Hazırları aratmayacak tam kıvamında pandispanya tarifi...
İster doğum günleri, ister özel davetler için olsun, kendi pastasını hazırlamak isteyenler için pandispanya her zaman mükemmel bir seçenektir. İşte enfes pandispanya tarifi...
Pastanın tarihi ve pastaya dair ilginç bilgiler…
Pasta; doğum günlerinin, kahve molalarının, çay saatlerinin en sevilen, en gösterişli yiyeceği. Önemli günlerde, hayatımızdaki dönüm noktalarında bize eşlik eden tatlı yiyecek. Yani sadece lezzetiyle değil anlamıyla da hayatımızda yer etmiş. Pastanın geçmişi sandığımızdan uzun. İşte; pastanın tarihi ve pastaya dair ilginç bilgiler…
Pandispanya nedir, nasıl yapılır, püf noktaları nelerdir?
Sünger kek olarak da bilinen pandispanya pastacılığın mihenk taşı olarak da ifade edilir. Pandispanya lezzetli bir pasta yapmak için gereken en önemli malzemedir. Pandispanyanın hafif ve nemli olması, krema ve diğer malzemeleri taşıyabilecek kıvamda olması gerekir.