Cumhuriyet
Gündem Yazarlar Siyaset Ekonomi Dünya Spor Yaşam Cumhuriyet TV Reklamsız Cumhuriyet Cumhuriyete Özel
29°C Açık İstanbul
Cumhuriyet'in Egesi Kültür Sanat Gurme Yerel Gündem Eğitim Bilim ve Teknoloji Sürdürülebilirlik eGazete Resmi İlanlar
Dolar 41,27
Euro 48,49
Sterlin 55,62
Bitcoin 4.841.076,34
Gram Altın 5.788,92
Gündem Yazarlar Siyaset Ekonomi Dünya Spor Yaşam Cumhuriyet TV Reklamsız Cumhuriyet Cumhuriyete Özel
Cumhuriyet Daily
Cumhuriyet TV
Cumhuriyet'in' Egesi
Cumhuriyet Kitap
Cumhuriyet Pazar
Pazar Yazıları
Gurme
Keşfet
Bütün Cumhuriyet arşivi her yerde ve her an yanınızda! İster telefondan, ister bilgisayardan.
  • Cumhuriyet Arşiv
  • 1930 Yılından Bugüne
  • 5.485.115+ Haber Kupürü
App Store Google Play
50 BİN +
İndirme
Size En
Uygun Paketi
Seçin
4.5
değerlendirme
Abonelik
Seçeneklerini
İnceleyin
Edebiyatın ve Kültürün Nabzı

Kitap dünyasına açılan kapınızı aralayın! En sevdiğiniz kitapları indirimli fiyatlarla keşfedin ve hayal gücünüzü genişletin.

İncele

Menü

Giriş Yap Kayıt Ol
eGazete Giriş
Okuma Listem
Gündem
Yazarlar
Çizerler
Resmi İlanlar
Siyaset
Ekonomi
Dünya
Spor
Yaşam
Cumhuriyet'in Egesi
Kültür Sanat
Cumhuriyet Pazar
Sürdürülebilirlik
Cumhuriyet Kitap
Gurme
Sağlık
Bilim ve Teknoloji
Moda
Eğitim
Gezi
Çevre
Otomotiv
İş Dünyası
Astroloji
Hava Durumu
Namaz Vakitleri
Cumhuriyet
Cumhuriyete Özel Giriş Yap
Cumhuriyet Daily Cumhuriyet TV Cumhuriyet'in Egesi Cumhuriyet Kitap Cumhuriyet Pazar Pazar Yazıları Gurme Keşfet
eGazete Giriş
Okuma Listem
Gündem
Yazarlar
Çizerler
Siyaset
Ekonomi
Dünya
Spor
Yaşam
Cumhuriyet'in Egesi
Kültür Sanat
Cumhuriyet Kitap
Moda
Cumhuriyet Pazar
Gurme
Bilim ve Teknoloji
İş Dünyası
Haberler Yunus Emre Enstitüsü
Yunus Emre Enstitüsü eski Başkanı Şeref Ateş tutuklandı! Yunus Emre Enstitüsü eski Başkanı Şeref Ateş tutuklandı! Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, hakkında "yolsuzluk" soruşturması yürütülen Yunus Emre Enstitüsünün eski Başkanı Şeref Ateş’in tutuklandığını bildirdi.
‘Yandaşa verilebilir’ ‘Yandaşa verilebilir’ Ankara’nın göbeğinde bulunan Ulus Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi binasının Milli Eğitim Akademisi, Yunus Emre Enstitüsü veya TÜGVA’ya verilebileceği iddiaları gündemde...
Tanıdıklara çift maaşlı iş! Tanıdıklara çift maaşlı iş! Roma, Viyana, Köln, Pekin, Madrid, Kahire ve Bakû’deki kültür merkezlerinde yapıldığı öne sürülen usulsüz uygulamalar dışında Aliy’in enstitü merkezine de benzer atamalar yaptığı iddia edildi.
Yunus Emre Enstitüsü’nde yolsuzluk skandalı Yunus Emre Enstitüsü’nde yolsuzluk skandalı CHP Genel Başkan Yardımcısı Atalar, Bakanlığa bağlı Yunus Emre Vakfı’yla ilgili yolsuzluk iddialarına ilişkin "Teftiş ve suç duyuruları önemli bir adım, ancak sorumluluk burada bitmiyor. Bu noktaya gelinene kadar göz yuman, koruyan ve güç veren herkes hesap vermelidir" dedi.
Eski yönetimden çok sayıda kişiye gözaltı Eski yönetimden çok sayıda kişiye gözaltı Ankara Emniyet Müdürlüğünce düzenlenen operasyonda haksız kazanç elde ettikleri tespit edilen Yunus Emre Enstitüsü eski yönetimi mensubu ve bazı şirket sahiplerinde aralarında olduğu 15 şüpheliden 11'i yakalandı. Yunus Emre Enstitüsü (YEE), kurumdaki mali konulara yönelik teftiş ve suç duyurusuna ilişkin açıklama yaptı.
Cumhuriyet'in 100’üncü yılı Malta’da kutlandı Cumhuriyet'in 100’üncü yılı Malta’da kutlandı Yunus Emre Enstitüsü, Malta’da ilk kez düzenlediği kültürel faaliyetlerle Cumhuriyet'in 100’üncü yılını kutladı.
Yunus Emre yapay zekayla Amsterdam'da çocuklarla buluştu Yunus Emre yapay zekayla Amsterdam'da çocuklarla buluştu Yunus Emre Enstitüsü'nün, yapay zeka ve NFT gibi yeni teknolojileri kullanarak sanat ile Türkçeyi bir araya getiren 'Tanışkan Projesi' atölyelerinin ilk yurt dışı durağı Amsterdam oldu.

En Çok Okunanlar

Terör elebaşısı şart koşmuş
Terör elebaşısı şart koşmuş Milli Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonu’nda terör örgütü lideri Abdullah Öcalan’la görüşen heyetin görüşmesinin özet tutanağı okundu. Görüşmenin ayrıntılarını DEM Partili Gülistan Kılıç Koçyiğit aktardı. Komisyonda görüşmenin tamamının yerine özetinin yayınlanması ise tartışma yarattı.
13 yaşındaki çocuğun infazını izlediler...
13 yaşındaki çocuğun infazını izlediler... Şeriatla yönetilen Afganistan'da 13 yaşındaki bir çocuk halka açık şekilde bir kişiyi infaz etti. 80 bin kişi, genç çocuğun şeriat hukukunda “Qisas” olarak bilinen cezayla yapacağı infazı izlemek için spor stadyumunu doldurdu.
CHP'nin kurultay iptal davasında yeni gelişme
CHP'nin kurultay iptal davasında yeni gelişme Son dakika haberi... CHP’nin 38. Olağan ve 21. Olağanüstü kurultaylarının iptaline ilişkin dosya, Ankara 42. Asliye Hukuk Mahkemesi tarafından istinafa gönderildi.
Ziraat Türkiye Kupası'nda derbi heyecanı!
Ziraat Türkiye Kupası'nda derbi heyecanı! Ziraat Türkiye Kupası'nda Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'un da yer aldığı grup aşamasının kura çekimi yapıldı.
O heykel gericileri kızdırdı: 2 gözaltı
O heykel gericileri kızdırdı: 2 gözaltı Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde Atatürk'ün gericiliğe karşı mücadelesini sembolize eden heykelin sergilenmesiyle ilgili soruşturma başlatıldı. Bu kapsamda heykeli yapan ve sergileyen iki kişi gözaltına alındı.
Ünlü spikerler gözaltına alındı!
Ünlü spikerler gözaltına alındı! Son dakika gelişmesi... Ünlü televizyon spikerleri Ela Rümeysa Cebeci ve Meltem Acet gözaltına alındı. Spiker Hande Sarıoğlu da 'uyuşturucu' operasyonu kapsamında ifade vermeye çağrıldı.
İmamoğlu'nun avukatlarından mahkemeye başvuru
İmamoğlu'nun avukatlarından mahkemeye başvuru İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu hakkında hazırlanan ve 25 Kasım 2025’te kabul edilen iddianame, aradan geçen 10 güne rağmen UYAP sistemine yüklenmedi. İmamoğlu’nun avukatları bu durum üzerine İstanbul 40. Ağır Ceza Mahkemesi’ne resmi başvuruda bulundu.
Dev bankadan Türkiye ekonomisi analizi: Yeni yılda korkutan dolar/TL senaryosu!
Dev bankadan Türkiye ekonomisi analizi: Yeni yılda korkutan dolar/TL senaryosu! Deutsche Bank’ın Türkiye ekonomisine yönelik değerlendirmeleri yeni dönem beklentilerini öne çıkarıyor. Raporda enflasyon, faiz ve kur projeksiyonlarına ilişkin kritik tespitler yer aldı. Bankanın öngörüleri ekonomi politikalarının seyrine dair dikkat çeken sinyaller veriyor.
Hemen Reklam Ver
Reklamsız Cumhuriyet
eGazete Giriş
Mesafeli Satış Sözleşmesi Teslimat ve İade Şartları
Gizlilik Politikası Yayın İlkeler İletişim Künye
© Tüm Hakları Saklıdır · 2010
Hemen Reklam Ver
  • Reklamsız Cumhuriyet
  • eGazete Giriş
  • Mesafeli Satış Sözleşmesi
  • Teslimat ve İade Şartları
App Store Google Play
© Tüm Hakları Saklıdır · 2025
Gizlilik Politikası Yayın İlkeler İletişim Künye