Gelecek Partisi'nden itiraf: 'Allah affetsin, kandırıldık'
CHP listesinden Gelecek Partili olarak seçilen ancak AKP'ye geçen Serap Yazıcı Özbudun'a yönelik tepkiler sürerken bir açıklama da Gelecek Partisi'nden geldi.
AKP'li Özbudun: Ben CHP'li seçmenden destek alırken bu desteği CHP'li olarak almadım
AKP Antalya Milletvekili Serap Yazıcı Özbudun, "Ben CHP'li seçmenden destek alırken bu desteği CHP'li olarak almadım. Altılı masanın bir parçasıydık ve o ittifakın bir üyesi olarak aday gösterildim ve orada gece gündüz CHP'li adaylardan da daha çok alın teri dökerek çalıştım. Aldığım oylar alın terimle aldığım oylardır" dedi.
AKP'li Serap Yazıcı Özbudun eleştirilere yanıt verdi
CHP’li 61 milletvekilinin dokunulmazlığının kaldırılmasını içeren 240 fezlekeden oluşan tezkerenin TBMM'ye sunulduğu ortaya çıktı. Gökhan Günaydın'ın paylaştığı belgede CHP listelerinden seçilen ancak AKP'ye geçen Serap Yazıcı Özbudun'un imzasının bulunması tepki çekti.