Siverek'te protesto: Susuz kalan mahalleli lastik yakıp, yolu kapattı
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde, 3 gündür sularının akmayan mahalleli, lastik yakarak yolu trafiğe kapattı. Eyleme polis müdahale etti.

Şanlıurfa’nın Siverek'e bağlı Fırat Mahallesi'nde yaşayan bir grup mahalleli, gece geç saatlerde 3 gündür sularının akmadığı ve tankerlerle yapılan takviyeye rağmen sıkıntı yaşadıklarını belirterek kara yolunu lastik yakarak trafiğe kapattı.
İhbarla gelen polislerin müdahalesiyle kalabalık dağıtılarak lastikler söndürülüp, yol ulaşıma açıldı. Kalabalık adına konuşan Fırat Mahallesi Muhtarı Ahmet Özbakan, 3 gündür mağdur olduklarını ve sorunlarının çözülmediğini ifade etti.
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü yetkilileri ise bölgede yaşanan sorunun çözümü için bölgede sondaj çalışması yapıldığını ve kısa sürede su probleminin ortadan kalkacağını bildirdi.
Video Haberler
-
Türkiye'nin NATO pazarlığının perde arkası
-
250 bin TL’lik tazminat davası
-
Eski müdürün 'anlaşma' trafiği açığa çıktı
-
Abdülkadir Ömür'ün trafikteki görüntüleri tepki çekti!
-
Kolonlardaki çatlak ekipleri harekete geçirdi
-
İstanbul'da hareketli dakikalar
-
Eski AKP'li yurttaş Özel'e böyle seslendi
-
'İçimizden bir parça koptu'
-
'Gerçek enflasyona duyarlı bir artış olmalı'
-
Zamlar tatlıcıların tadını kaçırdı
En Çok Okunan Haberler
-
Maymun çiçeği hastalığı Türkiye'de!
-
Cüneyt Arkın'ın cenaze töreninde büyük ayıp!
-
Asgari ücret için üç ihtimal var
-
Ceyhan: Bu üç semptoma dikkat edin
-
Cübbeli kişiler parkta oturan çifte saldırdı
-
İşte masada konuşulan rakam
-
Erdoğan'a kötü haber: 4 isme de kaybediyor
-
'Ne hale geldiler!'
-
'Bedenimden parça kopmuş gibi...'
-
İşte otoyollardaki yeni hız sınırı