Cumhuriyet
Gündem Yazarlar Siyaset Ekonomi Dünya Spor Yaşam Cumhuriyet TV Reklamsız Cumhuriyet Cumhuriyete Özel
29°C Açık İstanbul
Cumhuriyet'in Egesi Kültür Sanat Gurme Yerel Gündem Eğitim Bilim ve Teknoloji Sürdürülebilirlik eGazete Resmi İlanlar
Dolar 42,50
Euro 49,44
Sterlin 56,57
Bitcoin 4.841.076,34
Gram Altın 5.746,91
Gündem Yazarlar Siyaset Ekonomi Dünya Spor Yaşam Cumhuriyet TV Reklamsız Cumhuriyet Cumhuriyete Özel
Cumhuriyet Daily
Cumhuriyet TV
Cumhuriyet'in' Egesi
Cumhuriyet Kitap
Cumhuriyet Pazar
Pazar Yazıları
Gurme
Keşfet
Bütün Cumhuriyet arşivi her yerde ve her an yanınızda! İster telefondan, ister bilgisayardan.
  • Cumhuriyet Arşiv
  • 1930 Yılından Bugüne
  • 5.485.115+ Haber Kupürü
App Store Google Play
50 BİN +
İndirme
Size En
Uygun Paketi
Seçin
4.5
değerlendirme
Abonelik
Seçeneklerini
İnceleyin
Edebiyatın ve Kültürün Nabzı

Kitap dünyasına açılan kapınızı aralayın! En sevdiğiniz kitapları indirimli fiyatlarla keşfedin ve hayal gücünüzü genişletin.

İncele

Menü

Giriş Yap Kayıt Ol
eGazete Giriş
Okuma Listem
Gündem
Yazarlar
Çizerler
Resmi İlanlar
Siyaset
Ekonomi
Dünya
Spor
Yaşam
Cumhuriyet'in Egesi
Kültür Sanat
Cumhuriyet Pazar
Sürdürülebilirlik
Cumhuriyet Kitap
Gurme
Sağlık
Bilim ve Teknoloji
Moda
Eğitim
Gezi
Çevre
Otomotiv
İş Dünyası
Astroloji
Hava Durumu
Namaz Vakitleri
Cumhuriyet
Cumhuriyete Özel Giriş Yap
Cumhuriyet Daily Cumhuriyet TV Cumhuriyet'in Egesi Cumhuriyet Kitap Cumhuriyet Pazar Pazar Yazıları Gurme Keşfet
eGazete Giriş
Okuma Listem
Gündem
Yazarlar
Çizerler
Siyaset
Ekonomi
Dünya
Spor
Yaşam
Cumhuriyet'in Egesi
Kültür Sanat
Cumhuriyet Kitap
Moda
Cumhuriyet Pazar
Gurme
Bilim ve Teknoloji
İş Dünyası
Haberler Gülüstan Kılıç Koçyiğit
DEM Parti: Yangınların en büyük sorumlusu AKP'dir DEM Parti: Yangınların en büyük sorumlusu AKP'dir DEM Parti Grup Başkanvekili Gülistan Kılıç Koçyiğit, orman yangınlarına ilişkin iktidara tepki göstererek "Her şeyi özelleştiren iktidar ve özelleştirdikten sonra da sırtını dönüp bakmayan anlayışın kendisi bugün hem yangınların çıkmasının müsebbibi hem de bu yangınların yayılmasının ve can kayıplarının da birinci dereceden sorumlusudur” dedi.
'Meclis iradesine büyük saygısızlık' 'Meclis iradesine büyük saygısızlık' DEM Parti Grup Başkanvekili Gülistan Kılıç Koçyiğit, AYM'nin iptal ettiği KHK ve Cumhurbaşkanlığı kararnamelerinin iktidarın 'torba kanun' teklifleriyle Meclis'te yasalaştırmaya çalışmasına tepki gösterdi. Koçyiğit, "Meclis’teki iradeye, yasama faaliyetine yönelik büyük bir saygısızlık olduğunun, büyük bir hile olduğunun altını çizmemiz gerekiyor" dedi.
DEM Partili vekil Meclis'te Kürtçe konuştu DEM Partili vekil Meclis'te Kürtçe konuştu DEM Partili Gülistan Koçyiğit TBMM'de Kürtçe konuşunda MHP'li Celal Adan mikrofonu kapattı. Söz konusu duruma tepki gösteren Koçyiğit “Sayın başkan, sayın vekiller yine mikrofonumu kapattınız gözden kaçmadı kayıtlara geçsin" dedi.
TBMM'de gerginlik... TBMM'de gerginlik... TBMM Genel Kurulu’nda DEM Partili Gülistan Koçyiğit ile İYİ Partili Turhan Çömez arasında tartışma çıktı. DEM Partili Koçyiğit’in “ “Barışı savunmanın suç olduğu ülke Türkiye” ifadeleri üzerine İYİ Partili Çömez, “Terörün karşısında duracağız. Durmaya da devam edeceğiz” dedi.
Gülüstan Kılıç Koçyiğit kimdir? DEM Partili Gülüstan Kılıç kaç yaşında, nereli? Gülüstan Kılıç Koçyiğit kimdir? DEM Partili Gülüstan Kılıç kaç yaşında, nereli? TBMM'de çıkan kavgada tarafları ayırmak isteyen Gülüstan Kılıç Koçyiğit'in kaşı yarıldı. Peki, Gülüstan Kılıç Koçyiğit kimdir? DEM Partili Gülüstan Kılıç kaç yaşında, nereli?
Özgür Özel, saldırı sonrası Numan Kurtulmuş'u aradı: İnisiyatif almanız gerekiyor Özgür Özel, saldırı sonrası Numan Kurtulmuş'u aradı: İnisiyatif almanız gerekiyor CHP Genel Başkanı Özgür Özel, TBMM'deki Can Atalay özel oturumu sırasında AKP'li Milletvekili Alpay Özalan'ın TİP Milletvekili Ahmet Şık'a saldırmasına ilişkin, "Meclis'te kan akmaya başlıyorsa vatandaş ne yapacak? Utanç verici. Yerlerde kan var, kadınlara vuruyorlar" ifadelerini kullandı. Özel, Meclis Başkanı Numan Kurtulmuş'u da arayarak "Sizin mutlaka inisiyatif almanız gerekiyor" dedi
'Disiplin cezası verilmelidir' 'Disiplin cezası verilmelidir' Danıştay üyesi Hicabi Ece, AKP Kars Milletvekili Adem Çalkın’ı ziyaret etti. Ece, Kars’ta diğer partilerden milletvekili olan isimlerle ise görüşmedi. Cumhuriyet’e konuşan eski YARSAV Başkanı Ömer Faruk Eminağaoğlu, Ece hakkında “Disiplin cezası verilmelidir” dedi. YSP Kars Milletvekili Gülüstan Kılıç Koçyiğit ise ziyareti “ayrımcılık” olarak yorumladı.
'Erdoğan başaramadığını itiraf etti' 'Erdoğan başaramadığını itiraf etti' İYİ Parti’nin yolsuzluk iddialarının Meclis tarafından araştırılması için verdiği önerge AKP-MHP oylarıyla reddedildi.

En Çok Okunanlar

Gericiler istedi, iki isim tutuklandı
Gericiler istedi, iki isim tutuklandı Şişli'de İstanbul Lütfi Kırdar Kongre Merkezi'nde sergilenen bir heykelin gerici çevrelerce hedef gösterilmesi üzerine, heykeli yapan ve sergileyenler "halkı kin ve düşmanlığa sevk ettikleri" gerekçesiyle gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Murat Katfar (45) ile Asil Efe Işın (34), çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
Soruşturmada yeni gelişme!
Soruşturmada yeni gelişme! İstanbul'da uyuşturucu soruşturması kapsamında spikerler Meltem Acet, Ela Rümeysa Cebeci ve Hande Sarıoğlu, adliyedeki ifadelerinin ardından Adli Tıp Kurumu'na sevk edildi. Spikerlerin, ATK'deki işlemlerinin ardından serbest bırakılacağı öğrenildi.
AP Türkiye Raportörü'nden sert açıklamalar!
AP Türkiye Raportörü'nden sert açıklamalar! Avrupa Parlamentosu Türkiye Raportörü Nacho Sanchez Amor, yıllık rapor hazırlıkları için geldiği Ankara’da değerlendirmelerde bulundu. Türkiye’nin demokratik standartlarının “çok kötü durumda” olduğunu belirten Amor, “Hukuk devleti konusu tam bir felaket” dedi.
500 bin ev sahibi kurtuldu
500 bin ev sahibi kurtuldu Vergiyle ilgili düzenlemeler içeren “torba teklif” TBMM Genel Kurulu’nda kabul edilirken, tartışma konusu olan “kirada istisnanın kaldırılması” uygulamasından vazgeçildi. Düzenleme tekliften çıkarıldı.
Kendini peygamber ile bir tuttu! Muhalif medyayı ‘kafir’ ilan etti
Kendini peygamber ile bir tuttu! Muhalif medyayı ‘kafir’ ilan etti "Şırnak Üniversitesi'nde kadrolaşma" haberlerinin ardından rektör Abdurrahim Alkış, muhalif medyayı "kafir ve mürted" diyerek hedef alırken kendini 'Peygamberî bir yalnızlık yaşıyorum’ diyerek peygamber ile bir tuttu.
Şara'nın eşinden Kadıköy İmam Hatip Lisesi'ne ziyaret
Şara'nın eşinden Kadıköy İmam Hatip Lisesi'ne ziyaret Suriye'deki HTŞ yönetiminin lideri Ahmed Şara'nın eşi Latife El Durubi, Kadıköy Anadolu İmam Hatip Lisesi'ni ziyaret etti.
Sadettin Saran'dan flaş hamle!
Sadettin Saran'dan flaş hamle! Fenerbahçe Kulübü Başkanı Sadettin Saran, Galatasaray-Samsunspor maçının ardından TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'ndan acil toplantı talebinde bulundu.
Ünlü spikerler gözaltına alındı!
Ünlü spikerler gözaltına alındı! Son dakika gelişmesi... Ünlü televizyon spikerleri Ela Rümeysa Cebeci ve Meltem Acet gözaltına alındı. Spiker Hande Sarıoğlu da 'uyuşturucu' operasyonu kapsamında ifade vermeye çağrıldı.
Hemen Reklam Ver
Reklamsız Cumhuriyet
eGazete Giriş
Mesafeli Satış Sözleşmesi Teslimat ve İade Şartları
Gizlilik Politikası Yayın İlkeler İletişim Künye
© Tüm Hakları Saklıdır · 2010
Hemen Reklam Ver
  • Reklamsız Cumhuriyet
  • eGazete Giriş
  • Mesafeli Satış Sözleşmesi
  • Teslimat ve İade Şartları
App Store Google Play
© Tüm Hakları Saklıdır · 2025
Gizlilik Politikası Yayın İlkeler İletişim Künye