Gazetelerde Bugün

Cumhuriyet gazetesinin manşetinde Suriye lideri Esad'ın açıklamaları var. Esad, 'Türkiye'den muhaliflere silah geliyor. Ben değil Erdoğan değişti. Türkiye anayasasını 30 yıldır değiştiremedi, benden üç ayda demokrasiyi yerleştirmemi bekliyorlar' diyor.

Yayınlanma: 07.10.2011 - 06:29
Abone Ol google-news


CUMHURİYET

Esad konuştu

CHP Genel Başkan Yardımcısı Loğoğlu başkanlığındaki heyetle görüşen Esad’ın “Türkiye-Suriye dostluğunu ABD istemedi. Dertleri demokrasi değil. Asıl mesele kaynaklarımızı kontrol etmek” dediği öğrenildi. Ankara’nın, Obama’nın sözcüsü gibi davrandığını söyleyen Esad’ın “Polisim, askerim maalesef toplumsal olaylara karşı eğitimli değil. O yüzden çok kan aktı” ifadelerini kullandığı belirtildi.

 

HÜRRİYET

Kadirşov

Çeçenistan'ın Rusya yanlısı lideri Ramzan Kadirov'un 35'inci doğum günü Hollywood ünlülerinin de katıldığı bir gövde gösterisine döndü.
 

MİLLİYET

1 yılda birkaç Anayasa çıkar

Başbakan Erdoğan, muhalefetin '1 yılda anayasa yapılmaz' eleştirilerine "2-3 ayda hazırlayanlar var. Bir yılda bir değil birkaç anayasa çıkarılır" yanıtını verdi


VATAN

Şizofren bombalar

PKK'nın büyük kentlerde intihar eylemlerine hazırladığı, 'canlı bomba' olarak kullanmak üzere şizofren örgüt üyelerini seçtiği belirlendi


RADİKAL

iDead

Bir sanatçının ruhuyla, sıra dışı bir mühendisin zekasına sahipti. Teknolojiye yön verdi, milyonları etkiledi. "En büyük icat ölümdür" sözüyle yerleşik hayata meydan okudu. Teknoloji dünyasının radikal çocuğu Steve Jobs 56 yaşında yaşamını yitirdi.


AKŞAM

'Öğretmeni bırak polisi kaçır'

Son bir ayda 12 öğretmeni kaçıran terör örgütü taktik değiştirdi. Telsizlere 'Polisleri ve ailelerini kaçırın' talimatı yağıyor. Alarmdaki Emniyet, 81 ili uyardı


SÖZCÜ

Ne oldu yemininiz

6 gün önce Meclis'te devletin bütünlüğünü koruyacağına şeref yemini eden BDP'li vekiller, Diyarbakır'da halkı isyana çağırdı


HABERTÜRK

Boyundan büyük laf etti

Sarkozy, Erivan'a giderken dünyaya çağrı yaptı: Herkes soykırımı tanımalı. İnkar yasası da çıkacak

 

SABAH

PKK'ya kuryeler para yağdırdı

Emniyet'in belirlemelerine göre PKK'ya bir yılda kuryeler aracılığıyla 200 milyon euro, bankacılık sistemiyle de 20 milyon euro aktarıldı.


POSTA

Olur böyle şeyler

Uyarılarına rağmen kendisini aldatmaya devam eden imam eşinin penisini kesen kadın ceza almayacak. İmam, 'Olur böyle şeyler! Karımdan şikayetçi değilim" deyince dava açılmadı. Yerine dikilen penisin çalışıp çalışmayacağı 6 ay sonra belli olacak.

 

BİRGÜN

Gerçekti hayal oldu

Yeni dava açma sisteminin ilk mağduru bir işçi. Aylım 700 TL ücret alan Havva Kaya, işe iade davası açmak istedi ancak kendisinden 617 TL ücret istenince davayı açamadı.

 

YENİ ŞAFAK

Bir yılda birkaç anayasa çıkarılır

Yeni anayasayı bir yılda tamamlama hedefinin 'dayatma' olarak değerlendirilmesine tepki gösteren Başbakan Erdoğan, "Ciddiysek bir yılda bunu bitirmeliyiz. 2-3 ayda anayasasını hazırlayanlar var. Asıl ipe un serme olayını arkadaşımızın tarzında görüyorum. Bir yılda bir değil birkaç anayasa çıkarılır" dedi.

 

ZAMAN

Bir yılda bir değil birkaç anayasa çıkar

Başbakan Erdoğan, yeni anayasa konusunda kararlı ve iyi niyetli oldukları mesajını verdi. Muhalefetin 'bir yıl' itirazına cevap veren Erdoğan, "Ciddiysek bir yılda bir değil, birkaç anayasa çıkarılır." dedi. Referanduma sunulan 26 maddelik anayasa paketinin 5 ayda tamamlandığını hatırlatan Başbakan, "Bu iş ilanihaye devam edemez." uyarısında bulundu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler