Süper Lig'de forma giymişti
Bir dönem Süper Lig ekibi Kayserispor'da da forma giyen Brezilyalı futbolcu Welliton Soares Morais'in eski eşine şiddet uyguladığı öne sürüldü. Vücudundaki darp izlerini paylaşan Welliton'un eski eşi Rafaela Carvalho, "Beni rahatsız ediyor. Ona yakın olan insanlar birkaç hafta öncesine kadar bana tehdit mesajları gönderiyordu. Birisinin bana hayatımı cehenneme çevireceğini söylemesinin ardından bu hikayeyi anlatmaya karar verdim" ifadelerini kullandı.
En Çok Okunanlar
Özgür Özel AKP’li belediyenin ‘yolsuzluğunu’ açıklamıştı
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Ordu’da düzenlenen “Millet İradesine Sahip Çıkıyor” mitinginde AKP'li Çatalpınar Belediyesi'nin parke taşı alımıyla ilgili yolsuzluk iddialarını gündeme taşıdı. Soruşturma başlatılan parke taşı alımıyla ilgili bilirkişi raporu ortaya çıktı.
'Rüşvet' iddiasında tüm taraflar ‘yok’ dedi: Savcılık Şahan'a ceza istedi!
İBB iddianamesinde, Şişli Belediye Başkanı Resul Emrah Şahan hakkında rüşvet suçlaması yer aldı. Ancak dosyada adı geçen şirket yetkilisi, rüşvet talebinde bulunulmadığını açıkça belirtti. İmar müdürü de plan değişikliğinin Şişli Belediyesi’nin yetkisinde olmadığını söyledi. Buna rağmen savcılık Şahan hakkında ceza talep etti.
''Bakan olma hülyasıyla savrulanlar' bilmez...'
CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu, "Siyaset 'para veya fon!' işi değil, milletin gönlüne girme işidir. Masa başında iddianame mühendisliği yapan malum zihniyet, bu aziz milleti tanımadığı için siyasetin parayla yapıldığını sanıyor. Bu siyaset cahilliğine güvenip yola çıkanlara tek tavsiyem var: Zararın neresinden dönerseniz kardır." ifadesini kullandı." dedi.
‘Derhal elindeki dinamiti bırak’ diyerek isyan etti
CHP’li Yavuzyılmaz, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'na seslenerek, Kuzey Marmara Otoyolu'nun Nakkaş–Başakşehir kesiminde yol inşaatı kapsamında apartmanların dibinde patlatma yapıldığını ve bölgenin riskli bir deprem bölgesi olduğunu vurgulayarak "durdurun" çağrısında bulundu.