Cumhuriyet
Gündem Yazarlar Siyaset Ekonomi Dünya Spor Yaşam Cumhuriyet TV Reklamsız Cumhuriyet Cumhuriyete Özel
Cumhuriyet'in Egesi Kültür Sanat Gurme Yerel Gündem Eğitim Bilim ve Teknoloji Sürdürülebilirlik eGazete Resmi İlanlar
Gündem Yazarlar Siyaset Ekonomi Dünya Spor Yaşam Cumhuriyet TV Reklamsız Cumhuriyet Cumhuriyete Özel
Cumhuriyet Daily
Cumhuriyet TV
Cumhuriyet'in' Egesi
Cumhuriyet Kitap
Cumhuriyet Pazar
Pazar Yazıları
Gurme
Keşfet
Bütün Cumhuriyet arşivi her yerde ve her an yanınızda! İster telefondan, ister bilgisayardan.
  • Cumhuriyet Arşiv
  • 1930 Yılından Bugüne
  • 5.485.115+ Haber Kupürü
App Store Google Play
50 BİN +
İndirme
Size En
Uygun Paketi
Seçin
4.5
değerlendirme
Abonelik
Seçeneklerini
İnceleyin
Edebiyatın ve Kültürün Nabzı

Kitap dünyasına açılan kapınızı aralayın! En sevdiğiniz kitapları indirimli fiyatlarla keşfedin ve hayal gücünüzü genişletin.

İncele

Menü

Giriş Yap Kayıt Ol
eGazete Giriş
Okuma Listem
Gündem
Yazarlar
Çizerler
Resmi İlanlar
Siyaset
Ekonomi
Dünya
Spor
Yaşam
Cumhuriyet'in Egesi
Kültür Sanat
Cumhuriyet Pazar
Sürdürülebilirlik
Cumhuriyet Kitap
Gurme
Sağlık
Bilim ve Teknoloji
Moda
Eğitim
Gezi
Çevre
Otomotiv
İş Dünyası
Astroloji
Hava Durumu
Namaz Vakitleri
Cumhuriyet
Cumhuriyete Özel Giriş Yap
Cumhuriyet Daily Cumhuriyet TV Cumhuriyet'in Egesi Cumhuriyet Kitap Cumhuriyet Pazar Pazar Yazıları Gurme Keşfet
eGazete Giriş
Okuma Listem
Gündem
Yazarlar
Çizerler
Siyaset
Ekonomi
Dünya
Spor
Yaşam
Cumhuriyet'in Egesi
Kültür Sanat
Cumhuriyet Kitap
Moda
Cumhuriyet Pazar
Gurme
Bilim ve Teknoloji
İş Dünyası
Haberler yurt dışı ilçe seçim kurulu
Yurtdışında kullanılan oyların tamamı Ankara'ya getirildi Yurtdışında kullanılan oyların tamamı Ankara'ya getirildi Cumhurbaşkanı Seçimi 2'nci Tur'u kapsamında yurtdışı temsilciliklerde kullanılan 1 milyon 783 bin 107 oyun tamamı Ankara'ya ulaştı. Gümrük kapılarında oy verme işlemleri ise yurt içinde olduğu gibi 28 Mayıs saat 17.00'ye kadar devam edecek.
Yurtdışında ve gümrük kapılarında ikinci tur için oy verme işlemi başlıyor Yurtdışında ve gümrük kapılarında ikinci tur için oy verme işlemi başlıyor Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci için yurtdışı temsilciliklerde ve gümrük kapılarında oy verme işlemi Cumartesi günü başlıyor. Yurtdışı temsilciliklerde 24 Mayıs'ta, gümrüklerde ise 28 Mayıs'ta saat 17.00'ye kadar oy verilebilecek.
Türkiye yarın sandık başına gidiyor: Oylar verme işlemi ne zaman başlayacak? Seçim yasakları neler ve ne zaman bitecek? Türkiye yarın sandık başına gidiyor: Oylar verme işlemi ne zaman başlayacak? Seçim yasakları neler ve ne zaman bitecek? Türkiye, 5 yıl boyunca görev yapacak cumhurbaşkanı ile yeni parlamento üyelerini seçmek için yarın saat 08.00 itibarıyla sandık başına gidecek. Cumhurbaşkanı seçimi için 3 aday yarışacak, ancak adaylıktan çekilen Muharrem İnce'nin adı da basım ve dağıtım tamamlandığı için pusulada yer alacak. 24 siyasi parti ve 151 bağımsız milletvekili adayının yarışacağı seçimlerde, yurt içinde 60 milyon 697 bin 843 seçmen, 191 binden fazla sandıkta oy kullanacak.
Yurtdışında kullanılan oylar nerede korunuyor? Yurtdışında kullanılan oylar ne zaman, nasıl sayılacak? Yurtdışında kullanılan oylar nerede korunuyor? Yurtdışında kullanılan oylar ne zaman, nasıl sayılacak? 14 Mayıs Pazar günü yapılacak Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28'inci Dönem Milletvekili Genel Seçimi için 27 Nisan'da başlayan yurtdışı temsilciliklerde oy verme işlemi kapsamında Yüksek Seçim Kurulu'ndan (YSK) alınan resmi verilere göre 1 milyon 691 bin 531 seçmen sandık başına giderek oy kullandı. Peki, Yurtdışında kullanılan oylar nerede korunuyor? Yurtdışında kullanılan oylar ne zaman, nasıl sayılacak?
Yurtdışı temsilciliklerde oy verme işlemleri yarın sona erecek Yurtdışı temsilciliklerde oy verme işlemleri yarın sona erecek Yurtdışında yaşayan seçmenlerin oy kullanmaları için sandık kurulan 73 ülke ve 156 yerdeki yurtdışı temsilciliğinden bazılarında oy kullanma işlemi dün sona erdi, bazı sandık kurullarında ise yarın yerel saatle 21.00'e kadar oy kullanılabilecek. Belirlenen temsilciliklerde oy kullanmayan yurtdışı seçmenler, 14 Mayıs saat 17.00'ye kadar gümrüklerde oy verebilecek.
Yurt dışında oy verme işlemi ne zaman bitecek? Yurt dışında ne kadar oy kullanıldı? Yurt dışında kullanılan oylar Türkiye'ye nasıl getirilecek? Yurt dışında oy verme işlemi ne zaman bitecek? Yurt dışında ne kadar oy kullanıldı? Yurt dışında kullanılan oylar Türkiye'ye nasıl getirilecek? Yüksek Seçim Kurulu (YSK), tarafından 14 Mayıs'ta yapılacak olan Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için, yurt dışı seçmen kütüğüne kayıtlı 3 milyon 416 bin 98 seçmen için 73 ülkede ve 156 yerde yurt dışı temsilciliğinde sandık kurulları oluşturuldu. Seçmenler yurt dışında oy kullanma sürecinin ne zaman biteceğini, yurt dışında ne kadar oy kullanıldığını ve yurt dışında kullanılan oyların Türkiye'ye nasıl getirileceğini merak ediyor. Peki, Yurt dışında oy verme işlemi ne zaman bitecek? Yurt dışında ne kadar oy kullanıldı? Yurt dışında kullanılan oylar Türkiye'ye nasıl getirilecek?
AKP damgalı oy pusulası için Yurt Dışı İlçe Seçim Kurulu'ndan karar AKP damgalı oy pusulası için Yurt Dışı İlçe Seçim Kurulu'ndan karar Avustralya’nın Sidney kentinde, milletvekili seçimi için henüz kullanılmamış oy pusulasında AKP'ye evet mührü basıldığı ortaya çıktı. Konuya ilişkin açıklama yapan Yurt Dışı İlçe Seçim Kurulu, kusurlular hakkında Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunulacağını duyurdu.

En Çok Okunanlar

DMM'den 'İsa Aras Mersinli ölmedi' iddialarına açıklama
DMM'den 'İsa Aras Mersinli ölmedi' iddialarına açıklama Kahramanmaraş’taki okul saldırısının failinin "ölmediğine" dair sosyal medyada yayılan iddiaların asılsız olduğu açıklandı. Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, saldırganın adli ve tıbbi işlemlerinin tamamlandığını ve 16 Nisan’da gömüldüğünü bildirdi.
Vali Sonel'in oğlu tutuklandı, dosyaya 'itiraf videosu' eklendi
Vali Sonel'in oğlu tutuklandı, dosyaya 'itiraf videosu' eklendi Son dakika haberi... Gülistan Doku soruşturmasında, gözaltına alınan dönemin Tunceli Valisi Tuncay Sonel'in oğlu Mustafa Türkay Sonel tutuklandı. Soruşturmada tutuklu sayısı 10 oldu. Ayrıca soruşturma dosyasına bir 'itiraf videosu' da eklendi.
Yayın akışından çıkartılan 'Yeraltı' dizisi için karar verildi
Yayın akışından çıkartılan 'Yeraltı' dizisi için karar verildi Şanlıurfa ve Kahramanmaraş'ta yaşanan okul saldırılarının ardından dizilerdeki şiddet sahneleri yeniden tartışmaya açıldı. Özellikle Yeraltı ve Eşref Rüya dizilerinin bu nedenle yayından kalkacağı iddiası ortaya atıldı. Yeraltı dizisinin yayın hayatına devam edeceği, ancak dizideki silah ve şiddet sahneleri işlenirken çok daha hassas davranılacağı belirtildi.
Diyarbakır'da okul bahçesinde 'yıldırım' faciası!
Diyarbakır'da okul bahçesinde 'yıldırım' faciası! Son dakika haberi... Diyarbakır'ın Ergani ilçesinde bulunan bir ilkokulun bahçesinde bulunan ağaca sabah saatlerinde yıldırım düştü. Olay sırasında ağacın altında bulunan Serkan Yıldırım (13) ile Kasım Yıldırım (14) hayatını kaybetti. Yaralanan M.Y.'nin ise durumu ağır.
Kayıp olarak aranıyordu: 16 yaşındaki Feyza'dan kötü haber
Kayıp olarak aranıyordu: 16 yaşındaki Feyza'dan kötü haber Isparta’da sabah saatlerinden itibaren kayıp olarak aranan lise öğrencisi 16 yaşındaki Feyza Keskin, akşam saatlerinde boş bir binanın önünde hareketsiz halde bulundu. Yapılan incelemede Feyza'nın hayatını kaybettiği belirlendi.
Demet Akalın'dan, Gülben Ergen'e 'okul saldırısı' tepkisi
Demet Akalın'dan, Gülben Ergen'e 'okul saldırısı' tepkisi Kahramanmaraş'taki Ayser Çalık Ortaokulu'na yapılan silahlı saldırıda 10 kişi hayatını kaybetti. Saldırının olduğu gün Gırgırıye Müzikali izleyiciyle buluştu. Gülben Ergen'in müzikal hakkında muhabirlere verdiği röportaja, Demet Akalın'dan tepki geldi.
Galatasaray derbi öncesi hata yapmadı
Galatasaray derbi öncesi hata yapmadı Galatasaray, Fenerbahçe'nin puan kaybettiği haftada Gençlerbirliği'ni 2-1 mağlup etti ve bitime 4 hafta kala farkı yeniden 4'e yükseltti.
'Saldırı müdür yardımcısının gidişinden sonra yaşandı'
'Saldırı müdür yardımcısının gidişinden sonra yaşandı' Kahramanmaraş’ta okul katliamını yapan saldırganın her gün çantasını arayan ve psikolojik durumunu yakından takip eden müdür yardımcısının bir ay önce okuldan ayrıldığı ortaya çıktı. Okul Aile Birliği Başkanı Hülya Çevik, “Bu çocuk avucuna kalem batıran, kendi boğazını kesen agresif biriydi. Alparslan hocam ‘Korkmayın, çantasını yoklamadan içeri almıyorum’ derdi” ifadesini kullandı.
Hemen Reklam Ver
Reklamsız Cumhuriyet
eGazete Giriş
Mesafeli Satış Sözleşmesi Teslimat ve İade Şartları
Gizlilik Politikası Yayın İlkeler İletişim Künye
© Tüm Hakları Saklıdır · 2010
Hemen Reklam Ver
  • Reklamsız Cumhuriyet
  • eGazete Giriş
  • Mesafeli Satış Sözleşmesi
  • Teslimat ve İade Şartları
App Store Google Play
© Tüm Hakları Saklıdır · 2026
Gizlilik Politikası Yayın İlkeler İletişim Künye