Cumhuriyet
Gündem Yazarlar Siyaset Ekonomi Dünya Spor Yaşam Cumhuriyet TV Reklamsız Cumhuriyet Cumhuriyete Özel
29°C Açık İstanbul
Cumhuriyet'in Egesi Kültür Sanat Gurme Yerel Gündem Eğitim Bilim ve Teknoloji Sürdürülebilirlik eGazete Resmi İlanlar
Dolar 41,27
Euro 48,49
Sterlin 55,62
Bitcoin 4.841.076,34
Gram Altın 5.993,45
Gündem Yazarlar Siyaset Ekonomi Dünya Spor Yaşam Cumhuriyet TV Reklamsız Cumhuriyet Cumhuriyete Özel
Cumhuriyet Daily
Cumhuriyet TV
Cumhuriyet'in' Egesi
Cumhuriyet Kitap
Cumhuriyet Pazar
Pazar Yazıları
Gurme
Keşfet
Bütün Cumhuriyet arşivi her yerde ve her an yanınızda! İster telefondan, ister bilgisayardan.
  • Cumhuriyet Arşiv
  • 1930 Yılından Bugüne
  • 5.485.115+ Haber Kupürü
App Store Google Play
50 BİN +
İndirme
Size En
Uygun Paketi
Seçin
4.5
değerlendirme
Abonelik
Seçeneklerini
İnceleyin
Edebiyatın ve Kültürün Nabzı

Kitap dünyasına açılan kapınızı aralayın! En sevdiğiniz kitapları indirimli fiyatlarla keşfedin ve hayal gücünüzü genişletin.

İncele

Menü

Giriş Yap Kayıt Ol
eGazete Giriş
Okuma Listem
Gündem
Yazarlar
Çizerler
Resmi İlanlar
Siyaset
Ekonomi
Dünya
Spor
Yaşam
Cumhuriyet'in Egesi
Kültür Sanat
Cumhuriyet Pazar
Sürdürülebilirlik
Cumhuriyet Kitap
Gurme
Sağlık
Bilim ve Teknoloji
Moda
Eğitim
Gezi
Çevre
Otomotiv
İş Dünyası
Astroloji
Hava Durumu
Namaz Vakitleri
Cumhuriyet
Cumhuriyete Özel Giriş Yap
Cumhuriyet Daily Cumhuriyet TV Cumhuriyet'in Egesi Cumhuriyet Kitap Cumhuriyet Pazar Pazar Yazıları Gurme Keşfet
eGazete Giriş
Okuma Listem
Gündem
Yazarlar
Çizerler
Siyaset
Ekonomi
Dünya
Spor
Yaşam
Cumhuriyet'in Egesi
Kültür Sanat
Cumhuriyet Kitap
Moda
Cumhuriyet Pazar
Gurme
Bilim ve Teknoloji
İş Dünyası
Haberler idari para cezaları
Vergi, trafik ve yargı cezalarında rekor! Vergi, trafik ve yargı cezalarında rekor! 2025 yılının ilk iki ayında cezalara dair rekor bir artış yaşandı. Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın verilerine göre, kesilen para cezası 774,4 milyar TL'ye ulaşarak geçen yılki toplamın yüzde 91'ine yaklaştı.
Ticaret Bakanlığı açıkladı... Ticaret Bakanlığı açıkladı... Ticaret Bakanlığı 1 Ocak 2025’ten itibaren idari para cezalarını yüzde 43.93 artırarak fahiş fiyat artışı rekabet ihlalleri ve tüketici hakları ihlalleri gibi durumlarda uygulanacak ceza tutarlarını yükseltti.
Rekabet Kurulu'ndan beton firmasına 6 milyon lira ceza Rekabet Kurulu'ndan beton firmasına 6 milyon lira ceza Rekabet Kurulu, Samet Hazır Beton İnşaat Madencilik Lojistik Enerji Ltd. Şti'ye 6,6 milyon lira idari para ceza verilmesini kararlaştırdı.
İthal ürünlerde idari para cezaları artırıldı İthal ürünlerde idari para cezaları artırıldı Ticaret Bakanlığınca, 2024 yılında çeşitli alanlarda ithal edilecek ürünlere yönelik yapılacak denetimlerin koşulları belirlendi. Söz konusu kanuna aykırı hareket edenler 33 bin 679 lira ile 2 milyon 405 bin 665 lira arasında değişen idari para cezası ödeyecek.
Çevreyi kirletenlere uygulanan ceza oranları artırıldı Çevreyi kirletenlere uygulanan ceza oranları artırıldı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığınca 2024'te çevreyi kirletenlere uygulanacak idari para cezaları yeniden değerleme oranında artırıldı.

En Çok Okunanlar

Erdoğan'a seslendi: 'Bu fotoğraf karşısında...'
Erdoğan'a seslendi: 'Bu fotoğraf karşısında...' Son Dakika haberi... CHP Genel Başkanı Özgür Özel, ABD tarafından kaçırılan Venezuela Devlet Başkanı Maduro'nun fotoğrafını paylaşarak AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi. Özel, "Bu fotoğrafa iyi bak Sayın Erdoğan!" dedi.
AFAD duyurdu: Elazığ'da deprem
AFAD duyurdu: Elazığ'da deprem Son dakika haberi... Elazığ'ın Baskil ilçesinde 4.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
'Biz yöneteceğiz' dedi, iki ülkeye daha gözdağı verdi
'Biz yöneteceğiz' dedi, iki ülkeye daha gözdağı verdi ABD Başkanı Donald Trump, Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro ve eşininin yakalanıp ülkeden çıkardığını açıklamasının ardından bir basın toplantısı düzenledi. Trump gerekmesi halinde ABD’nin Venezuela’ya yönelik "ikinci ve çok daha büyük bir saldırı gerçekleştirmeye hazır olduğunu" belirtti. Trump ayrıca Venezuela'yı ABD'nin yöneteceğini ifade etti.
Venezuela'nın Türkiye Büyükelçisi'nden Erdoğan'a açık mesaj
Venezuela'nın Türkiye Büyükelçisi'nden Erdoğan'a açık mesaj Venezuela'nın Türkiye Büyükelçisi Freddy Eduardo Molina Gutierrez, Devlet Başkanı Nicolas Maduro’nun müzakere yoluyla değil, kaçırılarak Venezuela’dan çıkarıldığını söyledi. Gutierrez, devlet başkanını alıkoyarak ABD’nin bir sonuca ulaşamayacağını vurguladı. Gutierrez, "Türkiye ve Venezuela halkları arasında yakın bir ilişki, devlet başkanları arasında da gerçek bir dostluk olduğunu biliyoruz" dedi.
CHP'den istifa eden Çakır’ın AKP'ye geçeceği söyleniyordu…
CHP'den istifa eden Çakır’ın AKP'ye geçeceği söyleniyordu… CHP'den istifa eden Mersin Milletvekili Hasan Ufuk Çakır AK Parti'ye geçeceğini açıkladı. Açıklama yapan Çakır, “Vatandaşa sordum, ‘Nereye geçeyim?’ dedim. Bana ‘AK Parti’ye geç’ dediler. Ben de milletin dediğini yapıyorum.” ifadelerini kullandı.
Nobel ödüllü Machado, ABD'nin ülkesine müdahalesini savundu
Nobel ödüllü Machado, ABD'nin ülkesine müdahalesini savundu Venezuela muhalefet lideri María Corina Machado, Devlet Başkanı Nicolas Maduro'nun "uluslararası adaletle yüzleştiğini" belirterek, ülkede "özgürlük saatinin geldiği"ni söyledi. Machado, Edmundo Gonzalez Urrutia'nın derhal devlet başkanlığı görevini devralması çağrısı yaptı.
Türkiye’nin en yüksek kar kalınlığı Düzce’de ölçüldü
Türkiye’nin en yüksek kar kalınlığı Düzce’de ölçüldü Türkiye’nin bir çok şehrinde kar yağışı etkili olmaya devam ederken, en yüksek kar kalınlıkları da belli oldu. Buna göre Düzce 224 santim ile Türkiye’nin en yüksek kar kalınlığı olan şehri oldu.
Fenerbahçeli 2 futbolcudan Mert Hakan Yandaş paylaşımı!
Fenerbahçeli 2 futbolcudan Mert Hakan Yandaş paylaşımı! Fenerbahçe'de kadro dışı bırakılan İrfan Can Kahveci ve kadroda kendine yer bulamayan Çağlar Söyüncü, Mert Hakan Yandaş paylaşımı yaptı.
Hemen Reklam Ver
Reklamsız Cumhuriyet
eGazete Giriş
Mesafeli Satış Sözleşmesi Teslimat ve İade Şartları
Gizlilik Politikası Yayın İlkeler İletişim Künye
© Tüm Hakları Saklıdır · 2010
Hemen Reklam Ver
  • Reklamsız Cumhuriyet
  • eGazete Giriş
  • Mesafeli Satış Sözleşmesi
  • Teslimat ve İade Şartları
App Store Google Play
© Tüm Hakları Saklıdır · 2026
Gizlilik Politikası Yayın İlkeler İletişim Künye