Düşük kalori, yüksek protein... Diyetteyken imdadınıza yetişecek!
Asya mutfağının vazgeçilmezi olan bu yeşil bitki; düşük kalorisi, yüksek lif ve protein içeriği ile dikkat çekiyor. Besin değerinin yüksek olması, verdiği uzun süreli tokluk hissi ile diyetteyken imdadınıza koşacak...
Sağlıklı ve pratik beslenmenin altın kuralı: Bakliyatlar!
Sağlıklı yaşam biçimini topluma kazandırmayı hedefleyen ve ürünlerinde inovatif çözümler sunan Duru Gıda, yaklaşan yaz mevsimi dolayısıyla bakliyat tüketiminde yaşanan düşüşe dikkat çekti. Gıda Mühendisi Ece Duru, “Baklagilleri, haşlamış ürün seçenekleriyle öğünlerde kullanarak kısa zamanda lezzetli ve sağlıklı sonuçlar elde edebilirsiniz” dedi.
Maş fasulyesi nedir, nasıl pişirilir? Maş fasulyesinin yararları nelerdir?
Maş fasulyesi, bezelye ve yeşil mercimeğe benzeyen tadı ve görünümüyle Türk Mutfağı’nın sonradan tanıdığı bir bakliyat. Bizim damağımıza yakın bir tat olduğundan çok ilgi gördü. Lifli yapısıyla da sindirim dostu ve sağlıklı beslenenlerin vazgeçilmez besini.