz, daha sonra kanlar içinde yere yığıldı.

Yurttaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, ambulans beklenirken ağır yaralanan gence, ''Adın ne? Seni kim vurdu'' diye sordu. Alparslan Yılmaz, güçlükle konuşmaya çalışarak, ismini ve saldırganın ismini polise söyleyebildi.

Yılmaz, yaklaşık 10 dakika sonra olay yerine gelen ambulansla Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralı gencin hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi.

Öte yandan, polis ekipleri, kaçan 25-30 yaşlarındaki B.G'nin yakalanması için geniş çaplı araştırma başlattı, gencin vurulduğu olay yerinde de inceleme yaptı. Saldırganın, 4-5 el ateş açtığı belirlendi.

Bir süre sonra Adliyeden olay yerine gelen Fikriye Yılmaz, oğlunun vurulduğunu öğrenince sinir krizi geçirdi. Polis kadını sakinleştirmeye çalışırken, Fikriye Yılmaz, oğlunu vuran B.G'nin, bir ay önce oğlunu tabancayla tehdit ettiğini ve kendisinden şikayetçi olduklarını söyledi. Sürekli ağlayan anne, sakinleştirilmek için hastaneye götürüldü.

Olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü, kaçan zanlının yakalanmasına çalışıldığı bildirildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler