Balık nasıl yenir? Balık yerken vitaminleri artırmanın yolları...
Uskumru, sardalya, istavrit, palamut, lüfer, kefal, hamsi ve daha niceleri… Eylül ayında sezonun açılmasıyla beraber tezgahlarda çokça görmeye başladığımız, ancak tüketim olarak yetersiz kalan bir besin olan balık, birçok yöntemle daha lezzetli ve daha sağlıklı hâlde tüketilebilir...
Yaza özel salatalar! Pratik ve doyurucu 10 salata tarifi…
Yaz sıcaklarında beslenme tercihleri ister istemez biraz değişiyor. Genellikle ana yemeklerin eşlikçilerinden olan salatalar, havalar ısındığında hafif beslenmeyi tercih eden kişiler için cazip birer ana öğüne dönüşüyor. Rokasından kıvırcığına, fesleğeninden kuzukulağına, salatalığından domatesine… Her biri kendine has tadı, rengi ve aromasıyla yaz sofralarının vazgeçilmezleri arasında….