Cumhuriyet
Gündem Yazarlar Siyaset Ekonomi Dünya Spor Yaşam Cumhuriyet TV Reklamsız Cumhuriyet Cumhuriyete Özel
29°C Açık İstanbul
Cumhuriyet'in Egesi Kültür Sanat Gurme Yerel Gündem Eğitim Bilim ve Teknoloji Sürdürülebilirlik eGazete Resmi İlanlar
Dolar 41,27
Euro 48,49
Sterlin 55,62
Bitcoin 4.841.076,34
Gram Altın 5.746,55
Gündem Yazarlar Siyaset Ekonomi Dünya Spor Yaşam Cumhuriyet TV Reklamsız Cumhuriyet Cumhuriyete Özel
Cumhuriyet Daily
Cumhuriyet TV
Cumhuriyet'in' Egesi
Cumhuriyet Kitap
Cumhuriyet Pazar
Pazar Yazıları
Gurme
Keşfet
Bütün Cumhuriyet arşivi her yerde ve her an yanınızda! İster telefondan, ister bilgisayardan.
  • Cumhuriyet Arşiv
  • 1930 Yılından Bugüne
  • 5.485.115+ Haber Kupürü
App Store Google Play
50 BİN +
İndirme
Size En
Uygun Paketi
Seçin
4.5
değerlendirme
Abonelik
Seçeneklerini
İnceleyin
Edebiyatın ve Kültürün Nabzı

Kitap dünyasına açılan kapınızı aralayın! En sevdiğiniz kitapları indirimli fiyatlarla keşfedin ve hayal gücünüzü genişletin.

İncele

Menü

Giriş Yap Kayıt Ol
eGazete Giriş
Okuma Listem
Gündem
Yazarlar
Çizerler
Resmi İlanlar
Siyaset
Ekonomi
Dünya
Spor
Yaşam
Cumhuriyet'in Egesi
Kültür Sanat
Cumhuriyet Pazar
Sürdürülebilirlik
Cumhuriyet Kitap
Gurme
Sağlık
Bilim ve Teknoloji
Moda
Eğitim
Gezi
Çevre
Otomotiv
İş Dünyası
Astroloji
Hava Durumu
Namaz Vakitleri
Cumhuriyet
Cumhuriyete Özel Giriş Yap
Cumhuriyet Daily Cumhuriyet TV Cumhuriyet'in Egesi Cumhuriyet Kitap Cumhuriyet Pazar Pazar Yazıları Gurme Keşfet
eGazete Giriş
Okuma Listem
Gündem
Yazarlar
Çizerler
Siyaset
Ekonomi
Dünya
Spor
Yaşam
Cumhuriyet'in Egesi
Kültür Sanat
Cumhuriyet Kitap
Moda
Cumhuriyet Pazar
Gurme
Bilim ve Teknoloji
İş Dünyası
Haberler Türkiye Seyahat Acentaları Birliği
TÜRSAB Başkanı uyardı... TÜRSAB Başkanı uyardı... Firuz Bağlıkaya: Turizmde ürün çeşitlemesine gidilmesi gerekiyor. Sahillerimiz otellerimiz çok güzel ama eğlence yok. Körfez sermayesi Akdeniz’e çok devasa yatırımlar yapıyorlar. Rakiplerin artması bizim için tehlike.
Turizm sektörünü iç pazarı kaybetme korkusu sardı Turizm sektörünü iç pazarı kaybetme korkusu sardı Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Başkanı Firuz Bağlıkaya, iç pazarda fiyatların makul seviyelere inmesi halinde daha çok vatandaşın yurt içinde tatile çıkma imkanı yakalayacağını söylemesinin ardından turizm sektörü temsilcilerinden destek açıklaması geldi. Sanitas SPA & Wellness kurucu ortağı, turizm acentesi MeduluxHealth&Travel’ın sahibi ve Türkiye Genç İş İnsanları Derneği Başkan Yardımcısı Şebnem Akman Balta, İç pazarı yeniden kazanmak için otellerin acilen indirim yapması gerektiğini söylüyor. Balta, aksi taktirde iç pazarı Akdeniz çanağındaki diğer ülkelere kaybedeceğimize dikkat çekiyor.
TÜRSAB’dan turizmcilere ‘indirim’ çağrısı TÜRSAB’dan turizmcilere ‘indirim’ çağrısı TÜRSAB Başkanı Firuz Bağlıkaya, iç pazarda fiyatların makul seviyelere inmesi halinde daha çok yurttaşın yurt içinde tatile çıkma imkanı yakalayacağını belirterek, "Konaklama sektörünün bu durumu dikkate alması önemli. Bu bakımdan otellerimizi iç pazara yönelik yeni indirimlere, vatandaşlarımızı da seyahat acentelerimiz üzerinden tatillerini organize etmeye davet ediyoruz" dedi.
TÜRSAB Başkanı açıkladı! Schengen krizi büyüyor: Her iki kişiden biri alamıyor TÜRSAB Başkanı açıkladı! Schengen krizi büyüyor: Her iki kişiden biri alamıyor TÜRSAB Başkanı Firuz Bağlıkaya, vize müracaatları konusunda sistemli bir engelleme olduğunu belirterek, "Bu engellemelerin yanında vizeye müracaat etmiş olan vatandaşlarımıza verilen ret oranları da çok yükselmiş durumda. 2022 yılında ret verilen vize müracaat oranı yüzde 15'in üzerinde iken, 2023'te bu oran yüzde 50 civarına yükseldi" dedi.
'Rezervasyonlar düşüyor' 'Rezervasyonlar düşüyor' Bu yıla büyük umutla giren turizm sektörü yıkıcı deprem felaketinin yaralarını henüz saramazken Türkiye’nin en önemli turizm pazarlarından Rusya’dan gelen turist sayısı ve rezervasyonları da düşmeye başladı. Erken rezervasyon alışkanlığını yeni edinen yerli turist ise hem ekonomideki derin kriz ve eriyen gelirlerin de etkisiyle son dakikacı oldu. Seçim sonrası nasıl bir ekonomik ortam olacağı ve döviz kurunun geleceği seviye ise yerli turistin tatil kararını etkileyecek.
Turizmde rakipler atakta Turizmde rakipler atakta Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Başkanı Firuz Bağlıkaya, geçen yıl 44.5 milyon yabancı ziyaretçi ağırlayan Türkiye’nin, pandemi etkilerinin ortadan kalkmasıyla birlikte yeniden yarışa katılan rakiplerine karşı zorlu bir mücadele vereceğine dikkat çekti.

En Çok Okunanlar

Otoyolda facia: Çok sayıda ölü ve yaralı var
Otoyolda facia: Çok sayıda ölü ve yaralı var Osmanıye'nin Bahçe ilçesinde yolcu otobüsünün aynı yönde seyreden TIR'a çarptığı kazada 7 kişi hayatını kaybetti, çok sayıda kişi de yaralandı.
Sosyal medyada gündem olmuştu... Düğünlerinde söyledikleri şarkı başlarına iş açtı!
Sosyal medyada gündem olmuştu... Düğünlerinde söyledikleri şarkı başlarına iş açtı! İzmirli çiftin düğünlerinde seslendirdikleri 'Ne Bilsin Eller' şarkısı sosyal medyada viral olunca, eserin sahibi Ankaralı Coşkun uzlaşma için 300 bin lira talep ederek dava açtı. Başkaya çifti, hiçbir maddi kazanç sağlamadıklarını belirterek sanatçıya davayı geri çekmesi ve şarkıyı birlikte söyleme çağrısında bulundu.
Ünlü spikerler serbest bırakıldı!
Ünlü spikerler serbest bırakıldı! İstanbul'da uyuşturucu soruşturması kapsamında spikerler Meltem Acet, Ela Rümeysa Cebeci ve Hande Sarıoğlu, adliyedeki ifadelerinin ardından Adli Tıp Kurumu'na sevk edildi. Üç spiker, ifadeleri ve alınan kan örnekleri ardından serbest bırakıldı.
'Birlik ve beraberlik içinde geleceğe yürüyoruz'
'Birlik ve beraberlik içinde geleceğe yürüyoruz' Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, beraberindeki heyetle 39. Olağan Kurultay sonrasında Anıtkabir’i ziyaret etti. Özel, Anıtkabir Özel Defteri'ne "Kurultayımızda yenilenen parti programımız, güncellenen tüzüğümüz ve yeni kadrolarımızla birlik ve beraberlik içinde geleceğe yürüyoruz" diye yazdı.
Gericiler istedi, iki isim tutuklandı
Gericiler istedi, iki isim tutuklandı Şişli'de İstanbul Lütfi Kırdar Kongre Merkezi'nde sergilenen bir heykelin gerici çevrelerce hedef gösterilmesi üzerine, heykeli yapan ve sergileyenler "halkı kin ve düşmanlığa sevk ettikleri" gerekçesiyle gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Murat Katfar (45) ile Asil Efe Işın (34), çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
Hacıosmanoğlu: Bunlar köpeksiz köy bulmuşlar
Hacıosmanoğlu: Bunlar köpeksiz köy bulmuşlar TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Galatasaray - Samsunspor maçının ardından ilk kez konuştu. Dünya Kupası kura çekimi için ABD'de bulunan Hacıosmanoğlu, "Bunlar köpeksiz köy bulmuşlar çomaksız dolaşıyorlar. Bunun başka bir açıklaması yok" dedi.
DEM'li ismin o sözleri yandaşın Ankara şefini kızdırdı
DEM'li ismin o sözleri yandaşın Ankara şefini kızdırdı AKP'nin "Terörsüz Türkiye" sürecini iktidar kaygısı ve seçim hesabıyla yürüttüğünü söyleyen DEM Parti Grup Başkanvekili Gülistan Koçyiğit'e AKP'ye yakın Sabah yazarı Okan Müderrisoğlu'ndan sert bir tepki geldi.
Dilek İmamoğlu'ndan TRT açıklaması
Dilek İmamoğlu'ndan TRT açıklaması Tutuklu Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu'nun eşi Dilek Kaya İmamoğlu, "Mahkeme süreci TRT’den canlı yayınlanana kadar susmayacağız!" açıklamasında bulundu.
Hemen Reklam Ver
Reklamsız Cumhuriyet
eGazete Giriş
Mesafeli Satış Sözleşmesi Teslimat ve İade Şartları
Gizlilik Politikası Yayın İlkeler İletişim Künye
© Tüm Hakları Saklıdır · 2010
Hemen Reklam Ver
  • Reklamsız Cumhuriyet
  • eGazete Giriş
  • Mesafeli Satış Sözleşmesi
  • Teslimat ve İade Şartları
App Store Google Play
© Tüm Hakları Saklıdır · 2025
Gizlilik Politikası Yayın İlkeler İletişim Künye