‘Her şeyi kendim yaptım’
Türkiye’nin en çok tanınan kadınları arasında Leyla Alaton, her zaman gözler üzerinde. Ancak o kendisini kapatmadan, yeniliklerin ve yaşamdaki heyecan verici anların peşinden koşmayı sürdürüyor.
Masterchef Türkiye jürilerinden Somer Sivrioğlu: En eşsiz lezzetimiz Anadolu
Masterchef Türkiye jürilerinden Somer Sivrioğlu, Türk mutfağının çeşitliliği ve lezzetinin başlı başına bir zenginlik olduğunu söylüyor.
Birce Akalay: Adı olmayan kadınların yüzü
Gazeteci ve komiser olarak son zamanlarda iki ayrı rolde ülkenin kanayan yaralarına parmak basan Birce Akalay zorlu karakterleriyle yaşadığı süreci anlattı.
Yeniliğe uyumlanan ayakta kalır
Moda tasarımının sıra dışı markası Sudi Etuz’un yaratıcısı Şansım Adalı sektörün geleceğini iki kelimeyle özetliyor: Sürdürülebilirlik ve dijitalleşme.
Şamanların mutfağı
Bir yemeğin lezzetli olduğuna nasıl karar veririz? Genel kabuller bir yana, anılarımızla bir ilgisi olabilir mi?Anne evinde pişen yemeğin çocukluğa götüren hissi, ya da hep gittiğimiz o büfedeki tostun hatırlattıkları... Fatih Tutak, restoranı TURK’te bu ilişkiyi bir adım ileri, taşıyor. Ortak bilincimizde yer edinmiş öğretileri, Anadolu toprağının verdikleriyle birleştirerek hem eskiye hem geleceğe uzanan bir lezzet sunuyor.