Cumhuriyet
Gündem Yazarlar Siyaset Ekonomi Dünya Spor Yaşam Cumhuriyet TV Reklamsız Cumhuriyet Cumhuriyete Özel
29°C Açık İstanbul
Cumhuriyet'in Egesi Kültür Sanat Gurme Yerel Gündem Eğitim Bilim ve Teknoloji Sürdürülebilirlik eGazete Resmi İlanlar
Dolar 42,48
Euro 49,48
Sterlin 56,66
Bitcoin 4.841.076,34
Gram Altın 5.791,31
Gündem Yazarlar Siyaset Ekonomi Dünya Spor Yaşam Cumhuriyet TV Reklamsız Cumhuriyet Cumhuriyete Özel
Cumhuriyet Daily
Cumhuriyet TV
Cumhuriyet'in' Egesi
Cumhuriyet Kitap
Cumhuriyet Pazar
Pazar Yazıları
Gurme
Keşfet
Bütün Cumhuriyet arşivi her yerde ve her an yanınızda! İster telefondan, ister bilgisayardan.
  • Cumhuriyet Arşiv
  • 1930 Yılından Bugüne
  • 5.485.115+ Haber Kupürü
App Store Google Play
50 BİN +
İndirme
Size En
Uygun Paketi
Seçin
4.5
değerlendirme
Abonelik
Seçeneklerini
İnceleyin
Edebiyatın ve Kültürün Nabzı

Kitap dünyasına açılan kapınızı aralayın! En sevdiğiniz kitapları indirimli fiyatlarla keşfedin ve hayal gücünüzü genişletin.

İncele

Menü

Giriş Yap Kayıt Ol
eGazete Giriş
Okuma Listem
Gündem
Yazarlar
Çizerler
Resmi İlanlar
Siyaset
Ekonomi
Dünya
Spor
Yaşam
Cumhuriyet'in Egesi
Kültür Sanat
Cumhuriyet Pazar
Sürdürülebilirlik
Cumhuriyet Kitap
Gurme
Sağlık
Bilim ve Teknoloji
Moda
Eğitim
Gezi
Çevre
Otomotiv
İş Dünyası
Astroloji
Hava Durumu
Namaz Vakitleri
Cumhuriyet
Cumhuriyete Özel Giriş Yap
Cumhuriyet Daily Cumhuriyet TV Cumhuriyet'in Egesi Cumhuriyet Kitap Cumhuriyet Pazar Pazar Yazıları Gurme Keşfet
eGazete Giriş
Okuma Listem
Gündem
Yazarlar
Çizerler
Siyaset
Ekonomi
Dünya
Spor
Yaşam
Cumhuriyet'in Egesi
Kültür Sanat
Cumhuriyet Kitap
Moda
Cumhuriyet Pazar
Gurme
Bilim ve Teknoloji
İş Dünyası
Haberler Sermaye Piyasaları Kurulu
SPK, yatırım fonlarının uygulanmasında değişikliğe gitti SPK, yatırım fonlarının uygulanmasında değişikliğe gitti Sermaye Piyasası Kurulunun (SPK), yeni düzenlemesiyle gayrimenkul yatırım fonlarının (GYF) kendilerinin veya başkalarının geliştirdiği projelere yatırım yapmasının önü açıldı.
SPK'den 12 şirketin borçlanmasına onay SPK'den 12 şirketin borçlanmasına onay SPK, 12 şirketin borçlanma aracı ihracı ve 1 şirketin de bedelsiz sermaye artırımı başvurusunu onayladı.
Panora AVM’ye 350 bin TL ceza Panora AVM’ye 350 bin TL ceza Kiracıları ile davalık olan ve davayı kaybeden Panora AVM'ye Ticaret Bakanlığı soruşturma başlatmıştı. Benzer soruşturmalar 4 ayda sonuçlanırken 1 yıldır bitmeyen bu soruşturma gazetemizin olayı duyurmasının ardından sonuçlandı ve Panora AVM'ye 351 bin liralık idari para cezası kesildi.
Yüzde 3'ten başlıyor Yüzde 3'ten başlıyor Borsada halka arzın tarifesi, Taşkesenlioğlu döneminde yüzde 3-4 oranında olmasına karşın bazı şirketlerden daha yüksek istendiği de oluyor. En son bir SPK başkan yardımcısının halka açılmak isteyen şirketten yüzde 8 istediği, borsa çevrelerinde konuşuluyor.
Bakan Nureddin Nebati: Sermaye piyasaları derinleşmeyi sürdürüyor Bakan Nureddin Nebati: Sermaye piyasaları derinleşmeyi sürdürüyor Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Borsa İstanbul'da işlem gören şirketlere 1-18 Ağustos arasında 13.6 milyar lira yabancı yatırım girişi gerçekleştiğini, TCMB brüt rezervinde de 3 haftalık süreçte 15.4 milyar dolar artış kaydedildiğini bildirdi.

En Çok Okunanlar

İBB davasında mahkemeden ilk tutukluluk değerlendirmesi...
İBB davasında mahkemeden ilk tutukluluk değerlendirmesi... 23 Mart'tan beri tutuklu olan ve hakkında 2 bin 352 yıla kadar hapis cezası istenen İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun da aralarında bulunduğu İBB davasında ilk tutukluluk incelemesi yapıldı. İstanbul 40. Ağır Ceza Mahkemesi, iddianamenin kabul edilmesinin üstünden 10 gün geçmesinin ardından yaptığı tutukluluk değerlendirmesinde, 105 kişinin ayrı ayrı tutukluluk hallerinin devamına karar verdi.
13 yaşındaki çocuğun infazını izlediler...
13 yaşındaki çocuğun infazını izlediler... Şeriatla yönetilen Afganistan'da 13 yaşındaki bir çocuk halka açık şekilde bir kişiyi infaz etti. 80 bin kişi, genç çocuğun şeriat hukukunda “Qisas” olarak bilinen cezayla yapacağı infazı izlemek için spor stadyumunu doldurdu.
İmamoğlu'nun avukatlarından mahkemeye başvuru
İmamoğlu'nun avukatlarından mahkemeye başvuru İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu hakkında hazırlanan ve 25 Kasım 2025’te kabul edilen iddianame, aradan geçen 10 güne rağmen UYAP sistemine yüklenmedi. İmamoğlu’nun avukatları bu durum üzerine İstanbul 40. Ağır Ceza Mahkemesi’ne resmi başvuruda bulundu.
Ünlü spikerler gözaltına alındı!
Ünlü spikerler gözaltına alındı! Son dakika gelişmesi... Ünlü televizyon spikerleri Ela Rümeysa Cebeci ve Meltem Acet gözaltına alındı. Spiker Hande Sarıoğlu da 'uyuşturucu' operasyonu kapsamında ifade vermeye çağrıldı.
Terör elebaşısı şart koşmuş
Terör elebaşısı şart koşmuş Milli Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonu’nda terör örgütü lideri Abdullah Öcalan’la görüşen heyetin görüşmesinin özet tutanağı okundu. Görüşmenin ayrıntılarını DEM Partili Gülistan Kılıç Koçyiğit aktardı. Komisyonda görüşmenin tamamının yerine özetinin yayınlanması ise tartışma yarattı.
CHP'nin kurultay iptal davasında yeni gelişme
CHP'nin kurultay iptal davasında yeni gelişme Son dakika haberi... CHP’nin 38. Olağan ve 21. Olağanüstü kurultaylarının iptaline ilişkin dosya, Ankara 42. Asliye Hukuk Mahkemesi tarafından istinafa gönderildi.
Otizmli öğrencisini merdivenden iten okul müdürünün tahliye talebine ret
Otizmli öğrencisini merdivenden iten okul müdürünün tahliye talebine ret Manisa'nın Turgutlu ilçesinde, otizimli ortaokul öğrencisi B.U.U.'yu (13) merdivenlerden iterek düşüren okul müdürü Bekir Güçlü, 'kendisini savunamayacak yaşta çocuğu kasten yaralama' suçundan tutuklu yargılandığı davada, hakkındaki suçlamaları reddedip, tahliyesini istedi. Hakim, Güçlü'nün tutukluluk halinin devamına karar verip, duruşmayı erteledi.
Beren Saat'in filmi vizyona girmeden kaldırıldı
Beren Saat'in filmi vizyona girmeden kaldırıldı Ünlü oyuncu Beren Saat’in sinemaya geri dönmeye hazırlandığı yeni filmi "Gizli Profil", 19 Aralık’taki vizyon takviminden kaldırıldı.
Hemen Reklam Ver
Reklamsız Cumhuriyet
eGazete Giriş
Mesafeli Satış Sözleşmesi Teslimat ve İade Şartları
Gizlilik Politikası Yayın İlkeler İletişim Künye
© Tüm Hakları Saklıdır · 2010
Hemen Reklam Ver
  • Reklamsız Cumhuriyet
  • eGazete Giriş
  • Mesafeli Satış Sözleşmesi
  • Teslimat ve İade Şartları
App Store Google Play
© Tüm Hakları Saklıdır · 2025
Gizlilik Politikası Yayın İlkeler İletişim Künye