Kartal'da annesi ve kız kardeşini öldüren güvenlikçi ile ilgili yeni detaylar

Kartal'da annesi ve kız kardeşini öldüren ve cinayeti itiraf eden güvenlik görevlisi Ahmet Özcan ile ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. Ahmet Özcan'ın borç içerisinde olduğu ve annesine daireyi sattırmak istediği öne sürüldü.

Yayınlanma: 25.08.2021 - 10:29
Kartal'da annesi ve kız kardeşini öldüren güvenlikçi ile ilgili yeni detaylar
Abone Ol google-news

Kartal'da annesi ve kız kardeşini öldüren güvenlik görevlisi Ahmet Özcan emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Güvenlik görevlisi Ahmet Özcan Kartal'da annesi Azime Özcan ve kız kardeşi Yasemin Özcan'ı bıçaklayarak öldürdü.

Olay yerine gelen polis ekipleri tarafından hareketlerinden şüphelinerek, gözaltına alınan Özcan, cinayetleri işlediğini itiraf etti.

Gayrettepe Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirilen şüpheli ifade verdi. Şüphelinin annesi ve ablasını bıçaklayarak öldürdüğünü itiraf ettiği, cinayeti işlediği sırada üzerinde bulunan kıyafetleri de Kadıköy'de çöp kutusuna atarak daha sonra işe gittiği öğrenildi.

Şüpheli Ahmet Özcan emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

BORCU İÇİN DAİREYİ SATTIRMIŞ

Ahmet Özcan'ın daha önce 2 kez evlendiği ve şu anda evli olduğu kadınla da boşanma aşamasında olduğu öğrenildi. Borç içerisinde olduğu belirtilen Ahmet Özcan'ın daha önce annesi Azime Özcan'a kendilerine ait bir daireyi sattırdığı ve yine borcu nedeniyle oturdukları daireyi de sattırmaya çalıştığı ortaya çıktı.

Cinayetin de bu nedenle işlenmiş olabileceği üzerinde durulurken, güvenlikçi Ahmet Özcan'ın 2013 yılında ' Gebze'de UFO gören güvenlikçi' şeklinde medyada haber olduğu belirtildi.


İlgili Haberler

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler