Bakan Uraloğlu açıkladı: Fahiş fiyattan bilet satan otobüs işletmelerine 5,3 milyon lira ceza
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "Fahiş fiyatlı bilet satışı ve usulsüzlükler yapan otobüs işletmecilerine 5 milyon 321 bin 223 lira idari para cezası uygulanmıştır" dedi.
Otogarda silahlı kavga: 2 kişi öldü!
Şanlıurfa'da şehirler arası otobüs terminalinde çıkan silahlı kavgada yaralananlardan biri hayatını kaybetti, olayda ölenlerin sayısı 2'ye yükseldi.
1 ölü 2'si polis 10 yaralı
Şanlıurfa Şehirler Arası Otobüs Terminali’nde, husumetli iki grup arasında borç- alacak nedeniyle döner bıçağı, sopa ve silahların kullanıldığı kavgada Halil Deveci (43) yaşamını yitirdi, 2'si polis 10 kişi yaralandı. Yolcuların korkuya kapıldığı kavga, güvenlik kameralarına yansıdı.
Otogarlarda 'seçim' yoğunluğu: Ek seferler açıldı
14 Mayıs’ta yapılacak seçimler için otogarlarda hareketlilik başladı. Yaşanan yoğunluk nedeniyle firma sahipleri ek sefer koyduklarını belirtti.
Otobüs şoförü yolcuları tehdit etti
Kurban Bayramı’nın son günü yoğun trafikte yola çıkmaya hazırlanan yolcular, Kamil Koç otobüs firması tarafından usulsüzlüklerle dolu bir otobüs ile yola çıkmaya zorlandı. Başka bir firmaya ait otobüse binmek istemeyen yolcular trafik polisine haber verirken otobüs şoförü yolcuları “Bu otobüs Tayyip babanın mülteci otobüsü hiçbir şey yapamazsınız” diyerek tehdit etti. Tehdit savuran şoförün saatlerdir ikinci şoför olmadan tek başına yolculuk yaptığı öğrenildi.