CHP'li Özel'den Atatürk'e lanet okuyan imama sert tepki: And olsun ki; hesabını soracağız

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Ayasofya'da gerçekleştirilen programda Atatürk'e lanet okuduğu ortaya çıkan Mustafa Demirkan'a ilişkin "And olsun ki; bunun hesabını soracağız" tepkisini gösterdi.

Yayınlanma: 29.05.2021 - 23:34
CHP'li Özel'den Atatürk'e lanet okuyan imama sert tepki: And olsun ki; hesabını soracağız
Abone Ol google-news

Ayasofya'da, AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın da bulunduğu programda Mustafa Kemal Atatürk'e lanet okunduğu ortaya çıktı.

Olaya sert tepki gösteren CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel ise şu ifadeleri kullandı:

"KONUŞMAYI YAPANDAN DA, DİNLEYENLERDEN HESABINI SORACAĞIZ"

And olsun ki; Bu ülkeyi yeniden bağımsız ve özgür kılan kurucumuz Mustafa Kemal Atatürk'e yapılan hakaretlerin peşini bırakmayacağız. And olsun ki; Bu konuşmayı yapandan da, bu konuşmayı sessizce dinleyenlerden de bunun hesabını soracağız. And olsun!!!

NE OLMUŞTU?

Erdoğan'a yakınlığı ile bilinen Üsküdar Yıldırım Beyazıt Camii eski İmam Hatibi Mustafa Demirkan, Erdoğan'ın da dinlediği anlarda şu ifadeleri kullandığı duyuluyor: Bu ve bu gibi mabedlerin mabed olarak kalması için inşa edilmiştir. Öyle bir zaman geldiki bir asır gibi bir zaman içinde ezan ve namaz yasaklandı ve müze haline çevrildi. Bunlardan daha zalim ve kafir kim olabilir... Yarabbi bir daha bu zihniyetin bu ümmetin başına gelmesini mukadder buyurma... 




İlgili Haberler

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler