Cumhuriyet
Gündem Yazarlar Siyaset Ekonomi Dünya Spor Yaşam Cumhuriyet TV Reklamsız Cumhuriyet Cumhuriyete Özel
4°C Kapalı İstanbul
Cumhuriyet'in Egesi Kültür Sanat Gurme Yerel Gündem Eğitim Bilim ve Teknoloji Sürdürülebilirlik eGazete Resmi İlanlar
Dolar 43,82
Euro 51,66
Sterlin 58,96
Bitcoin 4.841.076,34
Gram Altın 7.183,53
Gündem Yazarlar Siyaset Ekonomi Dünya Spor Yaşam Cumhuriyet TV Reklamsız Cumhuriyet Cumhuriyete Özel
Cumhuriyet Daily
Cumhuriyet TV
Cumhuriyet'in' Egesi
Cumhuriyet Kitap
Cumhuriyet Pazar
Pazar Yazıları
Gurme
Keşfet
Bütün Cumhuriyet arşivi her yerde ve her an yanınızda! İster telefondan, ister bilgisayardan.
  • Cumhuriyet Arşiv
  • 1930 Yılından Bugüne
  • 5.485.115+ Haber Kupürü
App Store Google Play
50 BİN +
İndirme
Size En
Uygun Paketi
Seçin
4.5
değerlendirme
Abonelik
Seçeneklerini
İnceleyin
Edebiyatın ve Kültürün Nabzı

Kitap dünyasına açılan kapınızı aralayın! En sevdiğiniz kitapları indirimli fiyatlarla keşfedin ve hayal gücünüzü genişletin.

İncele

Menü

Giriş Yap Kayıt Ol
eGazete Giriş
Okuma Listem
Gündem
Yazarlar
Çizerler
Resmi İlanlar
Siyaset
Ekonomi
Dünya
Spor
Yaşam
Cumhuriyet'in Egesi
Kültür Sanat
Cumhuriyet Pazar
Sürdürülebilirlik
Cumhuriyet Kitap
Gurme
Sağlık
Bilim ve Teknoloji
Moda
Eğitim
Gezi
Çevre
Otomotiv
İş Dünyası
Astroloji
Hava Durumu
Namaz Vakitleri
Cumhuriyet
Cumhuriyete Özel Giriş Yap
Cumhuriyet Daily Cumhuriyet TV Cumhuriyet'in Egesi Cumhuriyet Kitap Cumhuriyet Pazar Pazar Yazıları Gurme Keşfet
eGazete Giriş
Okuma Listem
Gündem
Yazarlar
Çizerler
Siyaset
Ekonomi
Dünya
Spor
Yaşam
Cumhuriyet'in Egesi
Kültür Sanat
Cumhuriyet Kitap
Moda
Cumhuriyet Pazar
Gurme
Bilim ve Teknoloji
İş Dünyası
Haberler Özge Keskin/Cumhuriyet
Bütün duyularınıza hitap eden bir mekan:Gri Bütün duyularınıza hitap eden bir mekan:Gri İstanbul gibi büyük bir metropolde, yemek yemek istediğimiz zaman tercih şansımız da çok oluyor. Ancak sayı arttıkça da alternatif seçenekler aramaya koyuluyoruz. Gri. Şişli’nin göbeğindeki bu mekan dışarıdan baktığınızda ev yemekleri yapan ufak, şirin bir restoran izlenimi veriyor ama içeri girdiğinizde çok daha fazlasını buluyorsunuz.
100 yıllık lezzet durağı: Develi 100 yıllık lezzet durağı: Develi Develi artık sadece kebapta değil Antep mutfağında da bir marka. Bu yıl bir aşırı geride bırakan Develi Restoranları İstanbul’da 7 şubesiyle bir lezzet efsanesine dönüşmüş durumda. Bu başarının arkasındaki isim ise işi yavaş yavaş iki oğluna devretmeye hazırlanan Arif Develi…
Profiterol’ün birincisi, Beyoğlu’nun incisi Profiterol’ün birincisi, Beyoğlu’nun incisi Profiterol denildiği zaman aklınıza ilk neresi gelir? Sanırım bu soruya herkesin cevabı aynı olacaktır: “İnci Pastanesi.” Bundan 68 yıl önce 1944'de Luka Zigoris tarafından bugünkü yerinde, yani Beyoğlu İstiklal Caddesi’nde 124 numaralı tarihi Cercle d’Orient binasında açılan İnci Pastanesi o gün bugündür aynı muhteşem tadı müşterilerine sunmaya devam ediyor.
Gurme diyet yapmak da mümkün (25.08.2014) Gurme diyet yapmak da mümkün (25.08.2014) Yaz kapıda... Hal böyle olunca zayıflama çabaları da dorukta..Lezzetli tadlardan vazgeçmeden kilo vermek isteyenler için Beslenme Uzmanı Dilara Koçak ile konuştuk.
Kaymağın 200 yıllık yolculuğu, Pando Kaymağın 200 yıllık yolculuğu, Pando Türk mutfağının vazgeçilmezlerindendir kaymak; özellikle kahvaltıda ve tatlılarla damağınızda ayrı bir tat bırakır. Bugün her ne kadar alışveriş yaptığınız tüm marketlerde paketlenmiş haliyle bulsanız da, herkes yapamaz kaymağın iyisini, ayrı bir ustalık ister derler.
Onlar 'Sonradan Gurmeler' Onlar 'Sonradan Gurmeler' “Bizler, hergün üç öğün yemek yiyen ve yemekler konusunda yemesi dışında bilgisi olmayan insanlarız. Biz bu açıdan sonradan gurmeleriz. Sonradan sonradan gurme olur muyuz? Bu gidişle oluruz...” diye söze başladılar. Peki onlar kim?
Doha’da siyaset yine iklim bilimini yendi Doha’da siyaset yine iklim bilimini yendi Doha’da gerçekleştirilen iklim müzakerelerini ‘tutulmamış sözler’ ve ‘kirletmeye devam’ olarak özetleyebiliriz
Körfezi kurtarırken Gediz’i mi kaybedeceğiz? Körfezi kurtarırken Gediz’i mi kaybedeceğiz? İzmir Körfezi ve Limanı Rehabilitasyon Projesi kapsamında yapılacak dip taramalarından çıkarılacak çamur, barındırdığı canlılar açısından Akdeniz havzasının en önemli sulak alanlarından biri olan Gediz Deltası’nda depolanacak.
Küresel cinayet: Açlık! Küresel cinayet: Açlık! İngiliz “Save The Children” adlı insani yardım kuruluşunun hazırladığı, Şubat 2012’de açıklanan “2011 Dünya Açlık Endeksi Raporu”nda, açlıkla mücadeleye rağmen durumun kötü olduğu belirtiliyor.
Teknolojide kadının adı artık olacak Teknolojide kadının adı artık olacak Türkiye Vodafone Vakfı, Türkiye Bilişim Vakfı ve KAGİDER’in proje ortaklığında Türk kadınını, teknoloji aracılığıyla, iş hayatına kazandırmak için “Teknolojide Kadın Hareketi”ni başlattı. İlk aşamada 5 ilde 1000 kadına ulaşacak olan projenin diğer kentlere de yayılması hedefleniyor.

En Çok Okunanlar

Meteoroloji'den İstanbul'a 'pazar günü' uyarısı!
Meteoroloji'den İstanbul'a 'pazar günü' uyarısı! Meteoroloji 20 Şubat 2026 hava durumu raporunu yayımladı. Yeni rapora göre ülke genelinde sıcaklıklar düşecek. 8 il için sarı kodlu uyarı yapıldı. İstanbul'da ise pazar gününden itibaren kar yağışı bekleniyor. İşte il il hava durumu...
İsimler belli oldu: Süper Lig takımlarının yöneticileri gözaltında!
İsimler belli oldu: Süper Lig takımlarının yöneticileri gözaltında! Son dakika haberi... İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen "futbolda bahis soruşturması" kapsamında bu sabah 33 kişi hakkında gözaltı kararı verildi. Son olarak, haklarında gözaltı kararı verilen isimler de belli oldu.
Başkan Denizli'nin adliyedeki işlemleri tamamlandı
Başkan Denizli'nin adliyedeki işlemleri tamamlandı Son dakika haberi... Uyuşturucu soruşturması kapsamında ifadeye çağrılan Çeşme Belediye Başkanı Lâl Denizli, ifade verme işlemi tamamlandıktan sonra adliyeden ayrıldı.
Gazeteci Alican Uludağ tutuklandı!
Gazeteci Alican Uludağ tutuklandı! İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın hakkında soruşturma başlattığı gazeteci Alican Uludağ "Cumhurbaşkanına alenen hakaret" iddiasıyla tutuklandı. Uludağ hakimlik ifadesinde, "Ben adi bir suçlu değilim, 18 senedir gazetecilik yapıyorum. Bu ülkede Cumhurbaşkanı’nı eleştirdik diye cezaevine atılacaksak neden arkanızda ‘Adalet Mülkün Temelidir’ yazıyor?" dedi.
2 Mart'ı işaret etti: 'Adaylık' tartışmalarına yanıt verdi
2 Mart'ı işaret etti: 'Adaylık' tartışmalarına yanıt verdi CHP lideri Özgür Özel, 2 Mart'ta "350 kişilik kadroyu" ve "öne çıkan 20 vaadi" açıklayacaklarını belirterek, "Bu ülkenin sorunlarına kalıcı çözümleri nasıl üreteceğimizi anlatan bir sunumla Türkiye'nin karşısına çıkacağız" dedi. Özel, "adaylık" tartışmalarına da değinerek "Ekrem Başkan'ın aday olamamasının faturasını Erdoğan'a ödetmeden yeni bir aday çıkartmak doğru değil" diye konuştu.
Rıza Sarraf ve Ebru Gündeş'in 'kaçak' yalısında yeni gelişme
Rıza Sarraf ve Ebru Gündeş'in 'kaçak' yalısında yeni gelişme Kanlıca’da bulunan 2. derece tarihi eser statüsündeki Mehmet Arif Bey Yalısı’na izinsiz müdahale edildiği gerekçesiyle açılan davada yeni bir gelişme yaşandı. Yerel mahkemenin mimar Firuz Akın Han hakkında verdiği "1 yıl 8 ay hapis ve 80 TL para cezası" kararı, İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi tarafından hukuka aykırı bulunarak bozuldu.
Canlı yayında 'Erdoğan' paniği: Sunucular ne yapacağını şaşırdı!
Canlı yayında 'Erdoğan' paniği: Sunucular ne yapacağını şaşırdı! Beyaz TV ekranlarında yayımlanan sabah programında, rejiden gelen "Cumhurbaşkanı Erdoğan bağlanacak" uyarısı stüdyoda büyük bir telaşa neden oldu. Sunucular Evrim Keklikler ve Erhan Çelik'in kısa süreli panik yaşadığı anlarda, hattaki kişinin Erdoğan taklitleriyle tanınan Muhammed Nur Nahya olduğu anlaşıldı.
CHP'den Adalet Bakan yardımcılığı atamalarına sert tepki
CHP'den Adalet Bakan yardımcılığı atamalarına sert tepki CHP Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın, Adalet ve İçişleri bakanlıklarında yapılan bakan yardımcısı değişikliklerine tepki göstererek özellikle Adalet Bakanlığı’ndaki atamaların İBB operasyonlarıyla bağlantılı olduğunu söyledi. Günaydın, İçişleri Bakanlığı’ndaki değişimlerin ise teamüllere daha uygun göründüğünü belirtti.
Hemen Reklam Ver
Reklamsız Cumhuriyet
eGazete Giriş
Mesafeli Satış Sözleşmesi Teslimat ve İade Şartları
Gizlilik Politikası Yayın İlkeler İletişim Künye
© Tüm Hakları Saklıdır · 2010
Hemen Reklam Ver
  • Reklamsız Cumhuriyet
  • eGazete Giriş
  • Mesafeli Satış Sözleşmesi
  • Teslimat ve İade Şartları
App Store Google Play
© Tüm Hakları Saklıdır · 2026
Gizlilik Politikası Yayın İlkeler İletişim Künye