Cumhuriyet
Gündem Yazarlar Siyaset Ekonomi Dünya Spor Yaşam Cumhuriyet TV Reklamsız Cumhuriyet Cumhuriyete Özel
9°C Az bulutlu İstanbul
Cumhuriyet'in Egesi Kültür Sanat Gurme Yerel Gündem Eğitim Bilim ve Teknoloji Sürdürülebilirlik eGazete Resmi İlanlar
Dolar 43,21
Euro 48,49
Sterlin 55,62
Bitcoin 4.841.076,34
Gram Altın 6.386,67
Gündem Yazarlar Siyaset Ekonomi Dünya Spor Yaşam Cumhuriyet TV Reklamsız Cumhuriyet Cumhuriyete Özel
Cumhuriyet Daily
Cumhuriyet TV
Cumhuriyet'in' Egesi
Cumhuriyet Kitap
Cumhuriyet Pazar
Pazar Yazıları
Gurme
Keşfet
Bütün Cumhuriyet arşivi her yerde ve her an yanınızda! İster telefondan, ister bilgisayardan.
  • Cumhuriyet Arşiv
  • 1930 Yılından Bugüne
  • 5.485.115+ Haber Kupürü
App Store Google Play
50 BİN +
İndirme
Size En
Uygun Paketi
Seçin
4.5
değerlendirme
Abonelik
Seçeneklerini
İnceleyin
Edebiyatın ve Kültürün Nabzı

Kitap dünyasına açılan kapınızı aralayın! En sevdiğiniz kitapları indirimli fiyatlarla keşfedin ve hayal gücünüzü genişletin.

İncele

Menü

Giriş Yap Kayıt Ol
eGazete Giriş
Okuma Listem
Gündem
Yazarlar
Çizerler
Resmi İlanlar
Siyaset
Ekonomi
Dünya
Spor
Yaşam
Cumhuriyet'in Egesi
Kültür Sanat
Cumhuriyet Pazar
Sürdürülebilirlik
Cumhuriyet Kitap
Gurme
Sağlık
Bilim ve Teknoloji
Moda
Eğitim
Gezi
Çevre
Otomotiv
İş Dünyası
Astroloji
Hava Durumu
Namaz Vakitleri
Cumhuriyet
Cumhuriyete Özel Giriş Yap
Cumhuriyet Daily Cumhuriyet TV Cumhuriyet'in Egesi Cumhuriyet Kitap Cumhuriyet Pazar Pazar Yazıları Gurme Keşfet
eGazete Giriş
Okuma Listem
Gündem
Yazarlar
Çizerler
Siyaset
Ekonomi
Dünya
Spor
Yaşam
Cumhuriyet'in Egesi
Kültür Sanat
Cumhuriyet Kitap
Moda
Cumhuriyet Pazar
Gurme
Bilim ve Teknoloji
İş Dünyası
Haberler İrem Yavuz / Baran Arslan
ALİ KOÇ'TAN TARAFTARA ALİ KOÇ'TAN TARAFTARA Fenerbahçe'de ikinci kez başkanlığa seçilen Ali Koç, sonuçların açıklanmasının ardından yaptığı konuşmada hatalarından ders çıkardıklarını kaydetti.
TARAFTAR KUYRUK OLUŞTURDU TARAFTAR KUYRUK OLUŞTURDU Fenerbahçe'de Seçimli Olağan Genel Kurul Toplantısı'nın ikinci gününde, başkanlık seçimi yapılıyor. Üyelerin sandık başına gittiği Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda sarı-lacivertli yönetim, 3 Temmuz sürecini anlatan bir platform kurdu. "Fener Yolu" ismini taşıyan ve tünel şeklinde dizayn edilen platformda yer alan ekranlarda, 3 Temmuz sürecinde yaşananlar ve kumpas davası sonunda ceza alan FETÖ mensuplarının isimleri yer aldı. Maraton Tribünü üzerinde yer alan platforma gelen taraftarlar, zeminde kurulan ekranda gösterilen 3 Temmuz 2011 tarihli gazete manşetlerinin üzerine basarak yürüdü. Platformun sonunda kurulan çadırda ise Fenerbahçe'nin 2010-11 sezonunda kazandığı Süper Lig kupası yer aldı. Kupa ile fotoğraf çektiren taraftarlara, "#HaklıydıkKazandık" sloganının yer aldığı sarı-lacivertli bayrak hediye edildi. Üyeler, platformun önünde uzun kuyruklar oluşturdu. Başkan Ali Koç'un tek aday olarak yer aldığı seçimde oy kullanma işlemi, 17.00'de sona erecek.
ÜYELERDEN KOÇ'A GÜVENOYU ÜYELERDEN KOÇ'A GÜVENOYU Fenerbahçe'de üyeler, başkan Ali Koç'un tek aday olduğu seçimli olağan genel kurulda sandık başına gitti. Koç, 6459 oyla taraftardan güvenoyu aldı.
"YAPMAZSANIZ ADAM DEĞİLSİNİZ" "YAPMAZSANIZ ADAM DEĞİLSİNİZ" Fenerbahçe Spor Kulübü Seçimli Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda konuşan başkan Ali Koç açıklamalar yaptı.
TOPLANTIYA ARA VERİLDİ TOPLANTIYA ARA VERİLDİ Fenerbahçe'de Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı'nda konuşmaların yapılacağı ilk gün, sabah saatlerinde Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde başladı.

En Çok Okunanlar

AKP’den İstanbul’da ilan panosu hamlesi
AKP’den İstanbul’da ilan panosu hamlesi AKP İstanbul'da "Senin hayatından gidiyor" sloganı ile kampanya başlattı. Trafikten park ücretlerine kadar İBB’ye yönelik çeşitli eleştirilerin yer aldığı kampanya afişleri, sosyal medya paylaşımlarıyla da desteklendi. Nisan ayında el konularak TMSF’ye devredilen 24 şirketten 12’sinin açık hava reklamcılığı şirketi olması dikkat çekmişti.
Meteoroloji’den kuvvetli kar ve fırtına uyarısı: 9 il için sarı kod
Meteoroloji’den kuvvetli kar ve fırtına uyarısı: 9 il için sarı kod Meteoroloji, yoğun kar ve fırtına uyarısı yaptı. 9 il için sarı kodlu alarm verilirken, doğu bölgelerinde sıcaklıkların düşmesi bekleniyor.
Meteoroloji'den kuvvetli kar yağışı uyarısı!
Meteoroloji'den kuvvetli kar yağışı uyarısı! Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 15 Ocak Perşembe gününe ilişkin hava durumu raporunu yayımladı. Rapora göre; Batı Karadeniz’in iç kesimleri, Orta ve Doğu Karadeniz ile Çankırı, Sivas, Nevşehir, Erzincan, Şırnak, Van ve Hakkari çevrelerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, Karabük'ün kuzeydoğusu ile Bartın'ın ve Kastamonu'nun iç kesimlerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor. Sarı kodla uyarı yapılan bu illerde yurttaşların olası olumsuzluklara karşı dikkatli olmaları istendi.
Rezan Epözdemir'den ilk açıklama
Rezan Epözdemir'den ilk açıklama Avukat Rezan Epözdemir tahliye olduktan sonra yaptığı açıklamada, "Tarafıma isnat edilen suçlamanın gerçek dışı, hukuka aykırı ve iftira olduğu ortaya çıktığından tahliye oldum" dedi.
Zeydan Karalar'ın acı günü
Zeydan Karalar'ın acı günü Silivri Cezevi'nde tutuklu bulunan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, eniştesinin hayatını kaybettiğini duyurdu.
Menzil’de ‘şirket’ savaşları
Menzil’de ‘şirket’ savaşları Cemaatin mevcut elebaşısı büyük ağabey Saki Elhüseyni'nin Semerkand Vakfı’ndan ayrılıp, Serhendi Vakfı’nı kurması cemaati ikiye bölmüştü. Cemaatin en büyük şirket organizasyonu olan Semerkand Vakfı’nı kontrol eden Mübarek Elhüseyni; vakfın başında İslamlık elçisinin olduğunu iddia etti.
ABD'li senatörden Şam yönetimine ve Türkiye'ye 'uyarı'
ABD'li senatörden Şam yönetimine ve Türkiye'ye 'uyarı' ABD'li Senatör Lindsey Graham, "Yeni Suriye hükümetine bir şans verilmesini destekliyorum; ancak IŞİD halifeliğinin yok edilmesinde ana güç olan ve yıllar boyunca İsrail ile güçlü ittifak içinde bulunan Kürt müttefiklerimize yönelik küstahça bir saldırıyı ne tolere ederim ne de kabul ederim. Suriye hükümetine ve Türkiye'ye sesleniyorum: akıllıca bir tercih yapın" dedi.
Türkiye’den bir adım gelecek mi?
Türkiye’den bir adım gelecek mi? ABD’nin Müslüman Kardeşler’in Mısır, Lübnan ve Ürdün kollarını terör listesine almasının ardından gözler örgütün Türkiye’deki varlığına çevrildi. Cumhuriyet’in “Bu konuda herhangi bir adım atılacak mı” sorusuna resmi kaynaklar, “Biz Birleşmiş Milletler yaptırımlarını uygulamakla yükümlüyüz. Bize ulaşan bir talep yok” yanıtını verdi.
Hemen Reklam Ver
Reklamsız Cumhuriyet
eGazete Giriş
Mesafeli Satış Sözleşmesi Teslimat ve İade Şartları
Gizlilik Politikası Yayın İlkeler İletişim Künye
© Tüm Hakları Saklıdır · 2010
Hemen Reklam Ver
  • Reklamsız Cumhuriyet
  • eGazete Giriş
  • Mesafeli Satış Sözleşmesi
  • Teslimat ve İade Şartları
App Store Google Play
© Tüm Hakları Saklıdır · 2026
Gizlilik Politikası Yayın İlkeler İletişim Künye