Cumhuriyet
Gündem Yazarlar Siyaset Ekonomi Dünya Spor Yaşam Cumhuriyet TV Reklamsız Cumhuriyet Cumhuriyete Özel
Cumhuriyet'in Egesi Kültür Sanat Gurme Yerel Gündem Eğitim Bilim ve Teknoloji Sürdürülebilirlik eGazete Resmi İlanlar
Gündem Yazarlar Siyaset Ekonomi Dünya Spor Yaşam Cumhuriyet TV Reklamsız Cumhuriyet Cumhuriyete Özel
Cumhuriyet Daily
Cumhuriyet TV
Cumhuriyet'in' Egesi
Cumhuriyet Kitap
Cumhuriyet Pazar
Pazar Yazıları
Gurme
Keşfet
Bütün Cumhuriyet arşivi her yerde ve her an yanınızda! İster telefondan, ister bilgisayardan.
  • Cumhuriyet Arşiv
  • 1930 Yılından Bugüne
  • 5.485.115+ Haber Kupürü
App Store Google Play
50 BİN +
İndirme
Size En
Uygun Paketi
Seçin
4.5
değerlendirme
Abonelik
Seçeneklerini
İnceleyin
Edebiyatın ve Kültürün Nabzı

Kitap dünyasına açılan kapınızı aralayın! En sevdiğiniz kitapları indirimli fiyatlarla keşfedin ve hayal gücünüzü genişletin.

İncele

Menü

Giriş Yap Kayıt Ol
eGazete Giriş
Okuma Listem
Gündem
Yazarlar
Çizerler
Resmi İlanlar
Siyaset
Ekonomi
Dünya
Spor
Yaşam
Cumhuriyet'in Egesi
Kültür Sanat
Cumhuriyet Pazar
Sürdürülebilirlik
Cumhuriyet Kitap
Gurme
Sağlık
Bilim ve Teknoloji
Moda
Eğitim
Gezi
Çevre
Otomotiv
İş Dünyası
Astroloji
Hava Durumu
Namaz Vakitleri
Cumhuriyet
Cumhuriyete Özel Giriş Yap
Cumhuriyet Daily Cumhuriyet TV Cumhuriyet'in Egesi Cumhuriyet Kitap Cumhuriyet Pazar Pazar Yazıları Gurme Keşfet
eGazete Giriş
Okuma Listem
Gündem
Yazarlar
Çizerler
Siyaset
Ekonomi
Dünya
Spor
Yaşam
Cumhuriyet'in Egesi
Kültür Sanat
Cumhuriyet Kitap
Moda
Cumhuriyet Pazar
Gurme
Bilim ve Teknoloji
İş Dünyası
Haberler Mehmet Akif Hamzaçebi
İfadeye çağrılmıştı... İfadeye çağrılmıştı... Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Özgür Özel'in genel başkan seçildiği 4-5 Kasım 2023'te gerçekleşen CHP 38. Olağan Kurultayı hakkında inceleme başlattı. Kemal Kılıçdaroğlu ve Akif Hamzaçebi ifadeye çağrıldı. Hamzaçebi, sosyal medyadan yaptığı açıklamada "Benim şaibe gibi bir iddiam yok" dedi.
Mehmet Akif Hamzaçebi kimdir? Eski CHP grup başkan vekili Akif Hamzaçebi kaç yaşında, nereli? Mehmet Akif Hamzaçebi kimdir? Eski CHP grup başkan vekili Akif Hamzaçebi kaç yaşında, nereli? CHP'nin 4-5 Kasım 2023 tarihlerinde Ankara Spor Salonu'nda yapılan 38. Olağan Kurultayı hakkında Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nca inceleme başlatıldı. Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve eski CHP Grup Başkanvekili Akif Hamzaçebi tanık sıfatıyla ifadeye çağrıldı. Peki, Mehmet Akif Hamzaçebi kimdir? Eski CHP grup başkan vekili Akif Hamzaçebi kaç yaşında, nereli?
CHP'li Mehmet Akif Hamzaçebi'den 'seçim sonrası' özeleştirisi: 'Adeta Erdoğan'a ve Cumhur İttifakı'na hediye edildi' CHP'li Mehmet Akif Hamzaçebi'den 'seçim sonrası' özeleştirisi: 'Adeta Erdoğan'a ve Cumhur İttifakı'na hediye edildi' İkinci tur oylamasının sonuçlarına ilişkin Twitter'dan uzun bir paylaşım yapan CHP'li Mehmet Akif Hamzaçebi, "Kimse bu sonuçlardan bir başarı öyküsü yaratmaya kalkışmasın. Ortada Genel Başkanımız ve Partimiz açısından tam bir başarısızlık vardır" ifadelerini kullandı. Hamzaçebi, "Bu seçim, kampanya da dahil olmak üzere seçim stratejisinin yanlışlığı nedeniyle kaybedilmiş, Erdoğan ve Cumhur İttifakı'na adeta hediye edilmiştir" görüşünü savundu.
CHP'li isimden İYİ Parti'ye çağrı CHP'li isimden İYİ Parti'ye çağrı CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Akif Hamzaçebi, Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığına itiraz ederek masadan kalkan İYİ Parti için "Yıllarca beraber yol yürüdük, ayrılık olmamalı" dedi.
Mehmet Akif Hamzaçebi: CHP iktidarı olarak bütçeye hayır oyu vereceğiz Mehmet Akif Hamzaçebi: CHP iktidarı olarak bütçeye hayır oyu vereceğiz CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Akif Hamzaçebi, TBMM Genel Kurulu’nda 2023 yılı bütçesinin tümü üzerine yaptığı değerlendirmede, “20 yılın sonunda gördük ki dünyevi olanı uhrevi olanla çok kolay değiş tokuş etmişsiniz. Türkiye’de, çoklarının zannettiği gibi dini bir iktidar yok, dünyevi bir iktidar var. Şimdi rant coşkusu var, çapul günlerini yaşıyoruz. Bunlar bitmek üzere. Bitince kaçış günleri başlayacak, sizi o zaman göreceğim ben. Günah işleme özgürlüğü adı altında devleti soyanlara karşı, milletin çıkarlarını savunanların ittifakını kuracağız. CHP iktidarı olarak, bütçeye hayır oyu vereceğiz” dedi.
Akif Hamzaçebi: 'İnsanlar sabah uyandığında yeni bir vergiyle karşılaşmayacak' Akif Hamzaçebi: 'İnsanlar sabah uyandığında yeni bir vergiyle karşılaşmayacak' Mehmet Akif Hamzaçebi, “İnsanlar sabah uyandığında yeni bir vergiyle karşılaşmayacak. Demokratik bir devlette herkes gelecekte nasıl bir vergi rejimi içinde yaşayacağını, hangi oranda vergi ödeyeceğini bilmek durumundadır” dedi.

En Çok Okunanlar

Tuncay Sonel adliyeye kelepçesiz getirildi: 'İnfiale neden oldu'
Tuncay Sonel adliyeye kelepçesiz getirildi: 'İnfiale neden oldu' Gülistan Doku soruşturması kapsamında gözaltına alınan dönemin Tunceli Valisi Tuncay Sonel adliyeye getirildi. Doku ailesinin avukatı Ali Çimen, Sonel'in kelepçesiz bir şekilde adliyeye getirilmesine tepki gösterdi.
Daha önce serbest bırakılmıştı... Saldırganın annesi tutuklandı
Daha önce serbest bırakılmıştı... Saldırganın annesi tutuklandı Kahramanmaraş'ta okula düzenlediği saldırı sonucu 10 kişiyi öldüren İsa Aras Mersinli’nin annesi Pınar Peyman Mersinli tutuklandı. Saldırganın babası Uğur Mersinli de tutuklanmıştı.
Yüreğir Belediye Başkanı görevden uzaklaştırıldı
Yüreğir Belediye Başkanı görevden uzaklaştırıldı İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, Adana Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı'nın "rüşvet vermek" suçundan 5 yıl 3 ay hapis cezası verilmesi üzerine görevden uzlaştırıldığı bildirildi.
Mesele sadece A101 değil sen hâlâ anlamadın mı?
Mesele sadece A101 değil sen hâlâ anlamadın mı? “Örnek bir Anadolu girişimcisi enerjisiyle önce ticari şirketler sonrasında ise sanayi şirketleri kurmuştur.”
Dönemin Tunceli Valisi Tuncay Sonel’in ifadesi ortaya çıktı!
Dönemin Tunceli Valisi Tuncay Sonel’in ifadesi ortaya çıktı! Gülistan Doku soruşturması kapsamında gözaltına alınıp, 5 ayrı madde ile tutuklanması istenen dönemin Tunceli Valisi Tuncay Sonel’in ifadesi ortaya çıktı. Sonel, Gülistan Doku’ya ait SIM kartı, resmi soruşturma makamları yerine koruma polisi Gökhan Ertok’a gönderdiğini kabul etti. İşte ayrıntılar…
Sert yanıt geldi: 'Bu kirli ortaklık halkın iradesinden dönecek!'
Sert yanıt geldi: 'Bu kirli ortaklık halkın iradesinden dönecek!' CHP lideri Özgür Özel'in AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve iktidar için "Onlar Trump ile, Trump'ın desteklediği Netanyahu ile aynı saftalar" demesi AKP'yi kızdırdı. Özel'in söz konusu ifadelerine AKP Sözcüsü Çelik yanıt verirken, CHP Grup Başkanvekili Murat Emir "Boşuna çırpınıyorsunuz; bu kirli ortaklık halkın iradesinden dönecek!" dedi.
Başsavcılıktan 'Başkan Kumbul'un evine saldırı' iddiasına açıklama
Başsavcılıktan 'Başkan Kumbul'un evine saldırı' iddiasına açıklama CHP'den AKP'ye geçtiği için Antalya'da gündemden düşmeyen Serik Belediye Başkanı Kadir Kumbul'a ait müstakil evin, kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişiler tarafından kurşunlandığı öne sürüldü. Söz konusu iddialar sonrası hem Başsavcılıktan, hem de Kumbul'dan açıklama geldi.
Atletico Madrid, Sörloth'un bonservisini belirledi
Atletico Madrid, Sörloth'un bonservisini belirledi Atletico Madrid'in Fenerbahçe'nin de gündeminde olan Alexander Sörloth için 40 milyon Euro istediği ancak transferin 20-25 milyon bandında bitebileceği iddia edildi.
Hemen Reklam Ver
Reklamsız Cumhuriyet
eGazete Giriş
Mesafeli Satış Sözleşmesi Teslimat ve İade Şartları
Gizlilik Politikası Yayın İlkeler İletişim Künye
© Tüm Hakları Saklıdır · 2010
Hemen Reklam Ver
  • Reklamsız Cumhuriyet
  • eGazete Giriş
  • Mesafeli Satış Sözleşmesi
  • Teslimat ve İade Şartları
App Store Google Play
© Tüm Hakları Saklıdır · 2026
Gizlilik Politikası Yayın İlkeler İletişim Künye