Avrupa Cocu'yu konuşuyor ama!

Şaşırdılar. Hilmi Türkay yazdı

Yayınlanma: 27.09.2018 - 11:29
Avrupa Cocu'yu konuşuyor ama!
Abone Ol google-news

Fenerbahçe’nin bugüne kadar ortaya çıkan başarısızlığını bizler nasıl konuşuyorsak aynı şekilde Avrupa da konuşmaya başladı. Sarı-Lacivertliler, Beşiktaş derbisini kaybetmiş olsaydı Cocu kesin gönderilecekti. Hafta içerisinde yönetici Semih Özsoy, “Ortada bir başarısızlık varsa bunu çözeriz” ifadesini kullanmıştı. Fenerbahçeli taraftarlar her hafta ayrı 11 görmekten usandı. Bir hafta oynayan diğer maç 21 kişilik kadroda yok. Örneğin genç Barış’ı ligin başında gördük, “Bu çocukta çok iş var” derken bir daha görmez olduk. Soldado öyle, Mehmet Ekici öyle. Frey nerede? Bugün Beşiktaş’ın, Galatasaray’ın birer santrforu varken, Fenerbahçe’nin bu bölgesinde 3-4 alternatif ismi bulunuyor. Fakat görmüyoruz. Nasıl iştir bu anlamak mümkün değil. Cocu’yla bu işin yürümeyeceğini çok iyi biliyorum. Aksi durum benim için mucizedir. Deplasmandaki Rize maçı her karşılaşma gibi önem taşımakta.

Kötü gidiş dış basında

Avrupa ve Süper Lig’deki kötü gidiş, dış basının da gözünden kaçmadı. France Football, “F.Bahçe’de kriz demleniyor” başlığını kullanırken, “Sadece 2 kez kazanabildiler. Beşiktaş’ı kendi evlerinde yenemediler. Dinamo Zagreb deplasmanında ise küçük düşürüldüler. Cocu’nun geleceği parlak değil” yorumunu yaptı.. DVHN.NL isimli Hollanda sitesi ise “Fenerbahçe, Phillip Cocu ile sadece Türkiye’de değil, Avrupa’da da hayal kırıklığı yaratıyor” görüşüne vurgu yaptı.

Harun: Top çok kötü yere gitti

Fenerbahçe’nin yeni file bekçisi Harun Tekin başarılı olduğu kadar şanssız birisi. Üç maçta yediği gol sayısı 8 (Dinamo Zagreb 4, Kayserispor 3, Beşiktaş 1). Harun derbide Beşiktaş’tan yediği gol için, “Babel’in şutuna yapacak bir şey yoktu” dedi.
Tekin, “Top çok kötü yere gitti. İlk derbimde gol yemek istemezdim. Kayseri maçında da uzaktan gol yemiştim. Daha iyi olacağım” ifadelerini kullandı.

 

Yıldırım’a zorla getirme kararı

Fenerbahçe Kulübü eski Başkanı Aziz Yıldırım ile Yakın Doğu Kulübü Başkanı Işık Eyigüngör arasında yaşanan olaya ilişkin dava sürüyor. Mahkeme, duruşmaya katılmayan Aziz Yıldırım hakkında zorla getirme kararı çıkardı.

Kadıköy’de rüya gibi tur

Sarı-Lacivertli kulübün genç nesillere Fenerbahçe ruhunu, kültürünü ve tarihini aktarmak üzere başlattığı Fenerbahçe Futbol Takımı Otobüsü ile Stadyum ve Müze Turu başladı. Turun ilk misafirleri Fenerbahçe Eğitim Kurumları’ndan ilköğretim 5. sınıf öğrencileri ve öğretmenleri oldu. Futbol takımının otobüsüyle Ülker Stadı’na getirilen öğrencilere Fenerium Genel Müdürü Mümtaz Karakaya ile Pazarlama Müdürü Tezcan Şaylı eşlik etti.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler