Erdoğan'ın sesi kısıldı
Rize'de bir açılış törenine katılan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ses tellerindeki rahatsızlık nedeniyle konuşma yapamadı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Diyanet İşleri Başkanlığı'nca yaptırılan Müftü Yusuf Karali Eğitim Merkezi'nin açılışını yaptı.
Dağsu Mahallesi'ndeki merkezin açılış törenine, Başbakan Erdoğan'ın yanı sıra, Devlet Bakanı Faruk Çelik, Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir, Tarım ve Köyişleri Bakanı Mehdi Eker, Devlet Bakanı Faruk Özak, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Bardakoğlu ile çok sayıda yurttaş katıldı.
Devlet Bakanı Çelik'in konuşması
Devlet Bakanı Faruk Çelik bilgiyi üreten ve kullanan milletlerin dünyanın gidişatına yön verdiği bir çağın yaşandığını belirterek, ''Bundan dolayı en fazla rekabet edilen alan, bilgiye sahip olma alanıdır ve insan ve insanlığa hizmet etmek, mutlu toplum oluşturmaktır'' dedi.
Törende, Başbakan Erdoğan'ın, ses tellerindeki rahatsızlık nedeniyle konuşma yapmayacağı anons edildi.
Programları iptal edildi
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, Rize'de valilik ve belediye başkanlığı ziyareti ile AKP İl Başkanlığınca sivil toplum örgütlerine verilecek akşam yemeği programını ses tellerindeki rahatsızlık nedeniyle iptal ettiği bildirildi.

En Çok Okunan Haberler
-
'Son kabadayı' olarak biliyordu: Koğuşunda ölü bulundu
-
İmamoğlu farkı açıyor!
-
Nereden çıktı bu ‘kurucu önder’ lafı?
-
İsrail Şam'ı vurdu!
-
MSB'den açıklama geldi!
-
Oyuncu Şinasi Yurtsever hayatını kaybetti
-
İmamoğlu’nun şansı
-
Özgür Özel istifasını istemişti: Yusuf Özcan istifa etti
-
AKP'li başkanın eşine ‘kritik’ atama
-
Kanserle mücadele eden Tanyeli'den kötü haber!