Cumhuriyet
Gündem Yazarlar Siyaset Ekonomi Dünya Spor Yaşam Cumhuriyet TV Reklamsız Cumhuriyet Cumhuriyete Özel
10°C Hafif yağmur İstanbul
Cumhuriyet'in Egesi Kültür Sanat Gurme Yerel Gündem Eğitim Bilim ve Teknoloji Sürdürülebilirlik eGazete Resmi İlanlar
Dolar 43,77
Euro 51,90
Sterlin 59,62
Bitcoin 4.841.076,34
Gram Altın 7.074,13
Gündem Yazarlar Siyaset Ekonomi Dünya Spor Yaşam Cumhuriyet TV Reklamsız Cumhuriyet Cumhuriyete Özel
Cumhuriyet Daily
Cumhuriyet TV
Cumhuriyet'in' Egesi
Cumhuriyet Kitap
Cumhuriyet Pazar
Pazar Yazıları
Gurme
Keşfet
Bütün Cumhuriyet arşivi her yerde ve her an yanınızda! İster telefondan, ister bilgisayardan.
  • Cumhuriyet Arşiv
  • 1930 Yılından Bugüne
  • 5.485.115+ Haber Kupürü
App Store Google Play
50 BİN +
İndirme
Size En
Uygun Paketi
Seçin
4.5
değerlendirme
Abonelik
Seçeneklerini
İnceleyin
Edebiyatın ve Kültürün Nabzı

Kitap dünyasına açılan kapınızı aralayın! En sevdiğiniz kitapları indirimli fiyatlarla keşfedin ve hayal gücünüzü genişletin.

İncele

Menü

Giriş Yap Kayıt Ol
eGazete Giriş
Okuma Listem
Gündem
Yazarlar
Çizerler
Resmi İlanlar
Siyaset
Ekonomi
Dünya
Spor
Yaşam
Cumhuriyet'in Egesi
Kültür Sanat
Cumhuriyet Pazar
Sürdürülebilirlik
Cumhuriyet Kitap
Gurme
Sağlık
Bilim ve Teknoloji
Moda
Eğitim
Gezi
Çevre
Otomotiv
İş Dünyası
Astroloji
Hava Durumu
Namaz Vakitleri
Cumhuriyet
Cumhuriyete Özel Giriş Yap
Cumhuriyet Daily Cumhuriyet TV Cumhuriyet'in Egesi Cumhuriyet Kitap Cumhuriyet Pazar Pazar Yazıları Gurme Keşfet
eGazete Giriş
Okuma Listem
Gündem
Yazarlar
Çizerler
Siyaset
Ekonomi
Dünya
Spor
Yaşam
Cumhuriyet'in Egesi
Kültür Sanat
Cumhuriyet Kitap
Moda
Cumhuriyet Pazar
Gurme
Bilim ve Teknoloji
İş Dünyası
Haberler 18. İstanbul Bienali
18. İstanbul Bienali erken sona eriyor 18. İstanbul Bienali erken sona eriyor İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından düzenlenen ve üç yıla yayılması planlanan 18. İstanbul Bienali, küratör Christine Tohmé’nin görevinden ayrılması üzerine ilk ayağıyla sona erdi.
18. İstanbul Bienali sergileri için son günler 18. İstanbul Bienali sergileri için son günler İKSV tarafından düzenlenen 18. İstanbul Bienali sergilerini gezmek için son günler... Üç yıla yayılan özgün yapısıyla bienal, Beyoğlu-Karaköy hattında yer alan sekiz farklı mekânda sanatseverleri ağırlamaya devam ediyor.
Mustafa Ata'nın 60 yıllık sanat serüveni: “Askıda” sergisi açıldı Mustafa Ata'nın 60 yıllık sanat serüveni: “Askıda” sergisi açıldı Usta sanatçı Mustafa Ata’nın 60 yıllık sanat yolculuğuna bir saygı duruşu niteliğindeki “Askıda /Suspended” başlıklı koleksiyon sergisi 28 Eylül Pazar akşamı özel bir davetle ziyarete açıldı.
18. İstanbul Bienali'nin mekânları belli oldu 18. İstanbul Bienali'nin mekânları belli oldu “Üç Ayaklı Kedi” başlıklı 18. İstanbul Bienali’nin 20 Eylül–23 Kasım 2025 tarihleri arasında ziyarete açılacak ilk ayağına, Beyoğlu-Karaköy hattında birbirine yürüyüş mesafesinde sekiz mekân ev sahipliği yapacak.
18. İstanbul Bienali'nin küratörü belli oldu 18. İstanbul Bienali'nin küratörü belli oldu 18. İstanbul Bienali'nin küratörlüğünü Christine Tohmé üstleniyor.
İstanbul Bienali’nin yeni direktörü belli oldu İstanbul Bienali’nin yeni direktörü belli oldu İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından 1987 yılından bu yana düzenlenen İstanbul Bienali’nin direktörlüğünü küratör ve araştırmacı Kevser Güler devralıyor.

En Çok Okunanlar

Gürlek'in bakanlığı sonrası çarpıcı iddia!
Gürlek'in bakanlığı sonrası çarpıcı iddia! Akın Gürlek’in Adalet Bakanlığı’na getirilmesiyle yargı kulisleri hareketlendi. Kulislerde Ankara Cumhuriyet Başsavcısı Gökhan Karaköse’nin Yargıtay üyeliğine seçileceği konuşuluyor. Karaköse’nin yerine ise İstanbul Cumhuriyet Başsavcıvekili Can Tuncay’ın ismi öne çıkıyor. Bununla birlikte Bakan Gürlek’in Adalet Bakan Yardımcılarında da değişikliğe gideceği, bu kapsamda Adalet Bakan Yardımcısı Mehmet Yılmaz’ın da Yargıtay üyeliğine seçilebileceği konuşuluyor.
16 gözaltı: İsimleri belli oldu!
16 gözaltı: İsimleri belli oldu! Son dakika gelişmesi... İstanbul merkezli 8 ilde düzenlenen operasyonlarda, yasaklı OnlyFans platformu üzerinden müstehcen içerik paylaşıp suç gelirini akladıkları iddia edilen 25 kişi ve 2 şirkete ait yaklaşık 300 milyon TL değerindeki malvarlığına el konuldu.
9 şirkete el konuldu!
9 şirkete el konuldu! İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, "kara para" soruşturması kapsamında Ankara, Antalya, Kocaeli ve Kayseri illerinde 36 kişiye yönelik operasyon başlatıldığını, 9 şirket, 1 dükkan, 25 tarla/arsa, 12 konut/daire ve 104 araçtan oluşan mal varlıklarına el konulması kararı verildiğini açıkladı.
Bakan Çiftçi atamasının arka planı ortaya çıktı: 'Gece gelen telefon...'
Bakan Çiftçi atamasının arka planı ortaya çıktı: 'Gece gelen telefon...' AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla İçişleri Bakanlığı'na sürpriz bir isim atandı. Ali Yerlikaya'nın yerine göreve getirilen Mustafa Çiftçi'nin atamasında; eski TBMM Başkanı İsmail Kahraman ve Mevcut Başkan Numan Kurtulmuş'un etkili olduğu, MHP ile uyumlu çalışma hedefinin gözetildiği belirtiliyor. İşte ayrıntılar...
İSKİ, İstanbul'da barajların doluluk oranını açıkladı
İSKİ, İstanbul'da barajların doluluk oranını açıkladı İSKİ verilerine göre, İstanbul’a su sağlayan barajlarda doluluk oranı 13 Şubat itibarıyla yüzde 37.4 oldu. En yüksek doluluk yüzde 93.12 ile Elmalı Barajı’nda, en düşük oran ise yüzde 12.91 ile Pabuçdere Barajı’nda kaydedildi.
'Akın Gürlek'in arkasında bir Sulh Ceza Hakimi duruyor...'
'Akın Gürlek'in arkasında bir Sulh Ceza Hakimi duruyor...' AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından Adalet Bakanlığı'na atanan Akın Gürlek, görevi Yılmaz Tunç'tan devraldı. Devir teslim törenine dikkat çeken CHP'li Bülent Tezcan, "Akın Gürlek’in bakanlık devir teslim töreninde arkada bir Sulh Ceza Hakimi duruyor. Orada kürsü hakiminin ne işi var?" diye sordu.
Epstein belgelerinden Dr. Öz çıktı!
Epstein belgelerinden Dr. Öz çıktı! ABD Adalet Bakanlığı tarafından yayımlanan belgelere göre, Trump yönetiminde üst düzey sağlık yetkilisi olan Mehmet Öz, 2016 yılında hüküm giymiş cinsel suçlu Jeffrey Epstein’i Sevgililer Günü partisine davet etmiş.
Hazine Bakanlığı'na FETÖ operasyonu
Hazine Bakanlığı'na FETÖ operasyonu İstanbul merkezli 11 ilde FETÖ/PDY'ye yönelik düzenlenen operasyonda, Hazine ve Maliye Bakanlığı bünyesinde ihraç/aktif görev yapan 94 vergi müfettişinden 93'ü gözaltına alındı. 1 şüphelinin yurt dışında olduğu belirlendi.
Hemen Reklam Ver
Reklamsız Cumhuriyet
eGazete Giriş
Mesafeli Satış Sözleşmesi Teslimat ve İade Şartları
Gizlilik Politikası Yayın İlkeler İletişim Künye
© Tüm Hakları Saklıdır · 2010
Hemen Reklam Ver
  • Reklamsız Cumhuriyet
  • eGazete Giriş
  • Mesafeli Satış Sözleşmesi
  • Teslimat ve İade Şartları
App Store Google Play
© Tüm Hakları Saklıdır · 2026
Gizlilik Politikası Yayın İlkeler İletişim Künye