Cem Bölükbaşı, Uludağ Premium Ultra Trail’de 70K koştu
Ülkemizin motor sporlarındaki önemli temsilcilerinden Cem Bölükbaşı, Uludağ Premium Ultra Trail’in 70K’lık parkurunda yer aldı. Bölükbaşı, “70K’ya hep katılmak istiyordum. Zorlu bir deneyimdi benim için” dedi.
Uludağ Premium Ultra Trail’de madalyalar sahiplerini buldu
“Uludağ’da Koşmayı Hayal Et!” sloganıyla bu yıl 9’uncusu düzenlenen ve 23 ülkeden 2 bin 853 sporcunun katıldığı Uludağ Premium Ultra Trail, üç gün süren heyecanın ardından tamamlandı. 70K, 42K, 30K, 16K ve 6K parkurlarında koşan sporcular, Uludağ'ın eşsiz doğasında unutulmaz bir yarış deneyimi yaşarken, dereceye giren isimler madalyalarını düzenlenen törenle aldı.
Uludağ’ın tüm güzellikleri parkurlara taşınıyor
Türkiye’nin en prestijli dağ ve doğa koşusu organizasyonları arasında gösterilen Uludağ Premium Ultra Trail, bu yıl 3 bine yakın sporcuyu yeniden Uludağ’ın eşsiz doğasında buluşturmaya hazırlanıyor. 17-18-19 Temmuz tarihlerinde 9’uncu kez koşulacak organizasyon, 70K, 42K, 30K, 16K ve 6K olmak üzere beş farklı parkurda gerçekleşecek.
Uludağ Premium Ultra Trail sona erdi
Bu sene 8’incisi gerçekleştirilen ve 20 ülkeden 2650 sporcunun katıldığı Uludağ Premium Ultra Trail’de dereceye giren sporculara ödülleri verildi.