Cumhuriyet
Gündem Yazarlar Siyaset Ekonomi Dünya Spor Yaşam Cumhuriyet TV Reklamsız Cumhuriyet Cumhuriyete Özel
29°C Açık İstanbul
Cumhuriyet'in Egesi Kültür Sanat Gurme Yerel Gündem Eğitim Bilim ve Teknoloji Sürdürülebilirlik eGazete Resmi İlanlar
Dolar 41,27
Euro 48,49
Sterlin 55,62
Bitcoin 4.841.076,34
Gram Altın 5.762,13
Gündem Yazarlar Siyaset Ekonomi Dünya Spor Yaşam Cumhuriyet TV Reklamsız Cumhuriyet Cumhuriyete Özel
Cumhuriyet Daily
Cumhuriyet TV
Cumhuriyet'in' Egesi
Cumhuriyet Kitap
Cumhuriyet Pazar
Pazar Yazıları
Gurme
Keşfet
Bütün Cumhuriyet arşivi her yerde ve her an yanınızda! İster telefondan, ister bilgisayardan.
  • Cumhuriyet Arşiv
  • 1930 Yılından Bugüne
  • 5.485.115+ Haber Kupürü
App Store Google Play
50 BİN +
İndirme
Size En
Uygun Paketi
Seçin
4.5
değerlendirme
Abonelik
Seçeneklerini
İnceleyin
Edebiyatın ve Kültürün Nabzı

Kitap dünyasına açılan kapınızı aralayın! En sevdiğiniz kitapları indirimli fiyatlarla keşfedin ve hayal gücünüzü genişletin.

İncele

Menü

Giriş Yap Kayıt Ol
eGazete Giriş
Okuma Listem
Gündem
Yazarlar
Çizerler
Resmi İlanlar
Siyaset
Ekonomi
Dünya
Spor
Yaşam
Cumhuriyet'in Egesi
Kültür Sanat
Cumhuriyet Pazar
Sürdürülebilirlik
Cumhuriyet Kitap
Gurme
Sağlık
Bilim ve Teknoloji
Moda
Eğitim
Gezi
Çevre
Otomotiv
İş Dünyası
Astroloji
Hava Durumu
Namaz Vakitleri
Cumhuriyet
Cumhuriyete Özel Giriş Yap
Cumhuriyet Daily Cumhuriyet TV Cumhuriyet'in Egesi Cumhuriyet Kitap Cumhuriyet Pazar Pazar Yazıları Gurme Keşfet
eGazete Giriş
Okuma Listem
Gündem
Yazarlar
Çizerler
Siyaset
Ekonomi
Dünya
Spor
Yaşam
Cumhuriyet'in Egesi
Kültür Sanat
Cumhuriyet Kitap
Moda
Cumhuriyet Pazar
Gurme
Bilim ve Teknoloji
İş Dünyası
Haberler Cumhuriyet Ankara Bürosu
Tunceli’den CHP aday adayı olan gazeteci Ferit Demir: Bölgenin sesi olacağım Tunceli’den CHP aday adayı olan gazeteci Ferit Demir: Bölgenin sesi olacağım 24 Haziran seçimlerinde Tunceli’den CHP milletvekili aday adayı olan 25 yıllık gazeteci Ferit Demir, “Bölgenin sorunlarını yakından biliyorum. Sessizler ve çığlığı duyulmayanların sesi olacağım” dedi.
Saray'dan 'Bakan kaçırma' Saray'dan 'Bakan kaçırma' Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın kendisine Cumhurbaşkanlığı Sarayı yaptırdığı için kullanmadığı ve Başbakanlık’ın kullanımına bıraktığı Çankaya Köşkü bugün bir ilke sahne olacak.
ÇGD’den Cumhuriyet’e iki ödül ÇGD’den Cumhuriyet’e iki ödül Cumhuriyet Gazetesi Haber Merkezi Müdürü Aykut Küçükkaya ile gazetemizin karikatüristi Musa Kart ÇGD tarafından ödüle layık görüldü.
Babacan şimdilik istifa etmedi ama... Babacan şimdilik istifa etmedi ama... Babacan şimdilik istifa etmedi ama...
CHP Genel Başkan Yardımcısı Ağbaba’ya “Yasin el Kadı” fezlekesi CHP Genel Başkan Yardımcısı Ağbaba’ya “Yasin el Kadı” fezlekesi İşadamı Yasin el Kadı, geçen ekim ayında Etiler Polis Okulu arazisinin kendisine “verildiği”ne dönük açıklamaları nedeniyle Ağbaba’dan şikâyetçi oldu. Ağbaba hakkında jet hızıyla fezleke hazırlanıp Meclis’e gönderildi. Ağbaba: “Rüşvet alan bakanlara ilişkin kanaat oluşmazken benim hakkımda jet hızıyla fezleke hazırlanmıştır”
Köylü’nün ‘imha’ planı.. ‘Komisyon toplanmaz’ Köylü’nün ‘imha’ planı.. ‘Komisyon toplanmaz’ TBMM Soruşturma Komisyonu Başkanı Hakkı Köylü, Ceza Muhakemesi Yasası (CMY) uyarınca tapeler içinde imha edilmesi gerekenler olduğunu belirterek bunun için komisyonun toplanmayacağını söyledi.
Meclis'te Atatürk'ün 'Harf Devrimi'ne hakaret Meclis'te Atatürk'ün 'Harf Devrimi'ne hakaret Ömer Tuğrul İnançer, TBMM çatısı altında Atatürk'ün 'Harf Devrimi' için 'köpekleştirme' dedi.
Tanrıkulu: 43 ilde bin kişi gözaltına alınacak Tanrıkulu: 43 ilde bin kişi gözaltına alınacak CHP Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun yanıtlaması istemiyle TBMM Başkanlığı’na TBMM Genel Kurulu’nda kabul edilen “makul şüphe” düzenlemesini sordu.
'Kaç-Ak Saray' Anıtkabir gibi onur yapısıymış 'Kaç-Ak Saray' Anıtkabir gibi onur yapısıymış Müteahhidi KaçAk Saray’ı savundu.
AKP'den itiraf gibi savunma AKP'den itiraf gibi savunma AKP Grup Başkanvekili Aydın, 'Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nın kaçaklığı mahkeme kararına uyulmamasından’ dedi.
Sarraf'ın tek cezası da kaldırıldı Sarraf'ın tek cezası da kaldırıldı Rıza Sarraf’ın Gana’dan uçakla getirdiği 1.5 tonluk külçe altın kaçakçılığında tek ceza alan Duru Döviz’in 57 milyon TL’lik idari para cezasının Bakırköy 10. Sulh Ceza Mahkemesi’nce kaldırıldığı ortaya çıktı.
İşçinin parası 'Kaç-Ak Saray'a İşçinin parası 'Kaç-Ak Saray'a Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için 1.4 milyon lira harcanarak yapılan 'Kaç-Ak Saray'ın inşaatı için yapılan yapılan harcamaların kaynağı belirsizliğini korurken MHP Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan yeni iddialarda bulundu.
HDP yöneticisine saldırı: Boğazı kesildi HDP yöneticisine saldırı: Boğazı kesildi Halkların Demokratik Partisi Ankara İl Örgütü binasına giren bir saldırgan, HDP Parti Meclisi üyesi Ahmet Karataş'a saldırdı. Karataş'ın boğazını kesen saldırgan, bacağından da bıçakladı. Saldırgan E.A yakalandı.
Melih Gökçek Gazi Yiğit'e hakaret eden şoförü işe aldı Melih Gökçek Gazi Yiğit'e hakaret eden şoförü işe aldı Ankara'da, Şırnak gazisine hakaret eden şoför, Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek tarafından yeniden işe alındı.
HSYK'de daire pazarlığı HSYK'de daire pazarlığı HSYK’da görev dağılımının nasıl olacağı kulislere yansıdı.
Gazi'ye 'şerefsiz' diyen şoför açığa alındı Gazi'ye 'şerefsiz' diyen şoför açığa alındı Şırnak Gazisi Yılmaz Yiğit'e "benim için mi gazi oldun şerefsiz" diyerek hakaret eden belediye otobüsü şoförü açığa alındı.
Cemaat belgeye 'ulusal tehdit' olarak girdi Cemaat belgeye 'ulusal tehdit' olarak girdi Hükümetin “paralel devlet” ilan ederek savaş açtığı Gülen cemaatinin, Milli Güvenlik Siyaset Belgesi’nde “ulusal güvenliği tehdit eden” bir yapılanma olarak yer alması planlanıyor.
"5’ini ben 2 kişiyi Çatlı öldürdü" "5’ini ben 2 kişiyi Çatlı öldürdü" Bahçelievler katliamı davasında ifadesi alınan Haluk Kırcı, 7 öğrenciden 5’ini kendisinin, 2’sini de Abdullah Çatlı’nın öldürdüğünü savunarak, “O günkü şartlar içinde inanmış bir militandım. İliklerime kadar inanmıştım. Yüz kişi de gelse öldürecektim” dedi.
Alman usulü polis devleti Alman usulü polis devleti AKP'nin planlı 'dinleme, izleme ve bilgisayara erişim yetkisi' içerecek.
IŞİD'in siyahına karşı beyaz bayraklı miting IŞİD'in siyahına karşı beyaz bayraklı miting Türkiye’nin her yerinden Aleviler, zorunlu din dersine, eğitimin imam hatipleştirilmesine, Ortadoğu’daki katliamlara karşı çıkmak, Kobani ve Şengal’e destek vermek için Ankara’daydı.
KÖŞK'e değil yeni 'saray'a taşınıyor KÖŞK'e değil yeni 'saray'a taşınıyor Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, AOÇ arazisi üzerinde devasa bir alan üzerinde inşa edilen yeni Başbakanlık binasını kendisinin kullanacağını açıkladı.
Başbakanlık'taki toplantıda dikkat çeken isim Başbakanlık'taki toplantıda dikkat çeken isim Ankara'da dün gerçekleştirilen 'Çözüm süreci' toplantısına Numan Kurtulmuş'un da katılması dikkat çekti.
Skandal iddia: Bilal'e yaklaşanı vurun Skandal iddia: Bilal'e yaklaşanı vurun CHP İstanbul Milletvekili Ali Özgündüz, 25 Aralık yolsuzluk operasyonunda Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan’ı mahkeme kararıyla gözaltına almak isteyen polislere Başbakanlık koruma ekibinin silah çektiğini belirterek, “O zamanki Başbakanlık Müsteşarı, şimdiki İçişleri Bakanı Efkan Ala’nın talimatıyla ‘Yaklaşanı vurun’ deniyor ve mahkeme kararı uygulanmıyor” dedi.
Mimarlığa kanser uzmanı aranıyor Mimarlığa kanser uzmanı aranıyor Yardımcı doçentlik ilanında “fizikçi ve kanser ilaçları konusunda çalışma yapmış olma” koşulu yer alıyor.
Genç ekip Gül'e direniyor Genç ekip Gül'e direniyor Gül’ün siyasete dönüş kararı ve Arınç’ın ‘Yeni yetmeler kardeşliğimizi zedeleyebilir’ açıklamasına Erdoğan’ın başdanışmanı Akdoğan’dan yanıt geldi...
Cemaat kazandı Cemaat kazandı AKP, Yargıtay’daki Birinci Başkanlık Kurulu seçimlerini kaybetti.
Davutoğlu sıfırladı, Köşk ekibi veda etti Davutoğlu sıfırladı, Köşk ekibi veda etti Dışişleri Bakanlığı'nda uzun süredir beklenen yaz kararnamesi sonunda çıktı. Kararname ile Davutoğlu, yıllardır birlikte çalıştığı çalışma ekibini sıfırladı. Köşk ekibi ise Gül ile birlikte Çankaya'ya veda etti.
Halk Bankası yandaş basını ihya etmiş Halk Bankası yandaş basını ihya etmiş Halk Bankası, 17 Aralık soruşturması kapsamında tutuklanan ancak daha sonra serbest bırakılan eski genel müdürü Süleyman Aslan’la ilgili sorulara, “bankayla ilgili olmadığı gerekçesiyle” yanıt vermedi. Bankanın “yandaş basına” verildiği iddia edilen reklam giderlerindeki artış da dikkat çekti.
Erdoğan'a 18 Evren gücü! Erdoğan'a 18 Evren gücü! "Yetkilerimi tam olarak kullanırım" diyen Erdoğan Köşk'te neler yapabilir?

En Çok Okunanlar

İl olmaya aday ilçeler belli oldu!
İl olmaya aday ilçeler belli oldu! Türkiye’de uzun süredir tartışılan “il olacak ilçeler” konusu, yeni yapılan bir çalışmayla yeniden şekillendi. İşte il olmaya en uygun ilçeler...
CHP'li kurmaylardan kritik açıklama!
CHP'li kurmaylardan kritik açıklama! Kurultay sürecini geride bırakan CHP’nin il başkanları, kurultayla son dönemde parti içi yaşanan tartışmaların da sona erdiğini söylüyor. Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ve bazı milletvekillerinin son dönemdeki çıkışını “kurultay dönemi hareketliliği” olarak yorumlayan başkanlar “O çıkışı çoğu başkan yanlış bulmuştu ama geride kaldı, artık gündem bile değil. Genel başkan güçlü bir destekle yeniden seçildi. Artık iktidar yolunda yürüyoruz” diyor.
11. Yargı Paketi’nde dikkat çeken ayrıntı!
11. Yargı Paketi’nde dikkat çeken ayrıntı! 38 maddelik 11. Yargı Paketi'nin ilk 15 maddesi kabul edildi. Yasa teklifindeki “örgüt kurma ve yönetme suçunun cezası dört yıldan sekiz yıldan beş yıldan on yıla kadar artırılmasına ilişkin düzenlemeye” ilişkin komisyon CHP sözcüsü Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül; “‘Örgüt’ tabirini; çocuklar için kreş açan, kent lokantalarında yemek dağıtan, öğrencilere yurt yapan, burs veren başkanlarımıza kadar genişlettiler. Ağırlaştırıcı düzenlemeler, bugün İBB kumpas davası kapsamında git gide genişletilen ‘örgüt’ tanımı üzerinden yapılmak isteniyor. Bu düzenlemenin ne suçla mücadele ne de örgütlerle mücadele ile ilgisi yoktur” dedi.
Tom Barrack’ın o sözlerine İYİ Parti’den tepki!
Tom Barrack’ın o sözlerine İYİ Parti’den tepki! ABD’nin Ankara Büyükelçisi Tom Barrack, ulus devletlerin 1919’dan beri ticaret yollarını tıkadığını söyleyerek, bunun refahın artmasıyla aşılabileceğini kaydetmişti. İYİ Parti Uluslararası İlişkiler Başkanı, emekli büyükelçi Ahmet Erozan, ‘ulus devlet’ ifadelerine “Burası, onun dedesinin yaşadığı Osmanlı İmparatorluğu değil. Çok önceden uyarılmalı ve ‘istenmeyen kişi’ ilan edilmeliydi” sözleriyle tepki gösterdi.
Bölünmeyi derinleştiren mesaj!
Bölünmeyi derinleştiren mesaj! Menzil cemaatindeki süren miras savaşı kardeşlerin uzlaşamamasıyla cemaati bölme noktasına getirdi. Büyük ağabey ve halihazırdaki cemaat elebaşısı Saki Elhüseyni, taraftarlarına “Tarafsızlık münafıklıktır. Mesele aile meselesi değil; bunun farkında mısınız siz? Mesele dava meselesi. Hâlen de ümmetin malına miras diyorlar; bu haramdır” açıklamasında bulundu. Bu açıklama, “Menzil’de geri dönülemez bir ayrımın yakın olduğu” şeklinde yorumlanıyor.
O görüntülere sert tepki: 'Dört başı mamur AK Parti organizasyonu'
O görüntülere sert tepki: 'Dört başı mamur AK Parti organizasyonu' CHP Genel Başkanı Özgür Özel, canlı yayında gazetecilerin sorularına yanıt verdi. Özel, Cizre'de KDP lideri Mesud Barzani’nin katıldığı bir programda 'Peşmerge'nin üniformalı ve silahlı görüntülerinin yansımasına ilişkin "Hepimizi de niye salak yerine koyuyorsunuz. Vali, kaymakam, Cumhurbaşkanı başdanışmanı, belediye başkanları AK Parti’nin orada, herkes orada. Gözünün önünde oluyor. Emniyet müdürü orada. Bir kişi demiyor ne oluyor buna. Ta sosyal medyaya düşüp de ‘Ya ne oluyor?’ dendikten sonra, Devlet Bey tepki gösterince ‘Vallahi biz bilmiyorduk.’ Bunlar da soruşturma açıyor. Dört başı mamur AK Parti organizasyonu" ifadelerini kullandı.
Maliye bürokrasisine çifte zam
Maliye bürokrasisine çifte zam Kamudaki bazı kariyer meslek mensupları ile bazı üst düzey bürokratlara yaklaşık 30 bin liraya varan tutarda seyyanen zam yapılmasını öngören son dakika önergesinde, Maliye bürokrasisine ayrıca bir ek zam daha yapıldığı ortaya çıktı. Böylece bu personele “çifte zam” verilmiş oldu.
Kararname çıkmadan 3 gün önce şikâyet ettiği ortaya çıktı
Kararname çıkmadan 3 gün önce şikâyet ettiği ortaya çıktı İBB Başkanı İmamoğlu'nun diploma davalarından birine bakan hakim Ali Doğan, HSK'nın son kararnamesi ile Kahramanmaraş'a atanmıştı. Doğan'ın bu kararname çıkmadan hemen önce kendisini hedef alan haberlere ilişkin suç duyurusunda bulunduğu ortaya çıktı.
Hemen Reklam Ver
Reklamsız Cumhuriyet
eGazete Giriş
Mesafeli Satış Sözleşmesi Teslimat ve İade Şartları
Gizlilik Politikası Yayın İlkeler İletişim Künye
© Tüm Hakları Saklıdır · 2010
Hemen Reklam Ver
  • Reklamsız Cumhuriyet
  • eGazete Giriş
  • Mesafeli Satış Sözleşmesi
  • Teslimat ve İade Şartları
App Store Google Play
© Tüm Hakları Saklıdır · 2025
Gizlilik Politikası Yayın İlkeler İletişim Künye