Cumhuriyet
Gündem Yazarlar Siyaset Ekonomi Dünya Spor Yaşam Cumhuriyet TV Reklamsız Cumhuriyet Cumhuriyete Özel
9°C Az bulutlu İstanbul
Cumhuriyet'in Egesi Kültür Sanat Gurme Yerel Gündem Eğitim Bilim ve Teknoloji Sürdürülebilirlik eGazete Resmi İlanlar
Dolar 43,17
Euro 50,20
Sterlin 57,80
Bitcoin 4.841.076,34
Gram Altın 6.409,54
Gündem Yazarlar Siyaset Ekonomi Dünya Spor Yaşam Cumhuriyet TV Reklamsız Cumhuriyet Cumhuriyete Özel
Cumhuriyet Daily
Cumhuriyet TV
Cumhuriyet'in' Egesi
Cumhuriyet Kitap
Cumhuriyet Pazar
Pazar Yazıları
Gurme
Keşfet
Bütün Cumhuriyet arşivi her yerde ve her an yanınızda! İster telefondan, ister bilgisayardan.
  • Cumhuriyet Arşiv
  • 1930 Yılından Bugüne
  • 5.485.115+ Haber Kupürü
App Store Google Play
50 BİN +
İndirme
Size En
Uygun Paketi
Seçin
4.5
değerlendirme
Abonelik
Seçeneklerini
İnceleyin
Edebiyatın ve Kültürün Nabzı

Kitap dünyasına açılan kapınızı aralayın! En sevdiğiniz kitapları indirimli fiyatlarla keşfedin ve hayal gücünüzü genişletin.

İncele

Menü

Giriş Yap Kayıt Ol
eGazete Giriş
Okuma Listem
Gündem
Yazarlar
Çizerler
Resmi İlanlar
Siyaset
Ekonomi
Dünya
Spor
Yaşam
Cumhuriyet'in Egesi
Kültür Sanat
Cumhuriyet Pazar
Sürdürülebilirlik
Cumhuriyet Kitap
Gurme
Sağlık
Bilim ve Teknoloji
Moda
Eğitim
Gezi
Çevre
Otomotiv
İş Dünyası
Astroloji
Hava Durumu
Namaz Vakitleri
Cumhuriyet
Cumhuriyete Özel Giriş Yap
Cumhuriyet Daily Cumhuriyet TV Cumhuriyet'in Egesi Cumhuriyet Kitap Cumhuriyet Pazar Pazar Yazıları Gurme Keşfet
eGazete Giriş
Okuma Listem
Gündem
Yazarlar
Çizerler
Siyaset
Ekonomi
Dünya
Spor
Yaşam
Cumhuriyet'in Egesi
Kültür Sanat
Cumhuriyet Kitap
Moda
Cumhuriyet Pazar
Gurme
Bilim ve Teknoloji
İş Dünyası
Haberler Ankara Tren Garı
Ankara Tren Garı Katliamı'na ilişkin kritik gelişme Ankara Tren Garı Katliamı'na ilişkin kritik gelişme Son dakika haberi... 10 Ekim Ankara Tren Garı katliamına ilişkin, Gaziantep Emniyet Müdürlüğü personeli hakkında “soruşturma izni verilmemesi” kararı kaldırıldı.
Şeytan-ı Racim-10.10.10 Şeytan-ı Racim-10.10.10 Ankara Tren Garı, Cumhuriyetin belleğinde bir istasyondan fazlasıdır.
10 Ekim Gar Katliamı davası ertelendi 10 Ekim Gar Katliamı davası ertelendi 10 Ekim Gar Katliamı davasında, katliamda hayatını kaybeden avukat Uygar Coşgun’un eşi Mehtap Sakinci, mahkeme heyetine "Her ne kadar mütalaaya geçilse bile tevsii tahkikat kararını kabul edebilirsiniz. Geç değil. Siz delilleri toplayın, kararı yine verin. Mesleki şeref madalyası olacak bir dava hayatınızın hatasına, keşkeye dönüşmesin. Kısa da yaşasak, az da yaşasak şerefimizle yaşayalım. Meslek şerefimizi koruyarak yaşayalım. Vereceğiniz karar, ölürken en azından içinizi rahatlatacak bir karar olsun" diye seslendi.
Duruşma 1 Temmuz'a ertelendi Duruşma 1 Temmuz'a ertelendi 10 Ekim Ankara Katliamı davasında yine karar çıkmadı. Duruşma 1 Temmuz tarihine ertelendi.
83 milyon Avro’luk CSO binasını su aldı! 83 milyon Avro’luk CSO binasını su aldı! Temelinin atılmasından itibaren yapımı 23 yıl süren ve maliyeti yaklaşık 83 milyon Avro’ya (2 milyar 876 milyon 31 bin 340 lira) denk gelen Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası binasının, dün Ankara’da yaşanan yoğun sağanak yağış sonucu çatısından su damlattığı görüldü. İnşaatını Cengiz Holding, Limak Holding ve Kolin İnşaat’ın 285 milyon dolar (9 milyar 248 milyon 392 bin 500 lira) maliyetle yaptığı Ankara Yüksek Hızlı Tren Garı da yoğun yağış sonucu su alan bir başka yapı oldu.
Türkiye'nin yeni turistik treni: Mezopotamya Ekspresi Türkiye'nin yeni turistik treni: Mezopotamya Ekspresi Ankara'dan Diyarbakır'a uzanan güzergah boyunca seyahat tutkunlarına yeni deneyimler yaşatacak turistik trenin, 19 Nisan'daki ilk seferi öncesi tanıtım turu gerçekleştirildi.
Ankara’da bu yollar trafiğe kapatılacak (09 Ekim 2022) Ankara’da bu yollar trafiğe kapatılacak (09 Ekim 2022) Ankara Emniyet Müdürlüğü, Ankara Tren Garı Kavşağı'nda yapılacak olan etkinlik dolayısıyla bazı yolların 09.00-10.30 saatleri arasında trafiğe kapatılacağını duyurdu.
Ankara Tren Garı saldırısına ilişkin davada yeni gelişme Ankara Tren Garı saldırısına ilişkin davada yeni gelişme Ankara Tren Garı’nda 10 Ekim 2015 tarihinde IŞİD tarafından gerçekleştirilen bombalı saldırıya ilişkin görülen davaya bugün de devam edildi. Davaya SEGBİS ile katılan sanığın, bağlantı sorunu nedeniyle duruşma ertelendi.

En Çok Okunanlar

'Bu yazı açıkça tehdittir...'
'Bu yazı açıkça tehdittir...' Ekrem İmamoğlu’nun üniversite diplomasının iptaline ilişkin açtığı davanın ilk duruşması bugün Silivri’de görüldü. CHP lideri Özgür Özel'in de takip ettiğii duruşma öncesi gerginlik yaşandı. Jandarma, duruşmanın yapıldığı salona girmek isteyenleri kalkanlar ve bariyerlerle uzaklaştırdı. Arbedede bayılan yaşlı yurttaşlar oldu. Savunma yapan İmamoğlu, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın İstanbul Üniversitesi’ne gönderdiği yazıyı hatırlatarak "Bu yazı bir uyarı değildir. Bu yazı bir denetim değildir. Bu yazı açıkça tehdittir. … Açıkça şunu söylüyorlar: 'Bu kişi, bu diplomasıyla her an Cumhurbaşkanı adayı olabilir. Acele edin'" ifadesini kullandı.
İstanbul'un göbeğinde kanlı saldırı!
İstanbul'un göbeğinde kanlı saldırı! Kağıthane ilçesinde park halindeki otomobile otomatik silahla saldırı düzenlendi. Çok sayıda kurşunun isabet ettiği aracın sürücüsü hayatını kaybederken, saldırıyı gerçekleştiren şahısların kaçtığı anlar kameraya yansıdı.
Mahkemeye sevk edilen Voleybolcu Derya Çayırgan'ın ifadesi ortaya çıktı!
Mahkemeye sevk edilen Voleybolcu Derya Çayırgan'ın ifadesi ortaya çıktı! Son dakika haberi... İBB soruşturmasında gözaltına alınan eski milli voleybolcu Derya Çayırgan, savcılık ifadesinde Ekrem İmamoğlu ile görüşmelerinin spor ve kariyer çerçevesinde olduğunu anlattı, MASAK’a yansıyan 50 bin Euro’nun ise kendi birikimiyle alınan ev için kullanıldığını söyledi.
'Bu delilikle meşgulüz sabahtan beri...'
'Bu delilikle meşgulüz sabahtan beri...' CHP Genel Başkanı Özgür Özel, tutuklanan İBB Başkanı ve CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu'nun iptal edilen üniversite diplomasına ilişkin karara yönelik itiraz davasının duruşması sonrası açıklamalarda bulundu.
Eski İHD İzmir Eş Başkanı Aydın öldürülmüştü: Soruşturmada yeni gelişme!
Eski İHD İzmir Eş Başkanı Aydın öldürülmüştü: Soruşturmada yeni gelişme! İzmir'in Çiğli ilçesinde, eski İnsan Hakları Derneği (İHD) Şube Eş Başkanı ve Bölge Temsilcisi Ali Aydın'ı başına taşla vurarak öldüren Mahmut Delil Erik, tutuklandı.
En düşük emekli maaşı düzenlemesi Meclis'te!
En düşük emekli maaşı düzenlemesi Meclis'te! TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda en düşük emekli aylığının artırılmasını içeren kanun teklifinin görüşmelerine başlandı. İktidar cephesinde düzenlemenin sosyal güvenlik sistemi açısından önemine vurgu yapılırken, muhalefet milletvekilleri protesto ile tepkisini ortaya koydu.
AKP'nin o afişleri kaldırılıyor!
AKP'nin o afişleri kaldırılıyor! CHP lideri Özgür Özel’in “yalan ve iftira” diyerek suç duyurusunda bulunacaklarını açıkladığı, AKP'nin İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ni hedef alan afişleri İstanbul genelinde kaldırılmaya başlandı.
Anthony Musaba'dan Fenerbahçe'ye müjdeli haber!
Anthony Musaba'dan Fenerbahçe'ye müjdeli haber! Fenerbahçe'nin Beyoğlu Yeni Çarşı ile oynadığı kupa maçında sakatlanarak oyundan çıkan Musaba'nın durumunun ciddi olmadığı iddia edildi.
Hemen Reklam Ver
Reklamsız Cumhuriyet
eGazete Giriş
Mesafeli Satış Sözleşmesi Teslimat ve İade Şartları
Gizlilik Politikası Yayın İlkeler İletişim Künye
© Tüm Hakları Saklıdır · 2010
Hemen Reklam Ver
  • Reklamsız Cumhuriyet
  • eGazete Giriş
  • Mesafeli Satış Sözleşmesi
  • Teslimat ve İade Şartları
App Store Google Play
© Tüm Hakları Saklıdır · 2026
Gizlilik Politikası Yayın İlkeler İletişim Künye