Emniyet'i sarsan iddia

Malatya'da bir kadın, yardım talebiyle gittiği polis müdürünün kendisine tecavüz ettiğini ileri sürerek Cumhuriyet Savcılığı'na şikayette bulundu.

Yayınlanma: 13.10.2009 - 15:04
Abone Ol google-news

Malatya Emniyet Müdürlüğü'ne giden, kocasının polis olduğunu ancak ayrı yaşadıklarını ve boşanma davasının devam ettiğini, çocuklarına bakabilmesi için yardıma ihtiyacı olduğunu belirten 2 çocuk annesi Ö.D, yardım alması için çocuk şube müdürlüğüne gönderildi.

Ö.D, bir süre sonra Cumhuriyet Savcılığı'na başvurarak, çocuk şube müdürü A.G'nin kendisine tecavüz ettiğini ve hamile kaldığını iddia etti.

İddia üzerine, Emniyet Müdürlüğü'nce olayla ilgili soruşturma başlatıldı. A.G, Rize Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü'ne tayin edildi.

Ö.D'nin bebeği 6 aylıkken düşürdüğü, çocuğun babasının belirlenmesi amacıyla Adli Tıp Kurumu'na örnek gönderildiği bildirildi.

 

"Teknik takip tecavüz olmadığı yönünde"

Malatya Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya, yaptığı açıklamada, söz konusu müdürün teknik takibe alındığını ve buradan elde edilen sonuca göre olayın tecavüz olmadığını ifade etti.

Kahya, Adli Tıp Kurumu'nda yapılan inceleme sonucu, 6 aylıkken ölü doğan bebeğin babasının A.G. olduğunun belirlendiğini ancak resmi yazının kendilerine henüz ulaşmadığını kaydetti.

Öte yandan, Ö.D'nin yaklaşık 2 ay önce 3. kattaki evinden atlayarak intihar girişiminde bulunduğu öğrenildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler