Darbe girişimi Erdal Öztürk'ü vurdu!

Darbeye teşebbüsten tutuklanan alınan Korgeneral Erdal Öztürk'le ismi ve soyadı aynı olan Bayern Münih'in Türk asıllı Alman yıldızı birbirine karıştı. Wİkipedia, futbolcu Erdal'ın kayıtlarını sildi.

Yayınlanma: 22.07.2016 - 10:26
Abone Ol google-news

Darbe girişimi nedeniyle tutuklanan alınan 3. Kolordu Komutanı Korgeneral Erdal Öztürk’le ismi ve soyadı aynı olan Bayern Münih'in Türk oyuncu zor duruma düştü.

Özellikle Twitter’da da isim benzerliğinden dolayı hakkında darbeye yönelik espriler yapılan Erdal Öztürk’ün şanssızlığı bununla da bitmedi. Genç oyuncunun Wikipedia’daki bilgileri de Korgeneral’den dolayı tamamen silindi. 20 yaşındaki oyuncuya ait tüm bilgiler son 24 saat içinde sayfadan kaldırıldı.

MÜNİH'E GALİBİYETİ GETİRDİ

Öte yadan dün Erdal'ın forma giydiği Bayern Münih, yeni sezon hazırlıkları kapsamında Manchester City ile karşılaşı karşıya geldi. İkinci yarının başında oyuna dahil edilen 20 yaşındaki Öztürk, 76. dakikada 17 metreden attığı golle 1-0 öne geçti. Karşılaşmada başka gol olmadı ve Bavyera ekibi, Manchester City'yi 1-0 mağlup etti. (hürriyet)


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler