Pastane tadında 5 farklı ekler tarifi
Fransız mutfağının en sevilen tatlılarından biri olan ekler, hafif hamuru, iç dolgusu ve lezzetli soslarıyla her damak zevkine hitap eder. Farklı aromalarla hazırlayabileceğiniz ekler tarifleriyle mutfağınıza pastane lezzeti taşıyabilirsiniz. İşte pastane tadında 5 farklı ekler tarifi...
Pastane usulü ekler tarifi: Her lokmada şıklık ve lezzet
Pastanede gördüğünüzde karşı koyamadığınız, her lokmasında ayrı bir mutluluk veren o meşhur eklerleri artık evinizde de kolayca yapabilirsiniz! Dışı altın renginde kıtır kıtır pişmiş hamuru, içi bol vanilyalı pastacı kreması ve üzerindeki akışkan çikolata sosuyla bu tarif, klasik bir pastane eklerinin tüm lezzet sırlarını sunuyor. İşte, Pastane usulü ekler tarifi...
Ekler malzemeleri nelerdir, nasıl yapılır? Ekler kaç kalori? Ekler tarifi...
Ekler, yumuşak hamurlu bir tatlıdır. Genel olarak içinde vanilyalı krema vardır ve üstü çikolata kaplıdır. Daha çok pastanelerde gördüğümüz hafif ve tek lokmalık tatlı, oldukça sevilen lezzetler arasında. Peki, Ekler malzemeleri nelerdir, nasıl yapılır? Ekler kaç kalori?