Cumhuriyet
Gündem Yazarlar Siyaset Ekonomi Dünya Spor Yaşam Cumhuriyet TV Reklamsız Cumhuriyet Cumhuriyete Özel
29°C Açık İstanbul
Cumhuriyet'in Egesi Kültür Sanat Gurme Yerel Gündem Eğitim Bilim ve Teknoloji Sürdürülebilirlik eGazete Resmi İlanlar
Dolar 42,48
Euro 49,48
Sterlin 56,66
Bitcoin 4.841.076,34
Gram Altın 5.791,31
Gündem Yazarlar Siyaset Ekonomi Dünya Spor Yaşam Cumhuriyet TV Reklamsız Cumhuriyet Cumhuriyete Özel
Cumhuriyet Daily
Cumhuriyet TV
Cumhuriyet'in' Egesi
Cumhuriyet Kitap
Cumhuriyet Pazar
Pazar Yazıları
Gurme
Keşfet
Bütün Cumhuriyet arşivi her yerde ve her an yanınızda! İster telefondan, ister bilgisayardan.
  • Cumhuriyet Arşiv
  • 1930 Yılından Bugüne
  • 5.485.115+ Haber Kupürü
App Store Google Play
50 BİN +
İndirme
Size En
Uygun Paketi
Seçin
4.5
değerlendirme
Abonelik
Seçeneklerini
İnceleyin
Edebiyatın ve Kültürün Nabzı

Kitap dünyasına açılan kapınızı aralayın! En sevdiğiniz kitapları indirimli fiyatlarla keşfedin ve hayal gücünüzü genişletin.

İncele

Menü

Giriş Yap Kayıt Ol
eGazete Giriş
Okuma Listem
Gündem
Yazarlar
Çizerler
Resmi İlanlar
Siyaset
Ekonomi
Dünya
Spor
Yaşam
Cumhuriyet'in Egesi
Kültür Sanat
Cumhuriyet Pazar
Sürdürülebilirlik
Cumhuriyet Kitap
Gurme
Sağlık
Bilim ve Teknoloji
Moda
Eğitim
Gezi
Çevre
Otomotiv
İş Dünyası
Astroloji
Hava Durumu
Namaz Vakitleri
Cumhuriyet
Cumhuriyete Özel Giriş Yap
Cumhuriyet Daily Cumhuriyet TV Cumhuriyet'in Egesi Cumhuriyet Kitap Cumhuriyet Pazar Pazar Yazıları Gurme Keşfet
eGazete Giriş
Okuma Listem
Gündem
Yazarlar
Çizerler
Siyaset
Ekonomi
Dünya
Spor
Yaşam
Cumhuriyet'in Egesi
Kültür Sanat
Cumhuriyet Kitap
Moda
Cumhuriyet Pazar
Gurme
Bilim ve Teknoloji
İş Dünyası
Haberler Tarım ve Orman Müdürü
Tugay’dan Erdoğan'a yanıt: 'Sorumluluk Orman Genel Müdürlüğündedir' Tugay’dan Erdoğan'a yanıt: 'Sorumluluk Orman Genel Müdürlüğündedir' İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, CHP İzmir İl Binası’nda gerçekleştirilen belediye başkanları toplantısının ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.
Binlerce hektar yanmışken... Binlerce hektar yanmışken... Türkiye’de geçen yıl çıkan 140 bin hektar ormanlık alan kül oldu. CHP’li Burak Erbay ve Prof. Dr. Doğanay Tolunay, aradan geçen bir yıla karşın olası yeni orman yangınlarına karşı yeterli hazırlığın yapılmadığını savundu.
Maliyetler zirve yaptı Maliyetler zirve yaptı Yetersiz gübre kullanımından dolayı verimde en az yüzde 50 düşüş yaşanacak. Fahiş elektrik fiyatları nedeniyle bu yıl sulama da istenilen seviyede yapılamayacak. Bazı tarlalara maliyeti kurtaramayacağı için biçerdöver bile girmeyecek.
Ekipler devrede: İstanbul'da 'Kinder' denetimi (22 Nisan 2022) Ekipler devrede: İstanbul'da 'Kinder' denetimi (22 Nisan 2022) İstanbul İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri, toplatılma kararı alınan Kinder markalı bazı ürünlerle ilgili marketleri denetledi. İstanbul Tarım ve Orman Müdürü Ahmet Yavuz Karaca, "İstanbul olarak, 750 denetçimizle sahada ürünle ilgili denetimlerimizi gerçekleştiriyoruz. Bulduğumuz yerlerde de ürüne el koyup, imhasını gerçekleştiriyoruz" dedi.
Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci açıkladı Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci açıkladı Bir dizi ziyaret gerçekleştirmek üzere Bitlis'te bulunan Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, geçtiğimiz sene meydana gelen orman yangınlarını anımsatarak, "Bu yangınların olmaması için tedbir almamız lazım. Bu kapsamda belirli tarihlerde ormanlara girişleri yasaklayacağız" dedi.
Salmonella krizi sürüyor! Salmonella krizi sürüyor! Tarım ve Orman Bakanlığı Gıda ve Kontrol Genel Müdürlüğü, salmonella bakterisine rastlanması nedeniyle Avrupa'da bazı ülkelerde Kinder marka ürünlerin toplatılmasının ardından, Türkiye'de ikinci bir talimata kadar bu ürünlerin ithalatında yüzde 100 salmonella analizi yapılması zorunluluğu getirdi.
İktidar örtbas etti İktidar örtbas etti Orman yangınları AKP döneminde artış gösterdi. Uzmanlar, enerji nakil hatlarından kaynaklı yangınlara dikkat çekiyor. Yangınlarda yandaş şirketlerin öne çıkmasıyla alevlerin arkasındaki sır perdesi kalınlaşıyor...

En Çok Okunanlar

İBB davasında mahkemeden ilk tutukluluk değerlendirmesi...
İBB davasında mahkemeden ilk tutukluluk değerlendirmesi... 23 Mart'tan beri tutuklu olan ve hakkında 2 bin 352 yıla kadar hapis cezası istenen İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun da aralarında bulunduğu İBB davasında ilk tutukluluk incelemesi yapıldı. İstanbul 40. Ağır Ceza Mahkemesi, iddianamenin kabul edilmesinin üstünden 10 gün geçmesinin ardından yaptığı tutukluluk değerlendirmesinde, 105 kişinin ayrı ayrı tutukluluk hallerinin devamına karar verdi.
13 yaşındaki çocuğun infazını izlediler...
13 yaşındaki çocuğun infazını izlediler... Şeriatla yönetilen Afganistan'da 13 yaşındaki bir çocuk halka açık şekilde bir kişiyi infaz etti. 80 bin kişi, genç çocuğun şeriat hukukunda “Qisas” olarak bilinen cezayla yapacağı infazı izlemek için spor stadyumunu doldurdu.
İmamoğlu'nun avukatlarından mahkemeye başvuru
İmamoğlu'nun avukatlarından mahkemeye başvuru İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu hakkında hazırlanan ve 25 Kasım 2025’te kabul edilen iddianame, aradan geçen 10 güne rağmen UYAP sistemine yüklenmedi. İmamoğlu’nun avukatları bu durum üzerine İstanbul 40. Ağır Ceza Mahkemesi’ne resmi başvuruda bulundu.
Ünlü spikerler gözaltına alındı!
Ünlü spikerler gözaltına alındı! Son dakika gelişmesi... Ünlü televizyon spikerleri Ela Rümeysa Cebeci ve Meltem Acet gözaltına alındı. Spiker Hande Sarıoğlu da 'uyuşturucu' operasyonu kapsamında ifade vermeye çağrıldı.
Terör elebaşısı şart koşmuş
Terör elebaşısı şart koşmuş Milli Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonu’nda terör örgütü lideri Abdullah Öcalan’la görüşen heyetin görüşmesinin özet tutanağı okundu. Görüşmenin ayrıntılarını DEM Partili Gülistan Kılıç Koçyiğit aktardı. Komisyonda görüşmenin tamamının yerine özetinin yayınlanması ise tartışma yarattı.
CHP'nin kurultay iptal davasında yeni gelişme
CHP'nin kurultay iptal davasında yeni gelişme Son dakika haberi... CHP’nin 38. Olağan ve 21. Olağanüstü kurultaylarının iptaline ilişkin dosya, Ankara 42. Asliye Hukuk Mahkemesi tarafından istinafa gönderildi.
Otizmli öğrencisini merdivenden iten okul müdürünün tahliye talebine ret
Otizmli öğrencisini merdivenden iten okul müdürünün tahliye talebine ret Manisa'nın Turgutlu ilçesinde, otizimli ortaokul öğrencisi B.U.U.'yu (13) merdivenlerden iterek düşüren okul müdürü Bekir Güçlü, 'kendisini savunamayacak yaşta çocuğu kasten yaralama' suçundan tutuklu yargılandığı davada, hakkındaki suçlamaları reddedip, tahliyesini istedi. Hakim, Güçlü'nün tutukluluk halinin devamına karar verip, duruşmayı erteledi.
Beren Saat'in filmi vizyona girmeden kaldırıldı
Beren Saat'in filmi vizyona girmeden kaldırıldı Ünlü oyuncu Beren Saat’in sinemaya geri dönmeye hazırlandığı yeni filmi "Gizli Profil", 19 Aralık’taki vizyon takviminden kaldırıldı.
Hemen Reklam Ver
Reklamsız Cumhuriyet
eGazete Giriş
Mesafeli Satış Sözleşmesi Teslimat ve İade Şartları
Gizlilik Politikası Yayın İlkeler İletişim Künye
© Tüm Hakları Saklıdır · 2010
Hemen Reklam Ver
  • Reklamsız Cumhuriyet
  • eGazete Giriş
  • Mesafeli Satış Sözleşmesi
  • Teslimat ve İade Şartları
App Store Google Play
© Tüm Hakları Saklıdır · 2025
Gizlilik Politikası Yayın İlkeler İletişim Künye