Karadeniz'in altın lezzeti: Mıhlama tarifi
Mısır unu, tereyağı ve Trabzon kolot peyniriyle hazırlanan mıhlama, Karadeniz sofralarının vazgeçilmez kahvaltı klasiği. İpeksi dokusu ve uzayan peyniriyle iştah kabartan bu efsane lezzeti evinizde de birebir yakalayabilirsiniz.
Karadeniz mutfağının çözülemeyen bilmecesi: Mıhlama ve kuymak
Karadeniz mutfağının vazgeçilmez lezzetleri arasında yer alan mıhlama ve kuymak, sık sık birbirine karıştırılıyor. Peki, Mıhlama ve kuymak farkı nedir?
Nefis mıhlama tarifi: MasterChef mıhlama nasıl yapılır?
MasterChef 2024 sezonunda şefler tarafından yarışmacılardan istenen Simit Kebabı tarifi merak edildi. Peki, MasterChef mıhlama nasıl yapılır?
Karadeniz mutfak kültürünü anlatan 5 yöresel tarif…
Karadeniz yemekleri kendine has lezzetleriyle Türkiye’nin eşsiz güzelliklerinden biri. Bu güzel coğrafya kendi içinde bölgelere ayrıldığından, her bölgenin de kendine has yemekleri bulunuyor. Peki; Karadeniz yemekleri hakkında ne kadar bilgi sahibisiniz? İşte Karadeniz mutfak kültürünü anlatan 5 yöresel tarif…