Gençlerin denizdeki şakası ölümle bitti

Samsun'da serinlemek için iskeleden denize atlayan 2 Iraklı genç iddiaya göre şakalaşırken boğulma tehlikesi geçirdi. 45 dakika sonra denizden çıkartılan 17 yaşındaki Zafur Mehdi Salih yaşamını yitirirken, 16 yaşındaki Abdulrazzaq Abdulaziz'in durumunun ağır olduğu belirtildi.

Yayınlanma: 13.09.2016 - 16:56
Abone Ol google-news

Olay, Samsun'un Atakum İlçesi'nde bulunan Çobanlı İskelesi'nde meydana geldi. İddiaya göre serinlemek için iskeleden denize atlayan ve denizde şakalaşan Zafur Mehdi Salih ile Abdulrazzaq Abdulaziz bir süre sonra gözden kayboldu. Durumu fark eden vatandaşlar tarafından polise haber verilmesi üzerine olay yerine ambulans, dalgıç polis, Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri ve Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı cankurtaranlar geldi. Denizde yapılan aramalarda sudan ilk olarak Abdulrazzaq Abdulaziz çıkartılarak ambulansla Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı.

Yaklaşık 45 dakikalık arama ve kurtarma çalışmasının ardından denizden çıkartılarak özel bir hastaneye kaldırılan Zafur Mehdi Salih ise yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

Bu arada durumu haber alan gençlerin arkadaşları olay yerine gelerek sinir krizleri geçirdi. Polisin soruşturmasının süardüğü belirtildi.

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler