Tatil kanlı başladı

Yurt genelindeki trafik kazalarında 16 kişi öldü, 104 yurttaş yaralandı.

Yayınlanma: 06.11.2011 - 07:10
Abone Ol google-news

Bayram tatilinin ilk gününde yurt genelinde meydana gelen trafik kazalarında 16 kişi yaşamını yitirdi, 104 kişi de yaralandı.

İstanbul’dan Samsun yönüne giden Ergün Tanrıkulu yönetimindeki otomobil, Çankırı’nın Ilgaz ilçesi Belören köyü yakınlarında devrildi. Kazada, araçta bulunan 8 aylık Burak Tanrıkulu öldü, 6 kişi yaralandı. Mazgirt ilçesinden Tunceli’ye giden Yaşar Şimşek’in kullandığı otomobil, Tunceli-Elazığ karayolunun 10. kilometresinde karşı yönden gelen sürücüsünün kimliği öğrenilemeyen TIR ile çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle savrularak bariyerlere çarpan otomobilin sürücüsü Yaşar Şimşek, olay yerinde hayatını kaybetti. Aynı araçta bulunan 2 kişi yaralandı.

Çorlu’dan Van’ın Muradiye ilçesine, depremzede yakınlarının yanına giden Ferdi Taş idaresindeki panelvan tipi araç, Tercan’a 8 kilometre kala yağışın etkili olduğu yolda kontrolden çıkarak devrildi. Kazada sürücü Ferdi Taş ile araçta bulunan 6 kişi yaralandı. Kurtbey Şimşek yönetimindeki otomobil de Erzincan-Tercan karayolunda yağış nedeniyle kontrolden çıktı ve ağaçlara çarparak durdu. Kazada Şimşek ile yanında bulunan 7 kişi yaralandı.

 

TEM’de yoğunluk

Tatilin başlamasıyla birlikte, TEM otoyolu Bolu Dağı tünelinin her iki şeridinden şimdiye kadar toplam 100 bin 843 araç geçiş yaptı. Yoğunluk akşam saatlerine doğru çok hafif de olsa rahatladı. İstanbul-Ankara istikametindeki tünelden 81 bin 443 araç geçerken tersi yöndeki tünelden ise 19 bin 400 araç geçti.

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler