Cumhuriyet
Gündem Yazarlar Siyaset Ekonomi Dünya Spor Yaşam Cumhuriyet TV Reklamsız Cumhuriyet Cumhuriyete Özel
5°C Hafif yağmur İstanbul
Cumhuriyet'in Egesi Kültür Sanat Gurme Yerel Gündem Eğitim Bilim ve Teknoloji Sürdürülebilirlik eGazete Resmi İlanlar
Dolar 43,19
Euro 50,33
Sterlin 58,01
Bitcoin 4.841.076,34
Gram Altın 6.437,70
Gündem Yazarlar Siyaset Ekonomi Dünya Spor Yaşam Cumhuriyet TV Reklamsız Cumhuriyet Cumhuriyete Özel
Cumhuriyet Daily
Cumhuriyet TV
Cumhuriyet'in' Egesi
Cumhuriyet Kitap
Cumhuriyet Pazar
Pazar Yazıları
Gurme
Keşfet
Bütün Cumhuriyet arşivi her yerde ve her an yanınızda! İster telefondan, ister bilgisayardan.
  • Cumhuriyet Arşiv
  • 1930 Yılından Bugüne
  • 5.485.115+ Haber Kupürü
App Store Google Play
50 BİN +
İndirme
Size En
Uygun Paketi
Seçin
4.5
değerlendirme
Abonelik
Seçeneklerini
İnceleyin
Edebiyatın ve Kültürün Nabzı

Kitap dünyasına açılan kapınızı aralayın! En sevdiğiniz kitapları indirimli fiyatlarla keşfedin ve hayal gücünüzü genişletin.

İncele

Menü

Giriş Yap Kayıt Ol
eGazete Giriş
Okuma Listem
Gündem
Yazarlar
Çizerler
Resmi İlanlar
Siyaset
Ekonomi
Dünya
Spor
Yaşam
Cumhuriyet'in Egesi
Kültür Sanat
Cumhuriyet Pazar
Sürdürülebilirlik
Cumhuriyet Kitap
Gurme
Sağlık
Bilim ve Teknoloji
Moda
Eğitim
Gezi
Çevre
Otomotiv
İş Dünyası
Astroloji
Hava Durumu
Namaz Vakitleri
Cumhuriyet
Cumhuriyete Özel Giriş Yap
Cumhuriyet Daily Cumhuriyet TV Cumhuriyet'in Egesi Cumhuriyet Kitap Cumhuriyet Pazar Pazar Yazıları Gurme Keşfet
eGazete Giriş
Okuma Listem
Gündem
Yazarlar
Çizerler
Siyaset
Ekonomi
Dünya
Spor
Yaşam
Cumhuriyet'in Egesi
Kültür Sanat
Cumhuriyet Kitap
Moda
Cumhuriyet Pazar
Gurme
Bilim ve Teknoloji
İş Dünyası
Haberler Gülüstan Kılıç Koçyiğit
DEM Parti: Yangınların en büyük sorumlusu AKP'dir DEM Parti: Yangınların en büyük sorumlusu AKP'dir DEM Parti Grup Başkanvekili Gülistan Kılıç Koçyiğit, orman yangınlarına ilişkin iktidara tepki göstererek "Her şeyi özelleştiren iktidar ve özelleştirdikten sonra da sırtını dönüp bakmayan anlayışın kendisi bugün hem yangınların çıkmasının müsebbibi hem de bu yangınların yayılmasının ve can kayıplarının da birinci dereceden sorumlusudur” dedi.
'Meclis iradesine büyük saygısızlık' 'Meclis iradesine büyük saygısızlık' DEM Parti Grup Başkanvekili Gülistan Kılıç Koçyiğit, AYM'nin iptal ettiği KHK ve Cumhurbaşkanlığı kararnamelerinin iktidarın 'torba kanun' teklifleriyle Meclis'te yasalaştırmaya çalışmasına tepki gösterdi. Koçyiğit, "Meclis’teki iradeye, yasama faaliyetine yönelik büyük bir saygısızlık olduğunun, büyük bir hile olduğunun altını çizmemiz gerekiyor" dedi.
DEM Partili vekil Meclis'te Kürtçe konuştu DEM Partili vekil Meclis'te Kürtçe konuştu DEM Partili Gülistan Koçyiğit TBMM'de Kürtçe konuşunda MHP'li Celal Adan mikrofonu kapattı. Söz konusu duruma tepki gösteren Koçyiğit “Sayın başkan, sayın vekiller yine mikrofonumu kapattınız gözden kaçmadı kayıtlara geçsin" dedi.
TBMM'de gerginlik... TBMM'de gerginlik... TBMM Genel Kurulu’nda DEM Partili Gülistan Koçyiğit ile İYİ Partili Turhan Çömez arasında tartışma çıktı. DEM Partili Koçyiğit’in “ “Barışı savunmanın suç olduğu ülke Türkiye” ifadeleri üzerine İYİ Partili Çömez, “Terörün karşısında duracağız. Durmaya da devam edeceğiz” dedi.
Gülüstan Kılıç Koçyiğit kimdir? DEM Partili Gülüstan Kılıç kaç yaşında, nereli? Gülüstan Kılıç Koçyiğit kimdir? DEM Partili Gülüstan Kılıç kaç yaşında, nereli? TBMM'de çıkan kavgada tarafları ayırmak isteyen Gülüstan Kılıç Koçyiğit'in kaşı yarıldı. Peki, Gülüstan Kılıç Koçyiğit kimdir? DEM Partili Gülüstan Kılıç kaç yaşında, nereli?
Özgür Özel, saldırı sonrası Numan Kurtulmuş'u aradı: İnisiyatif almanız gerekiyor Özgür Özel, saldırı sonrası Numan Kurtulmuş'u aradı: İnisiyatif almanız gerekiyor CHP Genel Başkanı Özgür Özel, TBMM'deki Can Atalay özel oturumu sırasında AKP'li Milletvekili Alpay Özalan'ın TİP Milletvekili Ahmet Şık'a saldırmasına ilişkin, "Meclis'te kan akmaya başlıyorsa vatandaş ne yapacak? Utanç verici. Yerlerde kan var, kadınlara vuruyorlar" ifadelerini kullandı. Özel, Meclis Başkanı Numan Kurtulmuş'u da arayarak "Sizin mutlaka inisiyatif almanız gerekiyor" dedi
'Disiplin cezası verilmelidir' 'Disiplin cezası verilmelidir' Danıştay üyesi Hicabi Ece, AKP Kars Milletvekili Adem Çalkın’ı ziyaret etti. Ece, Kars’ta diğer partilerden milletvekili olan isimlerle ise görüşmedi. Cumhuriyet’e konuşan eski YARSAV Başkanı Ömer Faruk Eminağaoğlu, Ece hakkında “Disiplin cezası verilmelidir” dedi. YSP Kars Milletvekili Gülüstan Kılıç Koçyiğit ise ziyareti “ayrımcılık” olarak yorumladı.
'Erdoğan başaramadığını itiraf etti' 'Erdoğan başaramadığını itiraf etti' İYİ Parti’nin yolsuzluk iddialarının Meclis tarafından araştırılması için verdiği önerge AKP-MHP oylarıyla reddedildi.

En Çok Okunanlar

İHD'nin eski yöneticisi Ali Aydın öldürüldü
İHD'nin eski yöneticisi Ali Aydın öldürüldü İnsan Hakları Derneği İzmir Şubesi'nin eski eş başkanı Avukat Ali Aydın, yürüyüş yaptığı yolda ölü bulundu. Ali Aydın'ın saldırı sonucu öldürüldüğü tespit edildi. Saldırıyı düzenleyen şüpheli M.D.E (29), polis ekiplerince yakalandı.
Yavaş'tan, Gökçek'e: 'Katır defterdar olmuş, eşek mühürdar olmuş...'
Yavaş'tan, Gökçek'e: 'Katır defterdar olmuş, eşek mühürdar olmuş...' ABB Başkanı Mansur Yavaş, Ankara'daki su kesintilerine ilişkin olarak yaptığı açıklamada; "Halkın karşısına çıkmaya yüzü olmayan bu insanlar kalkıp ABB hakkında dezenformasyon yapıyor. Katır defterdar olmuş, eşek mühürdar olmuş... Televizyonlarda bağıra bağıra konuşanlar ortalama 20 metreküp su kullanmaya devam ediyor. Hepsini dezenformasyondan savcılığa vereceğiz" dedi.
İstanbul'da AKP'den istifa eden meclis üyesi CHP’ye katıldı
İstanbul'da AKP'den istifa eden meclis üyesi CHP’ye katıldı Üsküdar Belediye Meclisi’nde görev yapan ve mayıs ayında partisi AKP'den istifa ettiğini açıklayan Ekrem Baki’nin, CHP’ye katıldığı öğrenildi.
'Komisyon salonunu dar ederiz!'
'Komisyon salonunu dar ederiz!' CHP Grup Başkanvekili Murat Emir, TBMM Genel Kurulu'nda emekli maaşlarının artırılması amacıyla CHP'li milletvekillerinin sürdürdüğü "Meclis'i terk etmeme" eylemi devam ederken, "Bugün emekliler için mücadele ediyoruz ve buradan uyarıyoruz; yarın gerçekten anlamlı, asgari ücrete yakın bir zamla gelirlerse hep birlikte bu zammı yaparız, yasayı beş dakikada geçiririz. Yoksa bu Genel Kurul salonunu da komisyon salonunu da dar ederiz" açıklamasında bulundu.
Meteoroloji’den kuvvetli kar ve fırtına uyarısı: 9 il için sarı kod
Meteoroloji’den kuvvetli kar ve fırtına uyarısı: 9 il için sarı kod Meteoroloji, yoğun kar ve fırtına uyarısı yaptı. 9 il için sarı kodlu alarm verilirken, doğu bölgelerinde sıcaklıkların düşmesi bekleniyor.
Oktay Kaynarca’dan uyuşturucu soruşturmasıyla ilgili açıklama
Oktay Kaynarca’dan uyuşturucu soruşturmasıyla ilgili açıklama İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen uyuşturucu soruşturması kapsamında dün gözaltına alındıktan sonra adli kontrol şartıyla serbest bırakılan Oktay Kaynarca açıklama yaptı .
Temassız ödeme limitinde büyük değişiklik
Temassız ödeme limitinde büyük değişiklik BDDK, temassız ödemelere ilişkin yeni düzenlemeyi bankalara bildirdi. Şifresiz işlem limitinde yapılan güncelleme, ödeme işlemlerinde yeni dönemi başlatıyor.
Sevgilisi otel ücretini ödemeden kaçtı: Kadın, otel görevlisiyle birbirine girdi!
Sevgilisi otel ücretini ödemeden kaçtı: Kadın, otel görevlisiyle birbirine girdi! Beşiktaş’ta iddiaya göre bir erkek, sevgilisi Rümeysa E. ile gece saatlerinde bir otele gitti. Burada birlikte bir süre vakit geçiren erkek, sevgilisini odada bırakıp otelden ayrıldı. Rümeysa E. daha sonra otelden çıkmak istedi ancak sevgilisinin otel ücretini ödemediğini öğrendi. Rümeysa E.’nin "Param yok" sözleri üzerine otel görevlisi Gamze Ç. ile aralarında kavga çıktı.
Hemen Reklam Ver
Reklamsız Cumhuriyet
eGazete Giriş
Mesafeli Satış Sözleşmesi Teslimat ve İade Şartları
Gizlilik Politikası Yayın İlkeler İletişim Künye
© Tüm Hakları Saklıdır · 2010
Hemen Reklam Ver
  • Reklamsız Cumhuriyet
  • eGazete Giriş
  • Mesafeli Satış Sözleşmesi
  • Teslimat ve İade Şartları
App Store Google Play
© Tüm Hakları Saklıdır · 2026
Gizlilik Politikası Yayın İlkeler İletişim Künye