Gazetelerde Bugün

Cumhuriyet, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın tutuklu milletvekillerinin serbest bırakılması yönündeki yinelediği çağrısını manşetine taşıdı.

Yayınlanma: 04.11.2011 - 07:31
Abone Ol google-news

 

CUMHURİYET

‘Millete saygısızlık’


Tutuklu vekillerin yerinin Meclis olduğunu vurgulayan Başbakan Yardımcısı Arınç çıkışını sürdürdü.
 

HÜRRİYET

Taziye evinde Türk bayrağı

Askeri operasyonda öldürülen Sezer Arslan'ın ailesi, çocuklarının terör örgütü tarafından kandırıldığını belirterek, taziye evini Türk bayraklarıyla donattı.
 

MİLLİYET

İthal doktora son gün vizesi

Hükümet 6 aylık KHK yetkisinin son gününde çok sayıda yeni düzenleme yaptı. Yabancı doktor ve hemşireye kapı açıldı, kamuda eşit işe eşit ücret ayarı geldi.


VATAN

"KCK'ya arka çıkanlar kendini gözden geçirsin"


Erdoğan, KCK tutuklamalarına yönelik tepkileri sert eleştirdi: Bu iş İmralı'ya dayanıyor mu ona bakılmalı. KCK'ya sahip çıkanların, kendilerini gözden geçirmesi lazım!..


RADİKAL

Evet, 20 bin dolar verdim


Sedat Peker'in faili meçhul cinayetler kapsamında verdiği ifadeyi doğrulayan Hamoğlu, 'Eken zor durumda olduğunu söyledi.15-20 bin dolar para verdim' dedi.


AKŞAM

Hocalar fay gibi bölündü


Hangisi doğru? Her yıl binlerce kişiyi ağırlayan CNR Expo'nun Yeşilköy'deki sergi salonları için İTÜ 'depreme dayanıksız' dedi, İstanbul Üniversitesi ise 'dayanıklı'...Taban tabana zıt görüşte iki de bilirkişi raporu var. Konu mahkemelik...


SÖZCÜ

Atatürk olmasaydı ezan sesini duyamazdınız!


Her fırsatta Atatürk'e dil uzatan, onu bir türlü hazmedemeyen o zihniyet yine ortalığı karıştırdı. İşte Meclis'te yaşanan kavga


HABERTÜRK

PKK'li evine Türk bayrağı


Çukurca'daki operasyonda öldürülen PKK'lı Sezer Arslan'ın ailesi "Örgüt çocuğumuzu kandırdı" diyerek yas evine Türk bayrağı astı.


SABAH

Taziye evinde Türk bayrağı


Kazan Vadisi'nde öldürülen PKK'lının babası, örgüte isyan etti: Oğlumu kandırıp, ölümüne sebep oldular


POSTA

Kurtardı


Omuzunda bir cesedin eli, kocaman gözleriyle Erciş'te enkaz altından kurtarma ekiplerine bakarken zihinlere kazınan 13 yaşındaki Yunus hastane yolunda ölmüştü. Yunus kurtarılamadı ama ablası ve kardeşini kurtardı.İzmir Ticaret Borsası iki kardeşin tüm eğitim masraflarını üstlendi.


BİRGÜN

Devlet, sırra kadem bastı


Bundan sonra neyin devlet sırrı olup olmadığına, Başbakanlık müsteşarı başkanlığındaki Devlet Sırrı Kurulu karar verecek. Yolsuzluklar ve türlü hukuksuzluk kamuoyundan gizlenecek.


YENİ ŞAFAK

Bizimkiler tabutta onlar cipte

Kazan Vadisi'nde öldürülen teröristlerden Sezer Arslan'ın taziye evi ay-yıldızlı bayraklarla donatıldı. Çocuğunun kandırılarak dağa çıkarıldığını belirten acılı baba, "Oğlumu PKK öldürdü" dedi. BDP'nin ziyaret isteğini reddeden köy muhtarı ise çarpık tabloyu özetledi: Bizim çocuklar tabutla geliyorlar, bu cenazeler üzerinden rant edenlerin çocukları ise ciple geziyorlar.


ZAMAN

Başbakan Erdoğan'dan, Fransa yolunda terörle ilgili önemli uyarılar: KCK'ya sahip çıkanlar kendilerini gözden geçirmeli


G-20 Zirvesi'ne katılmak üzere Fransa'ya giden Başbakan, KCK soruşturmasında tutuklanan isimlerle ilgili eleştirileri cevapladı: "KCK İmralı'ya dayanıyor mu, dayanmıyor mu? Buna bakmadan sahip çıkılması üzücü. Diyorlar ki, ders vermek suç mu? O dershanenin kapısında teröristin ismi yazılı. Devrimden söz ediliyor. Devrim silahla yapılır."
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler