Cumhuriyet
Gündem Yazarlar Siyaset Ekonomi Dünya Spor Yaşam Cumhuriyet TV Reklamsız Cumhuriyet Cumhuriyete Özel
11°C Kapalı İstanbul
Cumhuriyet'in Egesi Kültür Sanat Gurme Yerel Gündem Eğitim Bilim ve Teknoloji Sürdürülebilirlik eGazete Resmi İlanlar
Dolar 44,26
Euro 50,58
Sterlin 58,46
Bitcoin 4.841.076,34
Gram Altın 7.135,84
Gündem Yazarlar Siyaset Ekonomi Dünya Spor Yaşam Cumhuriyet TV Reklamsız Cumhuriyet Cumhuriyete Özel
Cumhuriyet Daily
Cumhuriyet TV
Cumhuriyet'in' Egesi
Cumhuriyet Kitap
Cumhuriyet Pazar
Pazar Yazıları
Gurme
Keşfet
Bütün Cumhuriyet arşivi her yerde ve her an yanınızda! İster telefondan, ister bilgisayardan.
  • Cumhuriyet Arşiv
  • 1930 Yılından Bugüne
  • 5.485.115+ Haber Kupürü
App Store Google Play
50 BİN +
İndirme
Size En
Uygun Paketi
Seçin
4.5
değerlendirme
Abonelik
Seçeneklerini
İnceleyin
Edebiyatın ve Kültürün Nabzı

Kitap dünyasına açılan kapınızı aralayın! En sevdiğiniz kitapları indirimli fiyatlarla keşfedin ve hayal gücünüzü genişletin.

İncele

Menü

Giriş Yap Kayıt Ol
eGazete Giriş
Okuma Listem
Gündem
Yazarlar
Çizerler
Resmi İlanlar
Siyaset
Ekonomi
Dünya
Spor
Yaşam
Cumhuriyet'in Egesi
Kültür Sanat
Cumhuriyet Pazar
Sürdürülebilirlik
Cumhuriyet Kitap
Gurme
Sağlık
Bilim ve Teknoloji
Moda
Eğitim
Gezi
Çevre
Otomotiv
İş Dünyası
Astroloji
Hava Durumu
Namaz Vakitleri
Cumhuriyet
Cumhuriyete Özel Giriş Yap
Cumhuriyet Daily Cumhuriyet TV Cumhuriyet'in Egesi Cumhuriyet Kitap Cumhuriyet Pazar Pazar Yazıları Gurme Keşfet
eGazete Giriş
Okuma Listem
Gündem
Yazarlar
Çizerler
Siyaset
Ekonomi
Dünya
Spor
Yaşam
Cumhuriyet'in Egesi
Kültür Sanat
Cumhuriyet Kitap
Moda
Cumhuriyet Pazar
Gurme
Bilim ve Teknoloji
İş Dünyası
Haberler Türkiye Seyahat Acentaları Birliği
TÜRSAB Başkanı uyardı... TÜRSAB Başkanı uyardı... Firuz Bağlıkaya: Turizmde ürün çeşitlemesine gidilmesi gerekiyor. Sahillerimiz otellerimiz çok güzel ama eğlence yok. Körfez sermayesi Akdeniz’e çok devasa yatırımlar yapıyorlar. Rakiplerin artması bizim için tehlike.
Turizm sektörünü iç pazarı kaybetme korkusu sardı Turizm sektörünü iç pazarı kaybetme korkusu sardı Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Başkanı Firuz Bağlıkaya, iç pazarda fiyatların makul seviyelere inmesi halinde daha çok vatandaşın yurt içinde tatile çıkma imkanı yakalayacağını söylemesinin ardından turizm sektörü temsilcilerinden destek açıklaması geldi. Sanitas SPA & Wellness kurucu ortağı, turizm acentesi MeduluxHealth&Travel’ın sahibi ve Türkiye Genç İş İnsanları Derneği Başkan Yardımcısı Şebnem Akman Balta, İç pazarı yeniden kazanmak için otellerin acilen indirim yapması gerektiğini söylüyor. Balta, aksi taktirde iç pazarı Akdeniz çanağındaki diğer ülkelere kaybedeceğimize dikkat çekiyor.
TÜRSAB’dan turizmcilere ‘indirim’ çağrısı TÜRSAB’dan turizmcilere ‘indirim’ çağrısı TÜRSAB Başkanı Firuz Bağlıkaya, iç pazarda fiyatların makul seviyelere inmesi halinde daha çok yurttaşın yurt içinde tatile çıkma imkanı yakalayacağını belirterek, "Konaklama sektörünün bu durumu dikkate alması önemli. Bu bakımdan otellerimizi iç pazara yönelik yeni indirimlere, vatandaşlarımızı da seyahat acentelerimiz üzerinden tatillerini organize etmeye davet ediyoruz" dedi.
TÜRSAB Başkanı açıkladı! Schengen krizi büyüyor: Her iki kişiden biri alamıyor TÜRSAB Başkanı açıkladı! Schengen krizi büyüyor: Her iki kişiden biri alamıyor TÜRSAB Başkanı Firuz Bağlıkaya, vize müracaatları konusunda sistemli bir engelleme olduğunu belirterek, "Bu engellemelerin yanında vizeye müracaat etmiş olan vatandaşlarımıza verilen ret oranları da çok yükselmiş durumda. 2022 yılında ret verilen vize müracaat oranı yüzde 15'in üzerinde iken, 2023'te bu oran yüzde 50 civarına yükseldi" dedi.
'Rezervasyonlar düşüyor' 'Rezervasyonlar düşüyor' Bu yıla büyük umutla giren turizm sektörü yıkıcı deprem felaketinin yaralarını henüz saramazken Türkiye’nin en önemli turizm pazarlarından Rusya’dan gelen turist sayısı ve rezervasyonları da düşmeye başladı. Erken rezervasyon alışkanlığını yeni edinen yerli turist ise hem ekonomideki derin kriz ve eriyen gelirlerin de etkisiyle son dakikacı oldu. Seçim sonrası nasıl bir ekonomik ortam olacağı ve döviz kurunun geleceği seviye ise yerli turistin tatil kararını etkileyecek.
Turizmde rakipler atakta Turizmde rakipler atakta Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Başkanı Firuz Bağlıkaya, geçen yıl 44.5 milyon yabancı ziyaretçi ağırlayan Türkiye’nin, pandemi etkilerinin ortadan kalkmasıyla birlikte yeniden yarışa katılan rakiplerine karşı zorlu bir mücadele vereceğine dikkat çekti.

En Çok Okunanlar

'Hayatta olması durumunda...'
'Hayatta olması durumunda...' İran Devrim Muhafızları, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'yu öldürmeye yönelik saldırılara kararlılıkla devam edeceklerini açıkladı.
İsrail’in merkezine doğrudan isabet
İsrail’in merkezine doğrudan isabet İsrail'in Yedioth Ahronoth gazetesi, Tel Aviv yakınlarındaki Nes Ziona ve Lod'da farklı noktalara İran'dan atılan çok başlıklı füzenin parçalarının isabet ettiğini kaydetti.
AKP'li Özlem Çerçioğlu yargıya taşıyor
AKP'li Özlem Çerçioğlu yargıya taşıyor AKP'li Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun Cumhurbaşkanlığı Aday Ofisi (CAO) Genel Koordinatörü ve CHP Aydın Milletvekili Bülent Tezcan hakkında suç duyurusunda bulunacağı öğrenildi.
İsrail Başbakanlık Ofisi: Netanyahu'nun öldürüldüğü iddiaları yalan
İsrail Başbakanlık Ofisi: Netanyahu'nun öldürüldüğü iddiaları yalan İsrail Başbakanlık Ofisi, Başbakan Binyamin Netanyahu’nun İran’ın misilleme saldırısında öldürüldüğüne ilişkin sosyal medyada yayılan iddiaları yalanladı.
İBB Davası sürerken MHP'li Yıldız'dan çok konuşulacak yorum
İBB Davası sürerken MHP'li Yıldız'dan çok konuşulacak yorum MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız ceza davalarına ilişkin yapmış olduğu açıklamada "Delilsiz ispat maddi vakıaya uygun olsa bile zan ve tahminden ibarettir" dedi. Yıldız'ın açıklamasının, İBB Davası'nın devam ettiği şu günlerde gelmesi dikkat çekti.
14 il için kuvvetli yağış uyarısı
14 il için kuvvetli yağış uyarısı Doğu Akdeniz, Güneydoğu Anadolu ile Doğu Anadolu'nun iç kesimlerinde gece saatlerinden itibaren beklenen kuvvetli yağış nedeniyle 14 il için sarı kodlu uyarıda bulunuldu. İçişleri Bakanlığı'ndan da yurdun bazı kesimlerinde bugün ve yarın etkili olacak sağanak ve fırtına nedeniyle meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı açıklama yapıldı.
Bahçeli'nin mesajında dikkat çeken 'cemaat' ayrıntısı
Bahçeli'nin mesajında dikkat çeken 'cemaat' ayrıntısı MHP lideri Devlet Bahçeli, Ortadoğu'da süren ABD/İsrail-İran savaşına ilişkin "Devlet zayıfladıkça cemaatler büyür; cemaatler büyüdükçe dış nüfuz kolaylaşır, dış nüfuz yerleştikçe milli egemenlik aşınır" değerlendirmesini yaptı. Bahçeli'nin o sözlerine, sosyal medyadan da yorum gecikmedi.
Ağzını, ellerini ve ayaklarını bağlayıp işkence ettiler!
Ağzını, ellerini ve ayaklarını bağlayıp işkence ettiler! Fatih'te bir çocuğun ellerini ayaklarını ve ağzını bantlayıp o anları kameraya alan 7 şüpheli, görüntülerin sosyal medyada paylaşılmasının ardından polis tarafından yakalandı. Şüphelilerden birinin üzerinden bir miktar uyuşturucu ele geçirilirken, zanlıların emniyetteki işlemlerinin ardından 'hürriyeti yoksun kılma' ve 'kasten yaralama' suçlarından adliyeye sevk edileceği öğrenildi.
Hemen Reklam Ver
Reklamsız Cumhuriyet
eGazete Giriş
Mesafeli Satış Sözleşmesi Teslimat ve İade Şartları
Gizlilik Politikası Yayın İlkeler İletişim Künye
© Tüm Hakları Saklıdır · 2010
Hemen Reklam Ver
  • Reklamsız Cumhuriyet
  • eGazete Giriş
  • Mesafeli Satış Sözleşmesi
  • Teslimat ve İade Şartları
App Store Google Play
© Tüm Hakları Saklıdır · 2026
Gizlilik Politikası Yayın İlkeler İletişim Künye