Ünlü oyuncu Basil Hoffman yaşamını yitirdi

Oyuncu Basil Hoffman, 83 yaşında öldü. İki filmi post prodüksiyon aşamasında olan Hoffman’ın ölüm nedeni hakkında ise bir bilgi verilmedi.

Yayınlanma: 26.09.2021 - 14:25
Abone Ol google-news

Görsel: YouTube / Colony Bay TV

Ünlü oyuncu Basil Hoffman, 83 yaşında hayatını kaybetti. Hoffman’ın menajeri Brad Lemack, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda oyuncunun 17 Eylül’de öldüğünü belirtti.

Ölüm nedeni hakkında bilgi verilmeyen Hoffman, öldüğünde iki filmi post prodüksiyon aşamasındaydı. Ayrıca 3 yeni filmi çekimlere başlayacakken, diğer 3’ü de yeni ilan edilmişti.

1960’lardan günümüze kadar 200’ün üzerinde film ve dizide rol alan Basil Hoffman, Ed Greenglass karakterini canlandırdığı “Hill Street Blues” ile tanınmaya başladı. Sinemaya Sophia Loren ile oynadığı “Lady Liberty” filmiyle başlayan Hoffman’ın rol aldığı filmler arasında, "Close Encounters of The Third Kind", "All The President's Men", "The Box", "My Favorite Year", "Ordinary People" ve "The Artist" gibi yapımlar bulunuyor.

Hoffman, televizyonda ise "The Rockford Files", "Police Woman", "Columbo", "M*A*S*H*", "Kojak" ve "Sanford and Son" gibi dizilerde yer aldı.

Kaynak: AjansBizim


İlgili Haberler

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler