Cumhuriyet
Gündem Yazarlar Siyaset Ekonomi Dünya Spor Yaşam Cumhuriyet TV Reklamsız Cumhuriyet Cumhuriyete Özel
Cumhuriyet'in Egesi Kültür Sanat Gurme Yerel Gündem Eğitim Dünya Kupası Sürdürülebilirlik eGazete Resmi İlanlar
Gündem Yazarlar Siyaset Ekonomi Dünya Spor Yaşam Cumhuriyet TV Reklamsız Cumhuriyet Cumhuriyete Özel
Cumhuriyet Daily
Cumhuriyet TV
Cumhuriyet'in' Egesi
Cumhuriyet Kitap
Cumhuriyet Pazar
Pazar Yazıları
Gurme
Keşfet
Bütün Cumhuriyet arşivi her yerde ve her an yanınızda! İster telefondan, ister bilgisayardan.
  • Cumhuriyet Arşiv
  • 1930 Yılından Bugüne
  • 5.485.115+ Haber Kupürü
App Store Google Play
50 BİN +
İndirme
Size En
Uygun Paketi
Seçin
4.5
değerlendirme
Abonelik
Seçeneklerini
İnceleyin
Edebiyatın ve Kültürün Nabzı

Kitap dünyasına açılan kapınızı aralayın! En sevdiğiniz kitapları indirimli fiyatlarla keşfedin ve hayal gücünüzü genişletin.

İncele

Menü

Giriş Yap Kayıt Ol
eGazete Giriş
Okuma Listem
Gündem
Yazarlar
Çizerler
Resmi İlanlar
Siyaset
Ekonomi
Dünya
Spor
Yaşam
Cumhuriyet'in Egesi
Kültür Sanat
Cumhuriyet Pazar
Sürdürülebilirlik
Cumhuriyet Kitap
Gurme
Sağlık
Bilim ve Teknoloji
Moda
Eğitim
Gezi
Çevre
Otomotiv
İş Dünyası
Astroloji
Hava Durumu
Namaz Vakitleri
Cumhuriyet
Cumhuriyete Özel Giriş Yap
Cumhuriyet Daily Cumhuriyet TV Cumhuriyet'in Egesi Cumhuriyet Kitap Cumhuriyet Pazar Pazar Yazıları Gurme Keşfet
eGazete Giriş
Okuma Listem
Gündem
Yazarlar
Çizerler
Siyaset
Ekonomi
Dünya
Spor
Yaşam
Cumhuriyet'in Egesi
Kültür Sanat
Cumhuriyet Kitap
Moda
Cumhuriyet Pazar
Gurme
Bilim ve Teknoloji
İş Dünyası
Haberler Sümeyye Erdoğan Bayraktar
Erdoğan 9'uncu kez dede oldu Erdoğan 9'uncu kez dede oldu AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 9'uncu torunu dünyaya geldi.
Vergi rekortmeni olmuştu Vergi rekortmeni olmuştu AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın damadı Selçuk Bayraktar ile eşi Sümeyye Erdoğan Bayraktar'ın kurucusu olduğu Kültür ve Medeniyet Vakfı'nın kuruluşuna ilişkin ilan Resmi Gazete'de yayımlandı. Selçuk Bayraktar, 2022 senesinin vergi rekortmeni olmuştu.
Erbaş'a tavır Erbaş'a tavır Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’la gerilim yaşayan genel müdür Sedide Akbulut, KADEM Yönetim Kurulu toplantısını Diyanet’teki makamında yaptı. Toplantıya Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kızı Sümeyye Erdoğan Bayraktar da katıldı.
'İmam hatipli' ayrıntısı 'İmam hatipli' ayrıntısı Cumhurbaşkanı Erdoğan, 11 bakanlıkta toplam 145 makama yeni atama yaptı. Koltukların çoğunu AKP’den aday olup seçilemeyenler ile danışmanlar, çift maaşlı bürokratlar, yakın çalışma arkadaşları kaptı. Birçok bürokratın imam hatip mezunu olması da dikkat çekti. 14 bürokrat ise görevden alındı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’na müdür olarak atanan İlhan Esen’in, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nda çalışan eşi Ulviye Esen, “Çok emek verdin, çok şükür” mesajını paylaştı. Valiler kararnamesiyle merkeze çekilen Okay Memiş bir gün sonra AFAD başkanı olarak atandı.
Recep Tayyip Erdoğan Vakfı neden kuruldu? Recep Tayyip Erdoğan Vakfı yönetim kurulu üyeleri kim? Recep Tayyip Erdoğan Vakfı neden kuruldu? Recep Tayyip Erdoğan Vakfı yönetim kurulu üyeleri kim? Recep Tayyip Erdoğan Vakfı kuruldu. Recep Tayyip Erdoğan Vakfı neden kuruldu? Recep Tayyip Erdoğan Vakfı yönetim kurulu üyeleri kim?
'AKP'nin papatyaları' davası...  Abdurrahman Dilipak 'iletişim kazası' dedi 'AKP'nin papatyaları' davası... Abdurrahman Dilipak 'iletişim kazası' dedi Gazeteci yazar Abdurrahman Dilipak, İstanbul Sözleşmesi'ni konu aldığı 'AKP'nin papatyaları' başlıklı yazısı nedeniyle AKP ve KADEM tarafından kendisine açılan davada 'olayın bir iletişim kazası' olduğunu söyledi. KADEM avukatı ise yazıın doğrudan kendilerini hedef aldığını belirtirken "sanıktan yazı içeriği nedeniyle ayrıca özür de beklemekteyim" dedi. Dava esas hakkındaki mütalaanın hazırlanması amacıyla duruşmayı ertelendi.
Şirketler birleşti Şirketler birleşti Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kardeşi Mustafa Erdoğan ve eniştesi Ziya İlgen’in sahibi olduğu Tuzla Tanker İşletmeciliği Anonim Şirketi, Sümeyye, Esra ve Bilal Erdoğan’ın ortağı olduğu BMZ Group şirketine devredildi.
Çay Saati’nde zam yağmuru Çay Saati’nde zam yağmuru Bilal ve Sümeyye Erdoğan Bayraktar’ın sahibi olduğu Çay Saati’nde küçük çaya 6 ayda yüzde 38 zam yapıldı. Salataya ise yüzde 66 zam geldi. Haziran-ekim döneminde enflasyon ise TÜİK’e göre yüzde 16, ENAG’a göre ise yüzde 36 arttı.
Sümeyye Erdoğan'dan AKP'nin teklifine destek: 'Her gün yeni bir iş başvurusu, başörtüsü sebebiyle reddediliyor' Sümeyye Erdoğan'dan AKP'nin teklifine destek: 'Her gün yeni bir iş başvurusu, başörtüsü sebebiyle reddediliyor' AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan Bayraktar, "Her gün yeni bir iş başvurusu, başörtüsü sebebiyle reddediliyor" iddiasında bulundu, AKP'nin teklifi için "Anayasal bir güvence tabii ki başörtülüler için faydalı olacaktır" dedi.

En Çok Okunanlar

Bilgi Üniversitesi neden kapandı?
Bilgi Üniversitesi neden kapandı? Bilgi Üniversitesi'nin faaliyet izni Resmi Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararı ile kaldırıldı. Bilgi Üniversitesi neden kapandı? Bilgi Üniversitesi'nin sahibi kim? Bilgi Üniversitesi öğrencilerine ne olacak?
Kemal Kılıçdaroğlu üç ismi azletti
Kemal Kılıçdaroğlu üç ismi azletti Son dakika haberi... CHP’de mahkemeyle göreve getirilen Kemal Kılıçdaroğlu’nun ilk hamlesi, partinin üç avukatını görevden almak oldu. Kılıçdaroğlu, CHP Genel Merkezi avukatları Çağlar Çağlayan, Mehmetcan Keysan ve Hazar Kardaş'ı azletti. Karara ilişkin Cumhuriyet'e konuşan Çağlar Çağlayan, sabah saat 08.30 itibarıyla görevden alındığının kendisine tebliğ edildiğini söyledi.
SGK uzmanı İsa Karakaş'tan temmuz zammı için yeni tahmin
SGK uzmanı İsa Karakaş'tan temmuz zammı için yeni tahmin Memur ve emekli maaş zammı için mayıs ve haziran enflasyon verileri beklenirken, zam oranlarına ilişkin yeni tahminler gündeme geldi. Sosyal Güvenlik Başuzmanı İsa Karakaş, nisan ayı enflasyonunun beklentileri yukarı çektiğini belirterek temmuz zammına ilişkin dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu.
Kılıçdaroğlu ile yaptığı görüşmeyi anlattı: 'Sokağı görüyor musun?'
Kılıçdaroğlu ile yaptığı görüşmeyi anlattı: 'Sokağı görüyor musun?' CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin genel merkezinde toplanan kalabalığa seslendi. Özel, burada yaptığı açıklamada, "CHP milletin partisidir. Atanmış kayyumlar bu partiyi yönetemezler. CHP'yi AKP'nin butlan kolları yönetemez, yönettirmeyiz" ifadelerini kullandı. Özel, Kılıçdaroğlu ile yaptığı görüşmeyi de anlattı.
'Serum kullandı...'
'Serum kullandı...' Kemal Kılıçdaroğlu'nun Basın Danışmanı Atakan Sönmez, mutlak butlan kararı sonrası Kılıçdaroğlu'nun genel başkanlık görevine başladığını söyledi. Sönmez, Kılıçdaroğlu'nun sağlık durumuna ilişkin de konuştu.
YSK, 'mutlak butlan' için toplanıyor
YSK, 'mutlak butlan' için toplanıyor YSK, CHP'nin 'mutlak butlan' kararına yaptığı itiraz başvurusunun ardından bugün itirazı görüşerek karara bağlaması bekleniyor.
Özgür Özel ile Kemal Kılıçdaroğlu telefonda görüştü
Özgür Özel ile Kemal Kılıçdaroğlu telefonda görüştü Son dakika haberi... CHP Genel Başkanı Özgür Özel, mutlak butlan kararı sonrası bugün Kemal Kılıçdaroğlu ile telefonda görüştü.
Türkan Şoray'ın kızı gözaltına alındı
Türkan Şoray'ın kızı gözaltına alındı Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından ünlü isimlere yönelik yürütülen uyuşturucu soruşturmasında yeni bir operasyon dalgası başlatıldı. Yağmur Ünal, Eren Kesimer ve Semiha Bezek'in gözaltına alındığı öğrenildi.
Hemen Reklam Ver
Reklamsız Cumhuriyet
eGazete Giriş
Mesafeli Satış Sözleşmesi Teslimat ve İade Şartları
Gizlilik Politikası Yayın İlkeler İletişim Künye
© Tüm Hakları Saklıdır · 2010
Hemen Reklam Ver
  • Reklamsız Cumhuriyet
  • eGazete Giriş
  • Mesafeli Satış Sözleşmesi
  • Teslimat ve İade Şartları
App Store Google Play
© Tüm Hakları Saklıdır · 2026
Gizlilik Politikası Yayın İlkeler İletişim Künye