CHP ve DP'den ortak aday

CHP Isparta Milletvekili Mevlüt Coşkuner, yerel seçimlerde, CHP ve DP'nin ortak aday konusunda anlaşmaya vardığını ve adaylarının, 1994-1999 döneminde belediye başkanlığı yapan, Esnaf Odaları Birlik Başkanı Mehmet Aybatılı olduğunu açıkladı.

Yayınlanma: 30.12.2008 - 15:06
Abone Ol google-news

CHP Isparta Milletvekili Mevlüt Coşkuner, düzenlediği basın toplantısında, DP çatısı altında eski Belediye Başkanı Mehmet Aybatılı'nın ortak adayları olduğunu belirterek, şunları söyledi:
''Isparta'da DP gerçeği vardır. Biz bunu göz ardı etmeden DP'yi şemsiye olarak kabullendik ama bu, şu değil, (DP aday çıkarıyor da biz CHP olarak desteklemiyoruz). Biz olayın içerisindeyiz. Bizim ortak adayımız Mehmet Aybatılı. Bu oluşumun içinde hangi parti var ise onun adayı Mehmet Aybatılı'dır. Şemsiyedir, çatıdır, bunlar ikinci şeyler.''

Coşkuner, toplantıda Başkan Hasan Balaman'a yönelik eleştirilerde de bulundu. Balaman'ın kendi lehinde anketler yaptırdığını ve bunları gazetelerde bastırarak fazla basımla halka dağıttığını söyleyen Coşkuner, Balaman'ın halkı yanıltmaya çalıştığını ifade etti.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler