Cumhuriyet
Gündem Yazarlar Siyaset Ekonomi Dünya Spor Yaşam Cumhuriyet TV Reklamsız Cumhuriyet Cumhuriyete Özel
29°C Açık İstanbul
Cumhuriyet'in Egesi Kültür Sanat Gurme Yerel Gündem Eğitim Bilim ve Teknoloji Sürdürülebilirlik eGazete Resmi İlanlar
Dolar 41,27
Euro 48,49
Sterlin 55,62
Bitcoin 4.841.076,34
Gram Altın 5.747,39
Gündem Yazarlar Siyaset Ekonomi Dünya Spor Yaşam Cumhuriyet TV Reklamsız Cumhuriyet Cumhuriyete Özel
Cumhuriyet Daily
Cumhuriyet TV
Cumhuriyet'in' Egesi
Cumhuriyet Kitap
Cumhuriyet Pazar
Pazar Yazıları
Gurme
Keşfet
Bütün Cumhuriyet arşivi her yerde ve her an yanınızda! İster telefondan, ister bilgisayardan.
  • Cumhuriyet Arşiv
  • 1930 Yılından Bugüne
  • 5.485.115+ Haber Kupürü
App Store Google Play
50 BİN +
İndirme
Size En
Uygun Paketi
Seçin
4.5
değerlendirme
Abonelik
Seçeneklerini
İnceleyin
Edebiyatın ve Kültürün Nabzı

Kitap dünyasına açılan kapınızı aralayın! En sevdiğiniz kitapları indirimli fiyatlarla keşfedin ve hayal gücünüzü genişletin.

İncele

Menü

Giriş Yap Kayıt Ol
eGazete Giriş
Okuma Listem
Gündem
Yazarlar
Çizerler
Resmi İlanlar
Siyaset
Ekonomi
Dünya
Spor
Yaşam
Cumhuriyet'in Egesi
Kültür Sanat
Cumhuriyet Pazar
Sürdürülebilirlik
Cumhuriyet Kitap
Gurme
Sağlık
Bilim ve Teknoloji
Moda
Eğitim
Gezi
Çevre
Otomotiv
İş Dünyası
Astroloji
Hava Durumu
Namaz Vakitleri
Cumhuriyet
Cumhuriyete Özel Giriş Yap
Cumhuriyet Daily Cumhuriyet TV Cumhuriyet'in Egesi Cumhuriyet Kitap Cumhuriyet Pazar Pazar Yazıları Gurme Keşfet
eGazete Giriş
Okuma Listem
Gündem
Yazarlar
Çizerler
Siyaset
Ekonomi
Dünya
Spor
Yaşam
Cumhuriyet'in Egesi
Kültür Sanat
Cumhuriyet Kitap
Moda
Cumhuriyet Pazar
Gurme
Bilim ve Teknoloji
İş Dünyası
Haberler 1. Dünya Savaşı
Deniz Berktay ile Kuzeyden Notlar: Üçüncü dünya savaşı çıkar mı? Deniz Berktay ile Kuzeyden Notlar: Üçüncü dünya savaşı çıkar mı? Son haftalarda Dışişleri Bakanı Hakan Fidan’ın Ukrayna’daki savaşın yayılması ve üçüncü dünya savaşına dönüşme ihtimali olduğu hakkındaki sözleri gündemde. Peki, böyle bir olasılık var mı?
Denizlerde Kabotaj Bayramı coşkusu... Denizlerde Kabotaj Bayramı coşkusu... Türk denizlerinde Türk ulusunun söz hakkına sahip olması anlamına gelen 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı’nın 98. yıldönümü yurdun birçok yerinde törenlerle kutlandı. Kabotaj Bayramı’nın önemini emekli Deniz Albay Bora Serdar Cumhuriyet’e anlattı.
'Faizin cazibesinden kaçının' 'Faizin cazibesinden kaçının' Eski Yunanistan Maliye Bakanı Yanis Varoufakis: Türkiye yabancı sermayeye aşırı bağımlı ve bunun büyük bir kısmı, enflasyonu düşürecek kadar toplam arzı artırıcı üretken yatırımlar yerine gayrimenkul geliştirmeye yönlendiriliyor.
Ukrayna liderleri Cumhuriyet'e yanıtladı Ukrayna liderleri Cumhuriyet'e yanıtladı Ukrayna'nın en üst düzey isimleri olan Devlet Başkanı Volodimir Zelenski ve Başbakan Denis Şmigal, Cumhuriyet'e konuştu. Zelenski, Rusya ile Ukrayna arasındaki savaş devam ederken yeni hamleler konusunda pek çok hususu gizli tuttuklarını ifade etti. Ukrayna lideri ayrıca, mahkum takası konusunda Türkiye, BAE ve Katar ile temasların sürdüğünü belirtti. Ukrayna Başbakanı Şmigal ise, Ukrayna’nın yeniden inşası konusunda “Türk şirketlerin son derece etkin çalıştıklarını" aktardı.
Tek tek sıralandı... Tek tek sıralandı... Önce Ukrayna ve Rusya, ardından İsrail ve Filistin... Özellikle 2023 yılındaki coğrafi riskler, savaşlar 3. Dünya Savaşı'nı çoğu kez gündeme getiriyor. Peki böyle bir durumda en güvenli ülkeler hangisi?
Her yeri fareler bastı… Her yeri fareler bastı… Ukrayna Savaşı’nda ikinci kış yaklaşırken cephe hattı tümüyle fare işgali altında… Savaş halinin getirdiği düşük hijyen ve soğuk havalardan ötürü başlayan fare istilası salgın hastalık ihtimalini arttırıyor.
Amasya Genelgesi'nin 104. yılı Amasya Genelgesi'nin 104. yılı Milli Mücadele’nin bağımsızlık ateşinin yakıldığı, Kurtuluş Savaşı’nın yol haritasının belirlendiği Amasya Genelgesi’nin üzerinden 104 yıl geçti. Tarihçi Prof. Dr. Hakkı Uyar, Amasya Genelgesi’nin “halkın bizzat yönetime el koyması” olduğunu belirtti. Uyar, “İşbirlikçi hükümeti de tasfiye ederek tam bağımsızlığı sağlamak amaçlandı. Önce bağımsızlık sonra da çağdaşlık yolu açıldı” dedi.
İlahiyatçı Eliaçık, Erdoğan’ın planlarını tek tek anlattı... ‘Dini diktatörlük dönemi başlayabilir’ İlahiyatçı Eliaçık, Erdoğan’ın planlarını tek tek anlattı... ‘Dini diktatörlük dönemi başlayabilir’ Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimlerine sayılı günler kala, AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı ve dini grupları çok iyi tanıdığını söyleyen İlahiyatçı İhsan Eliaçık, Erdoğan’ın planlarını tek tek anlattı. Cumhuriyet TV’ye çarpıcı açıklamalarda bulunan Eliaçık, "Erdoğan’ın ailesinin hanedanlık ilan ederek İslam devleti kurmak istediğini" dile getirdi.
Sırrı çözüldü Sırrı çözüldü Balıkesir’in Bandırma ilçesinde bina temeli kazarken bulunan çuvallar dolusu bombaların sırrı çözüldü. Yapılan incelemede 1. Dünya Savaşı zamanında kaldığı tespit edilen 831 bombanın 411’nin boş, 420’sinin ise aktif olduğu tespit edildi.

En Çok Okunanlar

Sokak röportajında mani okuyan yurttaş tutuklandı
Sokak röportajında mani okuyan yurttaş tutuklandı Sokak röportajında eleştirel mani okuyan yurttaş ile röportajı gerçekleştiren kişi tutuklandı.
ESK Başkanı Taylan’dan iddialara yanıt
ESK Başkanı Taylan’dan iddialara yanıt Et ve Süt Kurumu Genel Müdürü Mücahid Taylan, kendisi hakkında ortaya atılan iddialara yanıt verdi.
Emniyet duyurdu... O polis görevden alındı!
Emniyet duyurdu... O polis görevden alındı! Eskişehir'de kaydedilen görüntülerde bir trafik polisi terör örgütü PKK lideri Öcalan ve yürütülen "Terörsüz Türkiye" sürecini eleştirdi. Tepki gösteren videonun yayılmasının ardından Emniyet'ten açıklama geldi. Emniyet, sürece tepki gösteren polis memurunun açığa alınarak soruşturma başlatıldığını duyurdu.
Galatasaray'dan Samsunspor maçının ardından paylaşım
Galatasaray'dan Samsunspor maçının ardından paylaşım Galatasaray, Samsunspor karşılaşması sonrası hakem yönetimine tepki gösterdi.
Isparta'da vahşet! Yanan otomobilin yanında başsız erkek cesedi bulundu!
Isparta'da vahşet! Yanan otomobilin yanında başsız erkek cesedi bulundu! Isparta’da yanmış otomobilin yakınında evli ve 2 çocuk babası Ferdi Özdemir’in (39) başsız cesedi bulundu. Özdemir'in kayıp başının bulunması için geniş çaplı soruşturma başlatıldı.
Beren Saat'in filmi vizyona girmeden kaldırıldı
Beren Saat'in filmi vizyona girmeden kaldırıldı Ünlü oyuncu Beren Saat’in sinemaya geri dönmeye hazırlandığı yeni filmi "Gizli Profil", 19 Aralık’taki vizyon takviminden kaldırıldı.
Terör elebaşısı şart koşmuş
Terör elebaşısı şart koşmuş Milli Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonu’nda terör örgütü lideri Abdullah Öcalan’la görüşen heyetin görüşmesinin özet tutanağı okundu. Görüşmenin ayrıntılarını DEM Partili Gülistan Kılıç Koçyiğit aktardı. Komisyonda görüşmenin tamamının yerine özetinin yayınlanması ise tartışma yarattı.
İYİ Parti, Murat Kaftar'ın partiden ihracını istedi
İYİ Parti, Murat Kaftar'ın partiden ihracını istedi İYİ Parti, Lütfü Kırdar Kongre Merkezi'ndeki sergiyle ilgili açılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan Murat Kaftar’ın tedbirli olarak partiden ihracı için disiplin süreci başlattı.
Hemen Reklam Ver
Reklamsız Cumhuriyet
eGazete Giriş
Mesafeli Satış Sözleşmesi Teslimat ve İade Şartları
Gizlilik Politikası Yayın İlkeler İletişim Künye
© Tüm Hakları Saklıdır · 2010
Hemen Reklam Ver
  • Reklamsız Cumhuriyet
  • eGazete Giriş
  • Mesafeli Satış Sözleşmesi
  • Teslimat ve İade Şartları
App Store Google Play
© Tüm Hakları Saklıdır · 2025
Gizlilik Politikası Yayın İlkeler İletişim Künye