İran'da gazete kapatıldı
İran'da 12 Haziran'da yapılan Cumhurbaşkanı seçiminin adaylarından Mehdi Kerrubi'ye ait günlük gazetenin yayını geçici olarak durduruldu.

İran'da yapılan cumhurbaşkanı seçiminin adaylarından Mehdi Kerrubi'nin çıkardığı gazetenin, İranlı yetkililerce kapatıldığı bildirildi.
Kerrubi'nin internet sitesinde çıkan haberde, "İtimadı Milli" adlı gazetenin, Tahran savcılık bürosunun talimatıyla dün geç saatlerde kapatıldığı ve bu nedenle bugün basılmadığı belirtildi.
İnternet sitesinde Kerrubi'nin oğlu Hüseyin'in, "Savcılık bürosu temsilcileri, dün gece İtimadı Milli gazetesinin basıldığı basımevine gelerek, gazetenin geçici olarak kapatıldığını bildirdi" yolundaki sözlerine yer verildi.
İran'da 12 Haziran'da yapılan cumhurbaşkanı seçiminde yarışan adaylardan biri olan din adamı Kerrubi, Mahmud Ahmedinejad'ın devlet başkanı seçildiği seçimde en çok oy alan 4. aday olmuştu.

En Çok Okunan Haberler
-
'Son kabadayı' olarak biliyordu: Koğuşunda ölü bulundu
-
İmamoğlu farkı açıyor!
-
Nereden çıktı bu ‘kurucu önder’ lafı?
-
İsrail Şam'ı vurdu!
-
MSB'den açıklama geldi!
-
Oyuncu Şinasi Yurtsever hayatını kaybetti
-
İmamoğlu’nun şansı
-
Özgür Özel istifasını istemişti: Yusuf Özcan istifa etti
-
AKP'li başkanın eşine ‘kritik’ atama
-
Kanserle mücadele eden Tanyeli'den kötü haber!