Kahvaltının vazgeçilmezi: Krep
Fransa’dan dünyaya yayılan krep bugün pek çok ülkede çok sevilen lezzetler arasında. Türkiye’de daha çok akıtma, cızlak ya da cizleme olarak bilinir. Hem tatlı, hem de tuzlu bir şekilde hazırlanabilir. Günün her öğününde yenebilir ama en çok kahvaltılarda tüketilir. Peki krep nasıl yapılır? Tarifi ve malzemeleri ne? Sevdiklerinize nefis bir krep hazırlamanın püf noktaları neler?
En Çok Okunanlar
İBB davasında mahkemeden ilk tutukluluk değerlendirmesi...
23 Mart'tan beri tutuklu olan ve hakkında 2 bin 352 yıla kadar hapis cezası istenen İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun da aralarında bulunduğu İBB davasında ilk tutukluluk incelemesi yapıldı. İstanbul 40. Ağır Ceza Mahkemesi, iddianamenin kabul edilmesinin üstünden 10 gün geçmesinin ardından yaptığı tutukluluk değerlendirmesinde, 105 kişinin ayrı ayrı tutukluluk hallerinin devamına karar verdi.
Terör elebaşısı şart koşmuş
Milli Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonu’nda terör örgütü lideri Abdullah Öcalan’la görüşen heyetin görüşmesinin özet tutanağı okundu. Görüşmenin ayrıntılarını DEM Partili Gülistan Kılıç Koçyiğit aktardı. Komisyonda görüşmenin tamamının yerine özetinin yayınlanması ise tartışma yarattı.